Ach, ti chlapi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2659
9.8.12 17:18

@ajleenka Neres to ;) Ja si kapsy pred pranim kontroluju, ale stalo se mi uz mockrat, ze jsem v nich neco prehlidla - nejcasteji samozrejme ty papirove kapesniky, ale jednou treba i uplne nove sluchatka. Jsme jen lidi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
9.8.12 17:18

Tak já pravidelně peru manželovi stravenky, je to samo MOJE vina, i když jsem mu jasně řekla pokud to dá do koše s prádlem odpovědnost přebírá on. Ale nejhorší bylo když jsem mu vyprala pas ve kterém měl v té době těžce získané vízum do USA. No tak to bylo veselý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čtverda
9.8.12 17:19

@nikol.ondrášovka at se to brzy urovná, to je všude, hádky i menší i větší. a pak to mrzí a člověk je rád, že toho druhého má. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
9.8.12 17:21

@čtverda díky, už se to urovnává, chytil se za nos… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
13536
9.8.12 17:22
@j.a.n.i1 píše:
@ajleenka Vyper párkrát pouze jeho oblečení a neřeš kapsy :-D on si pak začne dávat pozor :mrgreen:

Mám bohužel obavu, že bych to ve finále stejně schytala já, protože si mám ty kapsy předem prohlédnout. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
YDA
28
9.8.12 17:28

Horší by bylo kdyby už nebyl nikdo kdo by ty kapesníky zapomínal, mít doma zdravého i když nepoučitelného chlapa je mnohem lepší než ho ztratit, jsou to opravdu nepodstatné věci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
9.8.12 17:28

@nikol.ondrášovka Však já tohle beru jako prkotinu, jen jsem se chtěla trošku vypsat. Taky máme větší a menší hádky, tohle s ním ani nehodlám rozebírat. Jen je dobré vidět, že jsou na tohle fakt asi všichni stejní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
9.8.12 17:35

Taky to tu beru jako že se jen vypsat a zeptat se jak to mají ostatní :nevim:
Nemyslím si, že to mělo být myšleno, že je chlap nejhorší na světě za to, že nekontroluje prádlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
YDA
28
9.8.12 17:45

Jsou opravdu stejní nééé jednou jsem čistila prádlo od kapesníčků hezký večer všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
9.8.12 17:52

Vždycky mi přišlo nechutný, jak přítel muchlá po kapsách ty látkový kapesníky
ale májí koukám i svoje výhody :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24180
9.8.12 17:52

Tak na kapesníky jsem odborník já :lol:, i když prohlížím prádlo, tak se mi občas stane, že nějaký ten kapesník přehlídnu, samo, že v černém :mrgreen:. Jinak manžel mi jednou v košili nechal kartu, na kterou se dostává do práce ;). A to normálně kapsy od košil u manžela neprohlížím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
9.8.12 18:05

Taky balím na dovolenou, taky zítra letíme…
a taky mi mooooc pomáhá :mrgreen: vyhodila sjem ho ve s malým
Kapsy prohlížím, protože tam často najdu peníze a pak jsou moje :mrgreen:
a kdyby byl kapesník, holt by si to ručně obral sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
9.8.12 18:25

Tož to na*ere. :-) Zakladatelko, kliiiid, zítra frčíš na dovču, zrelaxuješ se a bude líp. :-)

Já taky šacuju, u nás jsou to ale zase trsátka ve všech možných i nemožných kapsičkách a drobné. Naštěstí jsem se už několikrát vytrestala, že jsem vše neprohlídla a vyprala jsem i papírové peníze. :oops:

Mě manžel vytáčí tím, jak si vymýšlí v jídle, ale naštvaná jsem jen chvíli a pak to ze mě spadne. Ale on je teď pryč a mi začíná být teskno, tak teď bych odpřisáhla, že mě ne*ere a že je nejzlatější na světě. Po 14denní dovolené, kdy se od sebe nehnem na krok tento příspěvek edituju - to bude seznam. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.8.12 18:30

U nás šestiletá sbírá kameny, prý diamanty, nosí to domů po hromadách, plné kapsy, všechny, takže každý den vyklepávám, nebyla jsem doma. přišli z venku, malá špinavá jak prase, tak jí manžel vysvlíknul, dal do vany, věci hodil do pračky a pral. I s diamanty :zed: :zed: do mé nové, půl roku staré, vysněné pračky :zed: :zed: Vypral kilo diamantů :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.8.12 18:36

Proč by jako ženská měla někde někomu odněkud vytahovat smradlavé ponožky? A vytahovat posmrkané kapesníky z kapes? Bože, to jako myslíš vážně? Že jako někdo je dobytek, zmuchlá to v koudel špinavých kalhot, ponožek a posmrkaných kapesníků a ještě mu přijde úplně normální, že jako ženská to má před praním úhledně rozbalit a protřídit? To jako fakt? 8o 8o 8o ženská je tady od toho, aby pánu tvorstva posluhovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí