Konizace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
4.3.18 08:35

Zdravim ve ctvrtek mi delali konizaci a od patku mne boli bricho jako pri menstr. Bolestech mate s tim neaka zkušenost? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
3.2.19 06:03

Ahojky, jdu zítra na konizaci, a chtěla bych se vás zeptat.
Mám menší kašel a rýmu vadí to při narkoze? :nevim:
Mám z toho hrůzu můj první zákrok i narkoza. Ráda bych slyšela vaše názory ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
3.2.19 06:43

@Simča12 nevadí, budeš pod dozorem, navíc konizace je dnes už tak banální zákrok, že je narkóza jen na 5-10 minut, takže nic drastického. Neboj, dobře to dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
3.2.19 07:08

@Bídžej Četla jsem že by člověk neměl mít kašel ani rýmu při narkoze. :nevim: tak nevím jestli tam radši nezavolat? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
3.2.19 07:12

@Simča12 tím nic nezkazis :palec: jako správně by ti při narkóze nemělo být vůbec nic, já třeba měla rýmu, ale mavli nad tím rukou, že dobrý :D pokud máš možnost tam cinknout, tak bych neváhala, budeš mít jistotu, jak to berou zrovna tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
3.2.19 07:29

@Bídžej Děkuji za info :palec: naštvalo by mě kdybych nemohla jít. Když už jdu zítra tak to chci mít za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
3.2.19 08:09

@Simča12 držím palce, ať to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
3.2.19 08:30

@Bídžej A mužů se zeptat za jakou dobu po zákroku se člověk vzbudí? :) já půjdu až na druhý den domů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
3.2.19 08:43

@Simča12 to je individuální, podle toho, jak odbouráváš narkózu. Já se vzbudila už v předsálí pár minut po operaci, ale jiné ženské ještě dvě hodiny po zákroku spaly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
3.2.19 08:46

@Simča12 ale je lepší to prospat, po operaci jsi cca 2 hodiny v pooperačním sledování a nesmíš jíst, pít ani vstát z postele. Strašně jsem se nudila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
3.2.19 08:51

@Bídžej Trochu se toho děsím :D jak budu snášet narkozu atd… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
3.2.19 09:28

@Simča12 neboj, není to nic hrozného a nedá se to předem určit. Měla jsi někdy injekci při vrtání/trhání zubů? To ti napoví, jak to budes odbourávat. Moje mamka je třeba vždy úplně tumpachová a KO, po zubech i po narkóze. Mně naopak skoro nic nezabírá a co mi píchnout, do pár minut spalim :lol: zrovna po konizaci jsem hodinu prosila sestry, ať mě pustí, že dvě hodiny fakt nedám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
3.2.19 10:01

@Bídžej Snáším injekce docela v pohodě. :palec: mám nástup zítra v 07:00. Teď než půjdu na řadu, no radši bych byla kdyby mě ten den pustili domů :D ale uklidňuje mě vaše zprávy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
3.2.19 10:35

@Simča12 tak super :dance: a kam na zákrok jdeš? Určitě pak napiš, jak vzali tu rýmu :palec: mě právě pustili ještě ten den, jen si mě musel někdo vyzvednout. Byla jsem u Apolináře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
3.2.19 11:08

@Bídžej Jdu do klaudianky v Mladé Boleslavi. No radši zavolám protože jsem takový posera :D i mamka mi říkala že by to nemělo vadit. Nemám vyloženě rýmu že by mi teklo z nosu pořad, ani ucpaný nos nemám :) a dám vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí