Konflikty rodičů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41503
26.12.25 15:59
@Anonymní píše: Více

takže na čas by jsi k mamce a ségře mohla? na pár prvních týdnů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.25 16:01

@Keyllah no spis dní :? Maximálně ten týden

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.25 16:04

Ahoj, nečetla jsem všechno, ale ptáš se, jestli někdo něco takového zažil…

Ano, mám za sebou hodně podobné chování, vánoční „scény“ byly obzvlášť „oblíbené“, protože se mu v hlavě pletlo všechno možny a jak je mezi náma utiskovanej, tak prostě bouchnul.

Skončilo to po několika letech jeho policejním vykázáním za DN. Nyní se ta první lhůta prodloužila na 14 dnů, můžeš podat k soudu návrh na vydání předběžného opatření, kdy se vykazani prodlouží na dalších 30 dnů, to už je slušný čas na to vyřešit bydlení atd. Já podávala ještě druhy návrh na další prodloužení na 6 měsíců…vše ti poradí a pomůže intervenční centrum pro oběti DN, kam PČR automaticky posílá záznam o vykazani. V případě že máš malé dite, se ještě příprav na jednání s OSPOD.

Odejít dokážeš, nejtěžší je udělat první krok :kytka:, já byla překvapená, kolik lidí mi pomohlo…

• Citovat
  • Upravit
6549
26.12.25 16:08

A ty to hodlas akceptovat zasey nebo vezmes malyho a odejdes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503
26.12.25 16:10

jakože by jsi utekla od tyrana a mamka by vás u sebe nechala amximálně týden a vyhodila by tě? nicméně máš od čeho se odpýchnout, půjdeš na tu policii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
26.12.25 16:18

No jasně. Budeš zlatíčko, než ho zase chytne rapl. Protože on se potřebuje po někom vozit, potřebuje hromosvod svých nálad. Potřebuje to jako kytka vodu. A že nakupuješ hlouposti? Jistě. Že ty kupuješ věci na vaření, mycí prací prostředky, viď? Takový mistr světa, jakého máš doma, ten ani neví, co ve spíži dochází a co se na co používá. On umí jen kritizovat. Klid u vás bude pouze do té doby, než…
zase blbě nekoupíš…
nestihneš uklidit…
se mu něco nebude líbit…
To víš, takový pan tvorstva, ten má vysoké nároky a,,oprávněné" požadavky…jemu se někdo hned tak nezavděčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
26.12.25 16:36

Ano, jsi obětí domácího násilí. Představ si, že příště tebou mrští o zeď, rozbiješ si hlavu, ztratíš vědomí nebo tě rovnou zabije. Co bude se synem? Nejsi ochotná změnit situaci ani kvůli němu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.25 16:38

@PanenkovaMakova ano mate pravdu jednou mi řekl že neví jestli mi neublíží při zatmění že se kolikrát bojí že mě pobodá 8o
Potom ale tvrdí že to tak nemyslel

Příspěvek upraven 26.12.25 v 16:45

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.25 16:39

@Pe.M.1 ano přesně takto je..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.25 16:39

@Keyllah ne to nevyhodila ale všeobecně sestra nezvládá děti a při jejím postižení by to byl problém.. navíc má k dispozici pouze jeden pokoj který je “psi”

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.25 16:41

A půjde to ikdyz jsme ve smlouvě napsáni oba?

• Citovat
  • Upravit
41503
26.12.25 16:43

tak proč s tím nejdeš na policii ted, když máš důkazy a nejsi „pobodaná“ a můžeš to řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503
26.12.25 16:44

no, tak to sestra i ty chvilku vydržíte, než se rozhodneš co dál…může ti mamka pomoct finančně? třeba první kaucí na byt atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.25 16:45

Vykázat lze i osobu, která je vlastníkem baráku, nebo bytu. Prostě násilník musí pryč, takže toho se neboj. I kdyby ten byt vlastnil, musel by na rozhodnutí policie odejít. A ať se třeba i pomine.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.25 17:05

Jasně že ho půjde vykázat - ptáš se na tohle? Jestli jsem správně pochopila…

V našem případě byl komplet celý dům napsán jen na manžela - on byl jediný vlastnik a PČR ho normálně vykázala za stupňující se DN.

Vykazani se koná BEZ ohledu na vlastnicky vztah k nemovitosti…

Držím palce, ať uděláš ten první, nejtěžší a rozhodující krok co nejdřív… :palec:
Mně to trvalo x let, ale ten osvobozující pocit, že se nikoho nemusíš bát, co bude, až přijdeš domů, jakou bude mít zrovna náladu atd - je taková úleva, kterou si teď ani neumíš představit, protože na to, jak to teď je, ses víceméně „zvyklá“… naprosto tě chápu.
Taky jsem neměla v tu danou chvíli kam jít..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky