Konflikty rodičů

Anonymní
26.12.25 12:24

Konflikty rodičů

Ahoj maminky,
píšu, protože je mi hrozně těžko a potřebuju slyšet názor žen, které si něčím podobným prošly. :(

Dnes došlo doma ke konfliktu s partnerem. Slovně mě napadal, říkal mi, že jsem špatná máma. (Takové narážky nastanou když se nudí) o dítě pečuji 24/7 jen já. V afektu jsem po něm hodila pár měkkých dětských balónků. On pak na mě fyzicky zaútočil a to před naším malým synem, který strašně plakal.
Teď syn spí a já sedím u dveří, je mi zle a nevím, co si o tom všem myslet. Přítel dělá že se očividně nic nestalo naprosto v pohodě usnul taky v jiném pokoji :roll:

Partner mi teď tvrdí, že si za to můžu sama, že jsem ho vyprovokovala. Já se v tom motám, cítím vinu, strach i zmatek zároveň.

Prosím, potřebuju slyšet:

• Je to opravdu moje vina?
  • Zažily jste něco podobného?
  • Jak jste to řešily hlavně kvůli dítěti?

Prosím bez odsuzování, už takhle je mi hodně těžko.
Děkuju každé, která se ozve. 💔

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
278
26.12.25 12:28

Je to rozcapený haj.zl :? Jak konkrétně Tě napadl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.25 12:32

@Lilie_Kvetoucí ja jsem stála u gauče skočil po mě spadli jsme na gauč ja už na něj řvala že je tu syn protože napadání už mezi námi bylo ale nikdy je před synem, syn už hned plakal ale nechtěl mě pustit stale mě všelijak silou držel až mačkal mám podlitiny na paži, potom mě hodil zády o roh gauče, a pak mě znova hodil na zem, potom už jsem běžela pro syna

• Citovat
  • Upravit
25128
26.12.25 12:32

Ne, není to tvoje vina. Nehledě na to, že tě napadal už předtím slovně. Není to normální a není v pořádku, že na tebe fyzicky zaútočil. To, že se snaží vinu hodit na tebe, protože jsi ho údajně vyprovokovala, je manipulace z jeho strany. Tak to rozhodně není. Počkala bych si, až se probudí a hodně vážně bych si s ním promluvila, že takto tedy ne. Včetně toho, že není dobré vyhrocené konflikty řešit před dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
26.12.25 12:34

Dočítám, že už tě v minulosti napadl. Tak to je hodně velký červený vykřičník. To už nesmí NIKDY opakovat. A ty to nesmíš dopustit. Není to v pořádku a není pro to žádná omluva!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.25 12:34

@MartinaIrena ja to všechno vím, ale nikdy jsem se nedokázala vžít do toho kdyby se to stalo mě, nedokážu si představit co bude po tom když se třeba rozejdeme kam mám jít :(

• Citovat
  • Upravit
9079
26.12.25 12:37
@Anonymní píše: Více

Napadání už mezi vámi bylo? Oboustranné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079

K rodině, kam jinam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128

Vážně chceš žít s násilníkem, který tě bije a napadá tak, až máš podlitiny? I kdyby ses měla obrátit na nejbližší azylový dům pro týrané ženy, ano, píši úmyslně týrané, protože mi to celé zavání domácím násilím, tak tam tobě a také tvému synovi bude rozhodně líp než s takovým šmejdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.25 12:38

@Serpentini ne ja ruku nikdy nestáhla ale vždy opakuje ze si za to můžu sama nevim zda jsem něčím vyprovokovala :zed:

• Citovat
  • Upravit
25128
26.12.25 12:39

https://www.acorus.cz/azylovy-dum/
První odkaz, co na mě vyběhl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.25 12:39

@MartinaIrena dobře moc děkuji za slova které mi snad otevřou rychle oči :,(

• Citovat
  • Upravit
479
26.12.25 12:40

Tak si něco pronajmeš. Má tě v hrsti a evidentně to ví. To, že jsi máma malého dítěte, neznamená, že s tebou může takhle jednat. Je to kkt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
26.12.25 12:41

Znovu, ne, pro fyzické násilí není žádná omluva. Ani kdybys ho sebevíc provokovala. Snaží se tím zbavit zodpovědnosti za svoje neomluvitelné chování. Je to mimochodem trestný čin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
26.12.25 12:44

Vyfoť si ty podlitiny a kontaktuj neprodleně ten azylak. Jemu nic neříkej a nenápadně si sbal, než se vzbudí. A utíkej. Přece nebudeš čekat, že s tebou příště hodí o zem, až tě zabije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí