Po 11 letech oznámil, že se chce rozejít

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
165
14.9.13 15:42

Jj pořád chtěl abych zůstala v Praze, ty jeho keci, že se vrátí ať vydržím, že čeká na chybu co ona udělá atd. tak jsem se jednoho dne naštvala a řekla mu, že se stěhuju na Moravu to čuměl ale pořád nevěřil až stálo auto před barákem tak pochopil že to myslím vážně, myslel si že jsem ta blbka a budu čekat na něho, až ho omrzí a on se milostivě vrátí, tady máme s Viky aspoň klid, stačí když přijede a jsem z něho na mrtvici a to ho vidím 10 minut, veme malou a jede zpátky do Prahy, když na to má, dávat na víkend litr za cestu jeho věc, přitom může být s ní tady u jeho rodičů ale prý nechce no spíč nemůže co kdyby náhodou něco, to by ta jeho nepřežila nemít ho pod kontrolou, no už s ní byl i tady no hrůza, ta sem asi už nikdy nepřijede ale já ji varovala před jeho mámou, taky jí to dala sežrat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
14.9.13 16:07

@panibobina kočko, tou zbytečnou nenávistí si akorát otravuješ život. Za to nemůže jen ta „nová“, ale i on. A on už se rozhodl pro ní, tak ho zkus nějak vyškrtnout „od sebe“. Rodiče jste pořád, partneři už nebudete - on si chce v podstatě udržovat harém a Ty máš na víc, než jen věčně čekat na někoho, kdo by Tě za pár let třeba znovu podvedl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
26.10.13 14:30

Jj to máš pravdu a hlavně mi to říká každej, máme spolu krásnou, šikovnou a hlavně zdravou dceru a to je to nejhlavnější, on bude jednou litovat ale má co chtěl, život jde dál, sice to je těžký ale musím to nějak dát, hlavně kvůli Viky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
12.4.14 16:16

Ahojky nebyla jsem tady dlouho ale nějak nebyl čas, tak jak se teď s Vky máme? skvěle máme svoje bydlení 14 dní takže už nejsme u našich :-) jinak mám práci která mě baví a je tak super kolektiv a chlapa kterej mě i Viky miluje takže dobý, no a s bývalím tak na toho už kašlu on je pořád v Praze a jezdí každých 14 dní pro malou ale jak vím tak šťastnej už není, jak byl na začátku ale to je jeho věc, teď je hlavně naštvanej že mi se máme tady v Šumperku líp než on v Praze a nic nám nechybí, už byl dokonce i u nás doma ta tiše zzáviděl :-) tak jsem ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
12.4.14 16:33

@panibobina čtu to s obrovskou radostí :) a dobře mu tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
12.4.14 16:34

Pořád jedna a ta samá písnička. Chlapovi se splaší č. u. ribrk, hned se zamiluje do jiné, pálí za sebou mosty, mezitím trpí jeho původní žena (přítelkyně i s dětmi)…a pak?
Po roce dvou najednou obrat. Zamilovanost přejde, chlap zjistil, že udělal pitchovinu a… jeho bývalka se má líp jak on, a prakticky jej nepotřebuje.
Zpět to vrátit nejde!
Přeju mu to, ať se topí ve sračkách. Má co chtěl. Tobě přeji fajn chlapa a prima kolektiv v práci. Hezkou slunečnou sobotu.

• Citovat
  • Upravit
49159
12.4.14 16:41
@panibobina píše:
Ahojky nebyla jsem tady dlouho ale nějak nebyl čas, tak jak se teď s Vky máme? skvěle máme svoje bydlení 14 dní takže už nejsme u našich :-) jinak mám práci která mě baví a je tak super kolektiv a chlapa kterej mě i Viky miluje takže dobý, no a s bývalím tak na toho už kašlu on je pořád v Praze a jezdí každých 14 dní pro malou ale jak vím tak šťastnej už není, jak byl na začátku ale to je jeho věc, teď je hlavně naštvanej že mi se máme tady v Šumperku líp než on v Praze a nic nám nechybí, už byl dokonce i u nás doma ta tiše zzáviděl :-) tak jsem ráda
;) :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jakostní_Emilka
12.4.14 17:19

@panibobina
je to fakt tak sluníčkové? Co ten chlap, kterého teď máš, taky ho miluješ? Mi přijde trochu divné, že po tak krátké době se najde chlap, který vás hned miluje.(nebo aspoň to říkáš ty)

• Citovat
  • Upravit
15659
12.4.14 18:25

@Jakostní_Emilka krátké? Vždyť už je to rok… jak dlouho má truchlit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
12.4.14 18:50
@Jakostní_Emilka píše:
@panibobina
je to fakt tak sluníčkové? Co ten chlap, kterého teď máš, taky ho miluješ? Mi přijde trochu divné, že po tak krátké době se najde chlap, který vás hned miluje.(nebo aspoň to říkáš ty)
:mrgreen:
Vždyť už je to taková doba!!!
  • Citovat
  • Upravit
165
29.4.14 23:46

Holky díky no je to fakt rok je dlouho a hlavně ho znám už dýl, jj vadí mu že se máme líp než on, no zjistila jsem, že mi za to fakt nestojí, a ten současnej je opravdu jinej hlavně je o pár let starší a bere vše už jinak teda mě je 34let a mu 43let v sobotu jsme byli na čarodkách ve Velkých Losinách a když jsem bejvalýmu napsala, že Viky vyhrála a byla i v novinách, tak napsal jen hmmm škoda že tam nebyl magor a at mu je schovám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
29.4.14 23:51

Jo miluji toho novýho chlapa a myslím to vážně, je skvělej a hlavně jinej a ustál vše co jsem mněla za chaos a hlavně mi dost pomohl,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
30.4.14 05:08

@panibobina takovéto konce mám ráda, hodně štěstí a buď i tak obezřetná. Když se chce z toho dostat, tak to jde, i když to chce čas. A bejvalej dostal, co zasloužil :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
9.1.16 16:27

Ahojky holky, tak asi po roce a něco jsem tady a mám novinky, tak bejvalej už zjistil, že udělal chybu a jak moooc nás má rád a chtěl by se vrátit, ale to má už chlapec smůlu, já se mám fajn a jsem s tím přítelem spokojená a hlavně ho miluji a on mně i Viky, no tak má co chtěl, bude si shánět bydlení asi tůstane v Praze a sám no uvidíme, jak to dopadne tak zatím papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
9.1.16 20:24

@panibobina opovaž se vracet k němu! Akorát si znova natlučeš, až si najde jinou krásku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí