Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lísteček píše: Více
Pokud ze mě někdo dělá krávu, chová se ke mě divně, není mi v tom vztahu komfortně a necítím důvěru, jdu z něj i bez důkazu nevěry. Když nic nenajdeš, bude ti jako zázrakem najednou v tom vztahu fajn? Asi těžko, že.
@unuděná
to mas naprostou pravdu.. nikdy jsem nad tim takto nepremyslela. Takze dekuji na novy nadhled.. zvlastni, jak nektere veci cloveka samotneho nenapadnou.
Kazdopadne jsem tuhle otazku nemusela resit, protoze se vse potrvdilo. V manzelstvi jsem uz nebyla stastna, protoze muj muj delal stastnou uz jinou babu. NIkdy jsem nechtela rozbit rodinu, byla jsem vzdy hrda na to, ze jsem vdana a ze me deti pochazeji z kompletni rodiny. Mozna ten strach z nejstoty a vseho me drzel v tom, ze jsem to nedokazala vyresit aniz bych zjistila, ze ma manzel milenku. Zkousela jsem s nim o tom mluvit, hledat problem… ale on sam nebyl naklonen neco resit a zlepsovat. Az kdyz jsem na vse prisla, praskl do bot a nechal me s klukama ze dne na den samotnou. Ani detem nerekl, ze od nas odchazi… musela jsem jim to rict ja, kdyz prisli ze skoly… hnus
Manžel má telefon zaheslovaný na dotyk a já svůj taky, takže ty telefony navzájem neodemknem. Co do něj datuje se nezajímám a ani mě nenapadne teda mu tam nějak načuhovat. On se o můj telefon taky nestará.
Já přítelův telefon prakticky ani nemívám v ruce. Každý máme svůj a nemám potřebu mít ten jeho. A už vůbec mu mobil nekontroluju. Když ho má třeba položený někde po blíž mě, že vidim na displej a přijde zpráva, tak si toho všimnu nebo vidím, kdo píše, ale jinak to vůbec nestuduju. A přítel už vůbec nekontroluje můj mobil. Věříme si a nikdy bych mu ani nelustrovala mobil. To už bych jako fakt musela mít hodně velké podezření, téměř jistotu, že se něco děje a někoho má. To se ale doufám nestane 🙂
@Anonymní píše: Více
Ne, taková věc nemůže dopadnout dobře. Buď člověk najde něco, co ho raní, aniž by muselo jít o cokoliv skutečně vážného, nebo nenajde nic, ale to pochyby nerozptýlí, když už jsou. Především je to ale hrozná neúcta k soukromí druhého člověka, a přeci nechci být ve vztahu s někým, ke komu nemám úctu a nevěřím mu.
@unuděná píše: Více
To moc těm svým chlapům nevěříte holky, když víte, že byste v telefonu něco našly.
@Kfětoslava píše: Více
Věříme a proto nelustrujeme, protože nic najít nechceme. Dává to smysl?
Tyhle hysterky tam potom najdou zprávu kolegyni „všechno nejlepší k svátku“ se smajlíkem pusy a hned si z toho vyvodí, že chlap jí obýbá v kuchyňce ![]()
@unuděná píše: Více
Já věřím, nelustruju a vím, že bych tam stejně nic nenašla. Stejně tak, jako on by nic nenašel u mě
No já jsem opatrná na tohle „vím jistě“
A jak píšu, když budeš chtít najít, najdeš. A z nevinné diskuze s kamarádkou můžeš udělat aférku, pokud budeš chtít ![]()
Do telefonu si nekoukáme, nejsem sice s otcem svých dětí, ale mám přítele a s tím si nekoukáme, jednou jsem to kdysi udělala a pak se sebou bojovala jestli mám jít s pravdou ven nebo ne, sama jsem se před sebou styděla. Ale mám jednu kamarádku, které na takovém odhalení krachnul vztah, dokonce i s dítětem. Takže podle mě když už to člověk udělá, musí počítat i s tím, že tam třeba něco najde a to může bolet. Před par měsíci jsme měli takovou krizi, přestal si mě všímat a měla jsem také podezření, nechtěla jsem vtah zahodit, tak jsem ho trochu donutila jít na terapii pro dva, moc se tam nehrnul, chlap, že jo,.., bylo to v Nuslích familyhub, máme to blízko a je to tam fakt pěkný. Byli jsme jen jednou, nakonec se z toho vyklubalo, že má problémy v práci, šikanoval ho tam vedoucí a nechtěl mi to říct… Ted uz snad dobrý.
@Anonymní píše: Více
Nikdy jsem to nedělala.
Pokud bych věděla že je něco v nepořádku asi bych koukla.
Ale plno věcí může vypadat špatně protože jsem měla ctitele/urputné.. blokla je před 10 lety a oni pokaždé píšou z jiného čísla.
Ač já vždy zabklokuji..
Jednou mi i jeden poslal nahou fotku.
A co já s tím…
Pokud by toto muž třeba našel. ![]()
I když on by se smál ![]()
Líbí se mu když mě chlapi otravují
Včera zrovna psal jeho bratranec…co mě balil./neví že jsme manželé..
A poslal srdíčko.
Muž si to četl a začal jako by žárlit.
S mužem telefony sdílíme.
Tedy spíš on občas volá z toho mého..fotí.. mám lepší telefon..
Ale ten svůj mi klidně půjčí.
Určitě nemám chuť mu projíždět zprávy..
To radši kouknu sem na emimi když mám čas nebo na letenky.
![]()
My si s cizími napíšeme.. a přátelé vzájemně známe.
Takže vím že když mu píše tahle..že to není nic špatného.
Atd.
Většina normálních co běžně do telefonu nelezou, si tam jde pro potvrzení
@Premek_Orac píše: Více
To si přesně říkám, že tady každý píše, že nic neskrývá, ale může zamrzet ranit nějaká obyčejná zpráva. Jako manžel ví jaká jsem slepice, že si uprdne a ví to mamka,
, ale i tak bych nechtěla kdyby četl, jak o něm někdy píšu a to ho mám fakt ráda
Třeba 2 roky zpět, než prodal skoro vrak ze silnice
Mamce je 76 let a píše mi, že by byla ráda, kdyby Jirka vypadnul aspoň do lesa, že ho má celý den za zadkem
A on by taky nejásal, kdyby to četl.