Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Každopádně takový zákrok není pro organismus vůbec lehká věc
@lovelytelle :já měla konizaci před dvěma lety, taky ambulantně. dvě hodiny po zákroku pro mě přijel manžel. Musíš mít trochu klidový režim, moc se nenamáhat, pokud´to jde tak co nejvíce odpočívat i když s dětmi to není tak snadné. Výsledky byly tuším za dva týdny..já musela za měsíc ještě na rekonizaci, protože jsem to měla rozšířené víc než si mysleli a to jsem už dva dny ležela v nemocnici..ale dopadlo to dobře a od té doby mi dělá moje gyndr. každé tři měsíce cytologii a vypadá to ok..Jo a měla jsem CIN III, takže skoro za pět minut dvanáct ![]()
přeju at´ti to dopadne dobře a není se čeho bát. já po narkoze děsně melu, takže na pooperačním se celkem všichni nasmáli
![]()
Ahoj. Ja jsem byla na operaci v lednu. 1den operace,2jsem prelezela a 3domu, ale ne vsude je to tak. Trebars vim, ze v Motole 1operace, 2domu. Ja byla po narkoze unavena a desne mne boleli nohy-ale za to muzou moje zily. 3dni jsem radsi jen lezela a pak pomalu nabehovala do rytmu, ale deti radsi nezvedala.12den po operaci jsem uz byla v praci(jsem fyzioterapeut, takze zadna pohoda) uz to bylo maximalne ok. Hystolka za 14dni. Kdyby bylo neco spatne volali by do tydne mi rekli.
@Aff dekuju snad to bude v poradku. a je fajn, ze ti to vzali vsechno a mas to v poradku. snad pak taky reknu, ze to nic nebylo.
@Nene a jakej si mela nalez? ja pujdu domu jeste ten den. v jbc se to dela ambulatne. no malyho nebudu zvedat ma 15 kg, ale nevim jak malou uz ma taky 6 kg, ale snad tu se mnou nekdo aspon par dni bude. tak to si dobra za 14 dni do prace. ja myslela, ze to trva mesic, tak snad to za 14 dni taky bude. a kdy si byla na prvni kontrole?
Ja ani neviem. Povedali mi lehky stupen. Ja bola po mesici u sveho a ted na konci dubna na onko.gyn.klinike. Je fakt ze jsem tak mesic citila podbrisek, ale zadna katastrofa, ani bolest, proste jsem o tom vedela a po 6nedeli jsem u sexu citila cipek, ale len chvili inac fakt pohoda
Jo a delali mi konizaci i snad kyretaz okoli. Tak nejak my to vysvetlili
Neboj, bude to dobre. Len fakt oddychuj. Ja byla rada ze jsem v nemocnici. Doma kluk 4,5 a holcicka 2,5. A vsetko maminka… No manzel byl nastesti uzasny.
@lovelytelle píše:
@bublinek dekuju to je pekne napsane. kupovala sis ty cipky
Ahoj, zatím jsem hlídaná, ale dr. mi ten odkaz dal ať si přečtu co by zásah obsahoval.
Tak uz to mam za sebou holky, dekuju za podporu nic to neni tak jeste 14 dni cekat na vysledky a snad bude vse ok ![]()
Ahoj, chci se zeptat, jak dlouho po konizaci jste byly na nemocenské, za jak dlouho jste byly schopné fungovat a vrátit se do zaměstnání. Omlouvám se za anonym, bojím se ![]()