Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim ve ctvrtek mi delali konizaci a od patku mne boli bricho jako pri menstr. Bolestech mate s tim neaka zkušenost? Dekuji
Ahojky, jdu zítra na konizaci, a chtěla bych se vás zeptat.
Mám menší kašel a rýmu vadí to při narkoze? ![]()
Mám z toho hrůzu můj první zákrok i narkoza. Ráda bych slyšela vaše názory ![]()
@Simča12 nevadí, budeš pod dozorem, navíc konizace je dnes už tak banální zákrok, že je narkóza jen na 5-10 minut, takže nic drastického. Neboj, dobře to dopadne ![]()
@Bídžej Četla jsem že by člověk neměl mít kašel ani rýmu při narkoze.
tak nevím jestli tam radši nezavolat? ![]()
@Simča12 tím nic nezkazis
jako správně by ti při narkóze nemělo být vůbec nic, já třeba měla rýmu, ale mavli nad tím rukou, že dobrý
pokud máš možnost tam cinknout, tak bych neváhala, budeš mít jistotu, jak to berou zrovna tam ![]()
@Bídžej Děkuji za info
naštvalo by mě kdybych nemohla jít. Když už jdu zítra tak to chci mít za sebou.
@Bídžej A mužů se zeptat za jakou dobu po zákroku se člověk vzbudí?
já půjdu až na druhý den domů ![]()
@Simča12 to je individuální, podle toho, jak odbouráváš narkózu. Já se vzbudila už v předsálí pár minut po operaci, ale jiné ženské ještě dvě hodiny po zákroku spaly ![]()
@Simča12 ale je lepší to prospat, po operaci jsi cca 2 hodiny v pooperačním sledování a nesmíš jíst, pít ani vstát z postele. Strašně jsem se nudila ![]()
@Simča12 neboj, není to nic hrozného a nedá se to předem určit. Měla jsi někdy injekci při vrtání/trhání zubů? To ti napoví, jak to budes odbourávat. Moje mamka je třeba vždy úplně tumpachová a KO, po zubech i po narkóze. Mně naopak skoro nic nezabírá a co mi píchnout, do pár minut spalim
zrovna po konizaci jsem hodinu prosila sestry, ať mě pustí, že dvě hodiny fakt nedám ![]()
@Bídžej Snáším injekce docela v pohodě.
mám nástup zítra v 07:00. Teď než půjdu na řadu, no radši bych byla kdyby mě ten den pustili domů
ale uklidňuje mě vaše zprávy ![]()
@Simča12 tak super
a kam na zákrok jdeš? Určitě pak napiš, jak vzali tu rýmu
mě právě pustili ještě ten den, jen si mě musel někdo vyzvednout. Byla jsem u Apolináře ![]()
@Bídžej Jdu do klaudianky v Mladé Boleslavi. No radši zavolám protože jsem takový posera
i mamka mi říkala že by to nemělo vadit. Nemám vyloženě rýmu že by mi teklo z nosu pořad, ani ucpaný nos nemám
a dám vědět ![]()