Kontrola varlátek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10461
26.1.15 14:55

@martina.se A nekontroluje umístění varlat dr. na preventivkách?
@kar-maa Každý doktor to má asi jinak, naše dr. nám říkala o přetahování na roční preventivní prohlídce. Že můžeme pomalu začít zkoušet přetahovat po koupání, ale jen tolik, kolik to samo půjde a trošinku to pomasírovat. Zatím to samozřejmě nejde vůbec, ale syn se tomu nebrání, tak přetahujeme dle instrukcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
26.1.15 15:03

@Hoa Mai Tak na to jsem zvedava :think: To bude cirkus. Syn se nenecha skora ani oblect, aniz by se mi na podlozce neprevrace, natoz abych mu jeste neco masirovala nebo pretahovala. Na to jsem zvedava, to bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.15 15:04
@kar-maa píše:
DIky za tuhle diskusi, vubec jsem nemela potuchy, ze se to ma kontrolovat. :oops:
Jak casto? A kdy jste zacaly pomalu pretahovat kuzicku? Ja mu na nej vice mene nesaham, jen obcas mu to jen lehce nadzvednu, moc to teda nejde a umyju. Bude mu rok. Je to v poradku?

Já kontroluji tak jednou za měsíc po koupání. Mezi preventivkami jsou 2 roky, a to mi přijde moc dlouho abych tam ani nekoukla, že je vše v pořádku. Kůžičku jsme začli někdo od roka, roka a půl. Teď už mu to jde krásně. Zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.15 15:06
@kar-maa píše:
@Hoa Mai Tak na to jsem zvedava :think: To bude cirkus. Syn se nenecha skora ani oblect, aniz by se mi na podlozce neprevrace, natoz abych mu jeste neco masirovala nebo pretahovala. Na to jsem zvedava, to bude :mrgreen:

Lepší je při koupání, kluk byl tolikrát zabraný do hraček, že si ani nevšiml že mu s tím něco dělám.

• Citovat
  • Upravit
9754
26.1.15 15:10
@Anonymní píše:
Lepší je při koupání, kluk byl tolikrát zabraný do hraček, že si ani nevšiml že mu s tím něco dělám.

NO vyzkousim, ale nevim nevim :mrgreen:
Naposled si vsimnul, ze mezi nohama mu neco v te vode plave, porad se za nej tahal a prohlizel si ho tak dukladne, ze si strcil hlavu az pod vodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.1.15 19:31

@Hoa Mai jj, kontroluje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
26.1.15 20:27

@martina.se Jsem si říkala, já bych toho synovi asi moc nezkontrolovala, přijde mi, že u těch prcků to vypadá všelijak. Já i to přetahování radši nechávám na chlapovi, říkám si, že on to bude umět líp, než já a pořeší si to mezi chlapama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.1.15 20:28

@Hoa Mai jj, v tomhle mají chlapi praxi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
26.1.15 20:28

@Hoa Mai Ta představa je roztomilá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.18 22:03

Prosím vám přes den nikdy synovi nenahmatam vatlatka jen ve vodě jsou.. je to ok?

• Citovat
  • Upravit
4284
16.4.18 22:08

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
16.4.18 22:39

Ano, je to v poradku. Tedy zrovna minuly tyden jsme to resili u endokrinologa, protoze mu varlatka kontroloval. Pokud sestupuji, je to v poradku. Pokud by nesestupovala vubec, pak by to byl problem. Ne ted v detstvi, ale v dospelosti by to mohlo zpusobit neplodnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
17.4.18 06:00

@trpaslinka tak to sem ráda… Ale jde mi o to, že je má jakoby pořád syn hodně vysoko… Jen prostě ve vodě klesnou je to tedy v pořádku jo? Je mu už 4 roky… Myslíte že v pubertě klesnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
17.4.18 19:29

@ajurka ja jen rikam, co mi rekl endokrinolog, kdyz je minuly tyden kontroloval. Ptala jsem se ho, jestli se mam obavat a rekl mi, ze obavat se ani nemusim, ale zacit resit to mam v okamziku, kdy by nesestupovala. Rekla jsem mu, ze pri koupani sestupuji a tak pry v poradku. Syn ma 6 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
17.4.18 19:38

@ajurka Pokud klesnou do šourku v teplé vodě v tureckém sedu, tak je to OK.
Problém by byl, pokud by nebyla hmatná ani v této poloze. Takto „cestovat“ mohou až do puberty. (mám to přímo z urologie - syn má skluzné varle)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí