Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
smutná píše:
Holky 21.9.byla posledni MS,posledni sexik jsme meli 7.10,tzn.17den od zacatku MS.Ta mi tento mesic jeste porad neprisla,delala jsem si pred 3 dny test,negativni,vcera taky a dalsi testy uz nemam.MS porad nikde a bazalni teplota je porad k 37.1. Od toho 7.sexik nebyl,je mozne,ze jsem fakt tehu?Me to vychazi,ze jo
Ono záleží kdy byla ovulace.
Jestli se šoupla na později, třeba k 20dc, tak je na test třeba brzo.
Ale takhle něco usuzovat je těžko.
Můžou se // vyloupnout, ale taky nemusí.
Držím pěsti.
Jaký máš normálně cyklus? A je pravidelný? Nebyla si mezitím třeba nemocná?
Ještě je celkem brzy, šance tu je, ale taky to může být jen normální zpoždění ![]()
A víš, kdy byla ovulace? Pokud jsou testy negativní, tak je buď brzy nebo těhu nejsi. Udělej si ještě zítra test, takhle nic nevypátráš
Držim palce ať to vyjde a ty // se ti ukážou.
K-a-č-i-k píše:
Ještě je celkem brzy, šance tu je, ale taky to může být jen normální zpoždění
Mivam pravidelny cyklus 28den,nemocná jsem nebyla a nikdy jsem zpoždění neměla,pokud jsem nebyla těhu.Tak nevim co se děje.Bohužel další test nemám,až příští týden,tak mě napadlo napsat sem,jestli je to vubec realne …
lokofa píše:smutná píše:Ono záleží kdy byla ovulace.
Holky 21.9.byla posledni MS,posledni sexik jsme meli 7.10,tzn.17den od zacatku MS.Ta mi tento mesic jeste porad neprisla,delala jsem si pred 3 dny test,negativni,vcera taky a dalsi testy uz nemam.MS porad nikde a bazalni teplota je porad k 37.1. Od toho 7.sexik nebyl,je mozne,ze jsem fakt tehu?Me to vychazi,ze jo
Jestli se šoupla na později, třeba k 20dc, tak je na test třeba brzo.
Ale takhle něco usuzovat je těžko.
Můžou se // vyloupnout, ale taky nemusí.
Držím pěsti.
No ovulka vubec nevim kdy byla,tento mesic jsem ani nemerila,byli jsme na dovci,pak u nasich tak jsem si rekla ze se jeden mesic nezblaznim.A zrovna kdyz nemerim,tak toto
Prave ze test doma nemam ![]()
smutná píše:K-a-č-i-k píše:Mivam pravidelny cyklus 28den,nemocná jsem nebyla a nikdy jsem zpoždění neměla,pokud jsem nebyla těhu.Tak nevim co se děje.Bohužel další test nemám,až příští týden,tak mě napadlo napsat sem,jestli je to vubec realne …
Vždycky je to reálné.
Tak já od 22.9. zatím také nic a nic nepozoruji. Teplotu jsem si nikdy neměřila a asi si půjdu koupit test, i když je ještě brzy ![]()
certicexyz píše:
Tak já od 22.9. zatím také nic a nic nepozoruji. Teplotu jsem si nikdy neměřila a asi si půjdu koupit test, i když je ještě brzy
No ja uz si delala 2,a asi mas pravdu,ze to bylo brzy
Nicmene ted chlap odjel nekam pryc,a kdyz to pry stihne i do mesta,tak mi koupi v lekarne dalsi testy,tak bych nemusela cekat az do pondeli,jen do zitrka
Me pise tehu kalkulacka ze ma smysl delat test az 22. ![]()
Mě se na testu objevily dvě // až v 6 tt
a to jsem si ho zkoušela už od pomyslného 2.tt ![]()
držím palce, aby to vyšlo ![]()
smutná píše:K-a-č-i-k píše:Mivam pravidelny cyklus 28den,nemocná jsem nebyla a nikdy jsem zpoždění neměla,pokud jsem nebyla těhu.Tak nevim co se děje.Bohužel další test nemám,až příští týden,tak mě napadlo napsat sem,jestli je to vubec realne …
Reální to určitě je, skutečnost ti opravdu ukáže jen test. Držím palečky, ať ti to dopadne
![]()
bylo by to opravdu veselé, kdyby to klaplo
Myslím, že další dny rozhodnou ![]()
Tak dnes mam opet tehu teplotu,37,ale test byl rano negativni.Porad se nemuzu dopocitat,kdyz NEJPOZDĚJI jsem mohla otehotnet,kdy uz by to ten zatraceny test mohl ukazat.Takhle fakt utratim majlant
![]()
Smutna, těhu testy nejsou zase až tak drahý, počkej 3-4 dny, pokud MS nepřijde, udělej zase test, pokud bude negativní, zavolala bych si k Dr. Nebo si zajdi na krev a budeš mít jistotu.
no jestli jsi mohla otehotnet 7.10. tak dnes je to 16DPO,to uz je dost na //,ale nekdo proste fakt ma carky az pozdeji,dokud neni ms,tak doufej a pak nam napis jestli se carky objevili.
jinak ja mam cyklus30dni a otehotnela jsem 17DC,carky pekne byly videt 14dpo.