Kontrola telefonu manžela

Anonymní
8.4.25 16:24

Kontrola telefonu manžela

Holky ani nevím jak to napsat. Díváte se manželovi do telefonu? Když se chová divně a máte nějaké tušení. Nebo jen tak prostě kontrola že vám nic netají?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12617
8.4.25 16:30

Ne, já se řídím heslem, že kdo hledá, najde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.4.25 16:33

Nikdy. Kdyby můj chtěl cokoli utajit, nikdy bych nic v telefonu nenašla :)

• Citovat
  • Upravit
8592
8.4.25 16:43

A tobě taky manžel jen tak pro jistotu kontroluje mobil co kdyby nahodou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
8.4.25 16:48

Ne! Rozhodně mu nelustruju zprávy a hovory.
Jednou za čas přenastavit navigaci když se někam jede. Zkontroluju nebo napíšu SMS co píše do práce, zavolám. Ale to je vše. ma tam takovej binec :zed:. Než bych něco našla tak je hodina v pr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6250
8.4.25 16:50
@Anonymní píše: Více

Jsem s manželem 24 a nikdy jsem se nepodívala. Možná tím, že jsem se poučila s ex. Byla jsem mladá a nebyl žádný fb, nepípal telefon každou chvíli, byl spíš nezvyk, něco se stalo vážného, když pípla zpráva a když přítelovi se kterým jsem byla 3 roky přišla ve 2 ráno, tak jsem se podívala 8o no a už to nedělám :mrgreen: Od té doby byl ex. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5050
8.4.25 17:07

Manželovi mobil nekontroluji, ale normálně si ho od něj pujčuji. Když mám třeba svůj na nabíječce nebo si s ním hrají děti. To samé on si klidně pujčí můj telefon. Nemáme důvod jeden před druhým něco tajit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
8.4.25 17:08

Ne, nerada bych se čehokoliv dopátrala. Myslím teda, že bych neměla čeho, ale pro jistotu se mu do telefonu nedívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
8.4.25 17:12
@Anonymní píše: Více

Jestli se chová divně a schovává si mobil, tak lustrováním ničeho nedocílíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6250
8.4.25 17:20
@Yasmina21 píše: Více

Tak to já toho tajím :mrgreen: Třeba manžel bude mít v červnu padesátiny a píšu si přes whatsapp o tom se ségrou, mamkou, neteří i synem :mrgreen: To vše je tajné :mrgreen: Ale takových věcí je víc. Já mám ráda i překvapení, takže vše ví kamarádka a manžel poslední :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.4.25 17:23

Zásadně neprohlížím. Na 99% jsem si jistý, že bych tam nic nenašel.
A, i kdybych se tam podíval a něco našel, opravdu jsem schopen unést pravdu? Ne nadarmo se říká „sladká nevědomost“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
8.4.25 17:55

Nezakládala jsi diskuzi o tom, že manžel začal schovávat telefon? My máme přístup navzájem ale nechodíme si tam. Můžeš se zeptat, ale jestli někoho má nebo si jen píše, tak ti pravdu neřekne. Taky může mít nějakou aplikaci nebo skrytý chat. Většinou se na nevěru přišlo tak, že po změně chování se kuklo do mobilu a bylo jasno. Záleží na tobě. Je to porušení soukromí a důvěry. Pokud partner podvádí, je to taky porušení důvěry. Většina lidí nechce být za blbce a podívají se. Tady je o tom spoustu diskuzí. Někteří pak, ale neví co dělat s tím co tam našli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.25 18:50

Kdysi bych ti napsala nikdy a jak je to pod úroveň atd. A nikdy bych tam nevlezla. Nyni po nevěře, kdy si manžel začal telefon schovávat, zahesloval a nevimco jeste, choval se divne, bych tam vlezla. Neni nic horšího, nez ta nejistota, ze me podvádí, ja to tuším a nemam důkaz. Lezla jsem mu tedy do chytrých hodinek, kde jsem videla volání ji. A pak, kdyz jsem se ujistila, vse ji nafotila a uz tam nelezla, protoze mi z toho bylo akorát ještě hůře.

Příspěvek upraven 08.04.25 v 19:11

• Citovat
  • Upravit
34473
8.4.25 19:08

Ne, neměla jsem za celé ty roky důvod. Až ho budu mít, tak se podívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
8.4.25 19:17

Ne. Nikdy bych partnerovi tímto způsobem soukromí nenarušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí