Konizace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140
16.2.19 11:14

@Bídžej Trošku mě bolí v podbříšku, ale mám to taky dostat tak to bude asi tím. Trochu špiním a nepatrně krev tak se asi rozjela MS :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
18.2.19 20:39

@Simča12 tak jak probíhá léčení? Dobrý? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
19.2.19 19:23

@Bídžej Dobrý :palec: akorát menší špinění. Příští týden jdu na kontrolu tak jsem zvědavá co mi řeknou. Odpočívám, pomáhá manžel :) já teda občas vyperu nebo uvařím tak snad to ničemu nevadí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
19.2.19 19:30

@Simča12 to určitě nevadí :mrgreen: tyjo teď jak jsi zmínila manžela, tak jsem si uvědomila, že jsem si tě představovala jako náctiletou žábu, max dvacet :lol: :oops:

Tak ať je dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
20.2.19 00:05

@Bídžej No tak teď jsem začla krvácet ale mám to dostat tak nevím 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
20.2.19 16:14

@Bídžej tak nevím v půlnoci jsem víc krvácela ale pak to zesláblo a teď jen špinění nahnědlí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.20 21:15

Endy

Ahoj prosím o radu 3.9.jsem podstoupila konizace+kyretáž (Cin2)jelikož jsem očekávala menzes tak mi můj gyn. nasadil 31.8.prášky na zastavení menstruace(prášky jsem brala i průběhu operace a po operaci)v nemocnici mi nasadili Clexane na ředění krve injekce v pondělí u mého gyn. v úterý 8.9.naposledy vzít prášek(do trech dnů přijde menzes) 10.9.naposedy injekci od té doby krvácení se dostavilo ale je silnější jasná krev :( cítím to když musím vstát na wc nebo něco uvařit dětem myslíte že je to normální? nepoznám ani jestli je to moc vždy jsem používala jen tampony.jo na vložkách jsem zaznamenala už po několikátý stroupky myslíte že je vše ok nebo mám jet. volala jsem jak do nemocnice tak i svému gyn. rekli mi ať si počítám vložky a pak ať sama uznám za vhodné jestli mám jet děkuju za odpověď jsem dost vyplasena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verik.vevie
18.7.21 17:10

Kozizace

Dobrý den holky mám 12 léků na schizofrenii, možná mě čeká konizace. Je možné, že bych se neprobudila z celkové anestezie? Poraďte prosím, zda mám podstoupit celkovou anestezii nebo raději jít jinam třeba do Brna. Kde se to dá dělat v lokální anestezii děkuji

• Citovat
  • Upravit
172
2.4.23 14:49

Ahoj, zkusím tu obnovit diskuzi.
Snažila jsem se prohlédavat starší, ale nenašla jsem odpověď.
Byla jsem 27.2. na konizaci -elekrickou kličkou (+kyretáž hrdla), po téměř měsíci jsem začala strašně krvácet, takž jsem nakonec skončila na revizi, opět v narkóze a elektrickou koagulací mi krvácení zastavili, domů mě pustili večer, jak po klasické konizaci a dali mi ještě antibiotika. Ale nikdo se se mnou už nebavil.
Hledám někoho, kdo si prošel tím samým/podobným a může mi říct:
a) jestli mi tímto startuje zas šestinedělí od začátku (tedy je to jak nová konizace)
b) jestli už to pak bylo všechno dobrý
c) jestli jste dostaly rady, jak tomu hojení pomoci

Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS