Konizace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
813
21.11.15 18:05

Ahoj, nemáš se čeho bát, je to opravdu miniaturní zákrok. Já jsem si tehdy vzala týden dovolené a bohatě stačilo. Ale začala jsem normálně fungovat asi během 4 dnů. Ale když jsem si šla za 3 týdny pro výsledky, tak ty ženské, co byly na zákroku ve stejný den jako já, byly na neschopence celé ty 3 týdny, nikdy jsem nepochopila proč. Možná to holt někdo snáší hůř. Ale já jsem to měla naprosto v pohodě, ráno mě v Motole přijali, za hodinku jsem šla na operaci, která trvala asi 15 min a druhý den ráno mě pustili. Špinila jsem opravdu max 4 dny, ale naprosto lehce, bohatě mi stačila intimka a od té doby všechno ok :-)

Asi bys měla dodržovat klidnější režim, nezvedat těžké věci a tak, ale pokud pracuješ v kanceláři a nic takového neni potřeba, v pohodě po týdnu můžeš jít do práce.

Příspěvek upraven 21.11.15 v 18:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
21.11.15 18:11

Oni uvadi, ze muzes do prace, do skoly…ale porad v ramci klidoveho rezimu:-) Takze ne telocvik, prece tezka ci u pasu apod. Ja byla ale ten prvni tyden hoooodne unavena. Dalsi tyden jsem se zlepsovala a pak v pohode…a ja s doma s ditetem…

• Citovat
  • Upravit
1268
21.11.15 18:17

@Dana ja jsem byla doma 4 tydny. To jsi to zvladla hezky zakrok. Me teda dost bolelo bricho a krvacela jsem. Hlavne, ze vysledky byly dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
21.11.15 19:09

@Tara83 Mně bolelo břicho asi tak 2 hodiny po operaci, pak to přešlo a od té doby jsem se cítila naprosto fit. Odpoledne jsme si už pak šli dokonce se spolubydlící na pokoji zakouřit :D jsem za to fakt moc ráda, že vše dobře dopadlo, i když je pravda, že když jsem si šla pro výsledky, tak mi nebyli schopni říct, jestli se to povedlo nebo ne, že prý to bylo nějaké komplikované, tak jsem z toho byla celkem rozpačitá. Každopádně 2,5 roku jsem docházela do Motola na kontroly a naštěstí jsem již z jejich péče byla propuštěna jako zdravá, tak snad to tak už i zůstane :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
21.11.15 19:20

@Dana V tak ja mam zase v prosinci kontrolu, tak snad to bude dobre. Nechavam delat ty lepsi stery. Tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
21.11.15 19:26

@Tara83 Určitě to dobré bude, tehdy mi říkali, že se to vrací jen malému procentu pacientek. Dělali ti i testy na HPV? Mně po té operaci ano a vyšly negativní, takže se asi povedlo odstranit vše a už by se to vracet nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
21.11.15 19:32

@Dana V Delali mi ten ThinPrep za 500 kc, ale bez typizace a bylo to uz 2×dobre, uz me vyradili z poradny a prevence je jednou za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
21.11.15 19:38

@Tara83 já musela chodit 2× ročně přímo do Motola a všechny testy a stěry byly zdarma. Když bylo 5 kontrol po sobě v pořádku, tak mě propustili a zase chodím ke svojí doktorce, kde je už také kontrola jednou za rok. No uvidíme teďka, měla bych mít kontrolu v lednu, ale nevím, jak se to řeší v těhotenství, jestli mi bude píchat do čípku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
21.11.15 19:49

Druhý den jsem normálně fungovala jako by mi nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
21.11.15 20:49

@Dana V v tehotenstvi mi stery nedelal, jelikoz jsem je behem roku mela delane a v poradku. A cipek drzel dobre cele tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
22.11.15 08:11

@Tara83 to mi doktorka také říkala, že čípek po konizaci většinou drží až moc dobře, tak jsem zvědavá na sebe, jestli budu přenášet nebo jak dopadneme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
22.11.15 12:57

@Dana V ja jsem donosila ted svojcata az do konce a cipek furt drzel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.16 20:15

Dotaz

Holky, byla jste některá po konizaci z venku „popálena“? Nikde se o tom nepíše, tak nevím, jestli je to normální :roll:

• Citovat
  • Upravit
243
7.10.16 20:21

Že by menší nehoda doktora? :nevim:
Byla jsem na dvou konizacích, tohle jsem fakt neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.16 20:38
@prdelka17 píše: Že by menší nehoda doktora? :nevim:
Byla jsem na dvou konizacích, tohle jsem fakt neměla.

No kamarádka to měla taky :lol: u jiného doktora, ale jen mi přijde divný že sem o tom nikde nic nenašla :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa