Konečně těhu?

smutná
21.10.11 14:25

Konečně těhu?

Holky 21.9.byla posledni MS,posledni sexik jsme meli 7.10,tzn.17den od zacatku MS.Ta mi tento mesic jeste porad neprisla,delala jsem si pred 3 dny test,negativni,vcera taky a dalsi testy uz nemam.MS porad nikde a bazalni teplota je porad k 37.1. Od toho 7.sexik nebyl,je mozne,ze jsem fakt tehu?Me to vychazi,ze jo :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
21.10.11 14:27
smutná píše:
Holky 21.9.byla posledni MS,posledni sexik jsme meli 7.10,tzn.17den od zacatku MS.Ta mi tento mesic jeste porad neprisla,delala jsem si pred 3 dny test,negativni,vcera taky a dalsi testy uz nemam.MS porad nikde a bazalni teplota je porad k 37.1. Od toho 7.sexik nebyl,je mozne,ze jsem fakt tehu?Me to vychazi,ze jo :think:

Ono záleží kdy byla ovulace.
Jestli se šoupla na později, třeba k 20dc, tak je na test třeba brzo.
Ale takhle něco usuzovat je těžko.
Můžou se // vyloupnout, ale taky nemusí.
Držím pěsti.

• Citovat
  • Upravit
1937
21.10.11 14:31

Jaký máš normálně cyklus? A je pravidelný? Nebyla si mezitím třeba nemocná?
Ještě je celkem brzy, šance tu je, ale taky to může být jen normální zpoždění :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
21.10.11 14:31

A víš, kdy byla ovulace? Pokud jsou testy negativní, tak je buď brzy nebo těhu nejsi. Udělej si ještě zítra test, takhle nic nevypátráš :think: Držim palce ať to vyjde a ty // se ti ukážou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
21.10.11 14:34
K-a-č-i-k píše:
Ještě je celkem brzy, šance tu je, ale taky to může být jen normální zpoždění :nevim:

Mivam pravidelny cyklus 28den,nemocná jsem nebyla a nikdy jsem zpoždění neměla,pokud jsem nebyla těhu.Tak nevim co se děje.Bohužel další test nemám,až příští týden,tak mě napadlo napsat sem,jestli je to vubec realne …

• Citovat
  • Upravit
smutná
21.10.11 14:35
lokofa píše:
smutná píše:
Holky 21.9.byla posledni MS,posledni sexik jsme meli 7.10,tzn.17den od zacatku MS.Ta mi tento mesic jeste porad neprisla,delala jsem si pred 3 dny test,negativni,vcera taky a dalsi testy uz nemam.MS porad nikde a bazalni teplota je porad k 37.1. Od toho 7.sexik nebyl,je mozne,ze jsem fakt tehu?Me to vychazi,ze jo :think:
Ono záleží kdy byla ovulace.
Jestli se šoupla na později, třeba k 20dc, tak je na test třeba brzo.
Ale takhle něco usuzovat je těžko.
Můžou se // vyloupnout, ale taky nemusí.
Držím pěsti.

No ovulka vubec nevim kdy byla,tento mesic jsem ani nemerila,byli jsme na dovci,pak u nasich tak jsem si rekla ze se jeden mesic nezblaznim.A zrovna kdyz nemerim,tak toto :nevim: Prave ze test doma nemam :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
kofola3
21.10.11 14:37
smutná píše:
K-a-č-i-k píše:
Ještě je celkem brzy, šance tu je, ale taky to může být jen normální zpoždění :nevim:
Mivam pravidelny cyklus 28den,nemocná jsem nebyla a nikdy jsem zpoždění neměla,pokud jsem nebyla těhu.Tak nevim co se děje.Bohužel další test nemám,až příští týden,tak mě napadlo napsat sem,jestli je to vubec realne …

Vždycky je to reálné.

• Citovat
  • Upravit
186
21.10.11 14:48

Tak já od 22.9. zatím také nic a nic nepozoruji. Teplotu jsem si nikdy neměřila a asi si půjdu koupit test, i když je ještě brzy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
21.10.11 15:08
certicexyz píše:
Tak já od 22.9. zatím také nic a nic nepozoruji. Teplotu jsem si nikdy neměřila a asi si půjdu koupit test, i když je ještě brzy :-)

No ja uz si delala 2,a asi mas pravdu,ze to bylo brzy :) Nicmene ted chlap odjel nekam pryc,a kdyz to pry stihne i do mesta,tak mi koupi v lekarne dalsi testy,tak bych nemusela cekat az do pondeli,jen do zitrka :mrgreen: Me pise tehu kalkulacka ze ma smysl delat test az 22. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1759
21.10.11 15:28

Mě se na testu objevily dvě // až v 6 tt :wink: a to jsem si ho zkoušela už od pomyslného 2.tt :lol:
držím palce, aby to vyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
21.10.11 16:09
smutná píše:
K-a-č-i-k píše:
Mivam pravidelny cyklus 28den,nemocná jsem nebyla a nikdy jsem zpoždění neměla,pokud jsem nebyla těhu.Tak nevim co se děje.Bohužel další test nemám,až příští týden,tak mě napadlo napsat sem,jestli je to vubec realne …

Reální to určitě je, skutečnost ti opravdu ukáže jen test. Držím palečky, ať ti to dopadne :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
21.10.11 17:59

bylo by to opravdu veselé, kdyby to klaplo :-) Myslím, že další dny rozhodnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
22.10.11 09:03

Tak dnes mam opet tehu teplotu,37,ale test byl rano negativni.Porad se nemuzu dopocitat,kdyz NEJPOZDĚJI jsem mohla otehotnet,kdy uz by to ten zatraceny test mohl ukazat.Takhle fakt utratim majlant :pocitac: :zed:

• Citovat
  • Upravit
13679
22.10.11 10:03

Smutna, těhu testy nejsou zase až tak drahý, počkej 3-4 dny, pokud MS nepřijde, udělej zase test, pokud bude negativní, zavolala bych si k Dr. Nebo si zajdi na krev a budeš mít jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
22.10.11 12:58

no jestli jsi mohla otehotnet 7.10. tak dnes je to 16DPO,to uz je dost na //,ale nekdo proste fakt ma carky az pozdeji,dokud neni ms,tak doufej a pak nam napis jestli se carky objevili.
jinak ja mam cyklus30dni a otehotnela jsem 17DC,carky pekne byly videt 14dpo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí