Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky mě se ty // taky neukazují hnedka, poslední těhu se mi ukázaly až skoro týden po vynechání ms
takže ti držím pěsti aby to u tebe bylo podobné
Tím myslím aby se ukázaly ![]()
Melounek píše:
Ahojky mě se ty // taky neukazují hnedka, poslední těhu se mi ukázaly až skoro týden po vynechání mstakže ti držím pěsti aby to u tebe bylo podobné
Tím myslím aby se ukázaly
No stejne mi nezbyva nic jineho nez cekat.Posledni moznost otehotnet byla asi toho 7.10.,dr.chtel at si to pisu i kvuli mereni,ale ted nevim,jestli bylo neco i potom,nebo ne.vubec si to nemuzu zpetne vybavit,a uz vubec ne presne kolikateho to bylo ![]()
Valli píše:
no jestli jsi mohla otehotnet 7.10. tak dnes je to 16DPO,to uz je dost na //,ale nekdo proste fakt ma carky az pozdeji,dokud neni ms,tak doufej a pak nam napis jestli se carky objevili.
jinak ja mam cyklus30dni a otehotnela jsem 17DC,carky pekne byly videt 14dpo.
Jsi si prave nejsem uplne 100%jista,ale posledni sexik mam v kalendari 7.10.,ale ted nevim,jestli nebyl i pozdeji,fakt si to nemuzu vybavit kdyz nad tim premyslim
nezbyde mi nic jineho nez cekat ![]()
certicexyz píše:
Tak já od 22.9. zatím také nic a nic nepozoruji. Teplotu jsem si nikdy neměřila a asi si půjdu koupit test, i když je ještě brzy
Tak co,testovalas uz?u me jeste porad negativ,mam posledni test uz doma tak budu testovat az treba v utery,ve stredu a do te doby to proste MUSIM vydrzet netestovat at se deje co se deje,docela me to uz stresuje to neustale testovani ![]()
roomci píše:
Smutna, těhu testy nejsou zase až tak drahý, počkej 3-4 dny, pokud MS nepřijde, udělej zase test, pokud bude negativní, zavolala bych si k Dr. Nebo si zajdi na krev a budeš mít jistotu.
To sice nejsou,ale delam si je kazdy mesic porad dokola,nekolikrat
Ale ted uz na ten posledni fakt nesahnu aspon do utery,do stredy,jinak se z toho zcvoknu.Ms ani ted nikde,ja uz verim ze jsem tehu,v noci jsem byla i zvracet,ale proste nechce jeste nic ukazat a ja uz si nejsem jista vubec tim,jestli toho 7.10.to byl posledni sexik,ze treba byl jeste potom,tim padem by se to cekani jeste cele posunulo.
No nezbyva mi nez cekat,dr.stejne davaji vyvolavacky az treba 14 dni po zpozdeni tak jeste musim cekat aspon tyden
Smutná tak ti přeji krásné čekání budou to nervy znám to
ale ono fakt nic jiného nejde jen teda v pondělí skočit na krev do té doby nic ![]()
smutná píše:certicexyz píše:Tak co,testovalas uz?u me jeste porad negativ,mam posledni test uz doma tak budu testovat az treba v utery,ve stredu a do te doby to proste MUSIM vydrzet netestovat at se deje co se deje,docela me to uz stresuje to neustale testovani
Tak já od 22.9. zatím také nic a nic nepozoruji. Teplotu jsem si nikdy neměřila a asi si půjdu koupit test, i když je ještě brzy
já mám test koupený, ale pořád nějak odolávám
Možná, že když je to druhé dítě…ale to očekávání je teda adrenalin ![]()
certicexyz píše:smutná píše:já mám test koupený, ale pořád nějak odolávámcerticexyz píše:Tak co,testovalas uz?u me jeste porad negativ,mam posledni test uz doma tak budu testovat az treba v utery,ve stredu a do te doby to proste MUSIM vydrzet netestovat at se deje co se deje,docela me to uz stresuje to neustale testovani
Tak já od 22.9. zatím také nic a nic nepozoruji. Teplotu jsem si nikdy neměřila a asi si půjdu koupit test, i když je ještě brzyMožná, že když je to druhé dítě…ale to očekávání je teda adrenalin
Tak to bych nevydržela ![]()
Melounek píše:certicexyz píše:Tak to bych nevydrželasmutná píše:já mám test koupený, ale pořád nějak odolávámcerticexyz píše:Tak co,testovalas uz?u me jeste porad negativ,mam posledni test uz doma tak budu testovat az treba v utery,ve stredu a do te doby to proste MUSIM vydrzet netestovat at se deje co se deje,docela me to uz stresuje to neustale testovani
Tak já od 22.9. zatím také nic a nic nepozoruji. Teplotu jsem si nikdy neměřila a asi si půjdu koupit test, i když je ještě brzyMožná, že když je to druhé dítě…ale to očekávání je teda adrenalin
testuju se kolik vydržím ![]()
certicexyz píše:Melounek píše:testuju se kolik vydržímcerticexyz píše:Tak to bych nevydrželasmutná píše:já mám test koupený, ale pořád nějak odolávámcerticexyz píše:Tak co,testovalas uz?u me jeste porad negativ,mam posledni test uz doma tak budu testovat az treba v utery,ve stredu a do te doby to proste MUSIM vydrzet netestovat at se deje co se deje,docela me to uz stresuje to neustale testovani
Tak to jsi dobrá
jsem zvědavá kolik vydržíš
![]()
certicexyz píše:
tak zakladatelko, jak jsi na tom? U nás zatím pořád nic
U nas taky nic,mam zase 2.den zpozdeni,tak zitrek snad uz rozhodne.tentokrat jsem rozhodnuta pockat s testovanim 14 dni od MS,tak jak se ma.Takze je za nami dalsi mesic a jsem zvedava jestli je i pred nami?