Kontrolka nafty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15826
14.5.22 17:05
@Janli píše:
Teda, tebe bych spíš tipovala na někoho, kdo jede dotankovat jakmile má nádrž z poloviny plnou a ty vyjíždíš do rezervy, jo? :mrgreen:

Hele, já ale fakt jedu dotankovat plnou, když klesne pod půlku… mě sleduješ? :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.5.22 17:20
@Zumpa píše:
Hele, já ale fakt jedu dotankovat plnou, když klesne pod půlku… mě sleduješ? :mrgreen: :mavam:

Nemůžu ti odolat… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18640
14.5.22 17:40
@Terka2912 píše:
Dobrý den, asi to sem nepatří, ale třeba máte doma někdo šikovného může, který mj by mohl poradit.
Mám Audi A4 b6 a před týdnem jsem šla natankovat s dojedeme 50km… Natankovala sem za 200 a ručicka se nezvedla.. ani dojezdove km…
Ujela sem ani to asi 15km a když sem se vrátila nedalo mi to a šla sem natankovat znovu za 200.. opět se ručička nezvedla… V tu chvíli tam byla natankovano za cca 500..
Dojezdove km se akorát furt ubírali stejně jako ručička… Obden sem teda radši tankovala… I ručička klesala až byla dole pod první červenou..
Do dnes jsme tankovali on den těch 200-300 podle toho kam se jelo a tak.
No a dnes přítel vyměnit baterii u auta a najednou se ručička zvedla po půlku nádrže s dojezdem 200km…
Nevíte čím to může být, že to tak blbne?
Je možné že je tam teď tolik te nafty?Děkuju, pokud dotaz vadí smažu

Tohle crcani po 200 :lol: pojezdama po městě budeš mít spotřebu tak 9l/100 takže si nabrala na nájezd 50 Km :lol: proste to jsou tak malé slinty, ze to čidlo nemělo šanci vzít. Taky nechapu to tankování ničeho. Jakmile mám pod půlku nádrže tak sleduju benzinky když někam jedeme a dotankuje se do plna. Aktuálně platím za půlku nádrže cca 1500. Nejen, ze by me prudili to, ze každou chvíli stojím u stojanu, ale i ten čas co u toho stravim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18640
14.5.22 17:41
@Zumpa píše:
Hele, já ale fakt jedu dotankovat plnou, když klesne pod půlku… mě sleduješ? :mrgreen: :mavam:

Já to dělám taky. Hladový oko jsem na našem autě snad nikdy nevidela. Asi ho nemá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
14.5.22 18:12

Hodnota mohla být zaseklá a výměnou baterie se provedl restart a tak to mohlo opět začít fungovat. Mně takhle přestalo fungovat čidlo u C4 Coupé (benzín) a palivo naopak neubývalo, až jsem najednou byl na suchu a auto pořád ukazovalo přes 200km. Bylo ještě v záruce, takže odtahovka, autorizovaný servis, náhradní vozidlo.

Jinak u dieslu doporučuji celoročně aditivovat naftu, tankovat plnou a sem tam auto pořádně protáhnout. Jinak to vážně bude drahé.

• Citovat
  • Upravit
5040
14.5.22 18:24

A nechceš zkusit normálně natankovat? Já chápu, že peníze nerostou na stromě. Ale když jsi za jeden den natankovala dvakrát po dvou stovkách, tak jsi mohla i jednou za čtyři sta, ne? A ob den jezdíš k benzínce, to je přece blbost. Tak jezdi pár dní na kole a našetři si na plnou nádrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
14.5.22 18:27

Toto nikdy nepoperu, proč někdo tankuje za 200 a jezdí každý den tankovat

tahat se s hadicí, platit, hromada času o ničem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27665
14.5.22 18:44
@DanielaD píše:
Toto nikdy nepoperu, proč někdo tankuje za 200 a jezdí každý den tankovattahat se s hadicí, platit, hromada času o ničem

třeba je tam pěkně čerpadlář :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
14.5.22 19:05
@ka2ka píše:
třeba je tam pěkně čerpadlář :oops:

ani to by mě nedonutilo se tam motat každých 5 hodin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
14.5.22 19:06
@Čičorečka píše:
A nechceš zkusit normálně natankovat? Já chápu, že peníze nerostou na stromě. Ale když jsi za jeden den natankovala dvakrát po dvou stovkách, tak jsi mohla i jednou za čtyři sta, ne? A ob den jezdíš k benzínce, to je přece blbost. Tak jezdi pár dní na kole a našetři si na plnou nádrž.
:lol: na kole zase hodně vypije
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15826
14.5.22 19:24
@Janli píše:
Nemůžu ti odolat… :mrgreen:

Vypozoroval jsem, že hezké a chytré ženy mají tento problém :mrgreen:

@DanielaD píše:
Toto nikdy nepoperu, proč někdo tankuje za 200 a jezdí každý den tankovattahat se s hadicí, platit, hromada času o ničem

Přesně. Hlavně to opravdu ukazatel paliva nemusí ani zaznamenat - za 200Kč dnes natankuješ cca 4l nafty. Tohle auto má 70l nádrž, takže 4l jsou 5,7% přírůstek. To s ručičkou ukazatele ani nehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
14.5.22 21:03
@DanielaD píše:

Mne treba znamy tvrdi, ze mu nekdo benzin z auta krade, proto tankuje pry kazdy den za 200… :nevim: A ja treba kdyz natankovala do sveho stareho golfa za 300, tak jsem jezdila 14 dni :mrgreen: Kazdy auto nezere 10 litru na sto. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
14.5.22 21:05
@Zumpa píše:
Přesně. Hlavně to opravdu ukazatel paliva nemusí ani zaznamenat - za 200Kč dnes natankuješ cca 4l nafty. Tohle auto má 70l nádrž, takže 4l jsou 5,7% přírůstek. To s ručičkou ukazatele ani nehne.

Ale hne ;) Podle me to bylo tou baterii..jinak si neumim vysvetlit, ze by najednou po vymene rucicka vyskocila nahoru…zase resite uplne zcestne veci, na ktere se zakladatelka vubec neptala, klasika.

• Citovat
  • Upravit
22566
14.5.22 21:33
@Terka2912 píše:
Dobrý den, asi to sem nepatří, ale třeba máte doma někdo šikovného může, který mj by mohl poradit.
Mám Audi A4 b6 a před týdnem jsem šla natankovat s dojedeme 50km… Natankovala sem za 200 a ručicka se nezvedla.. ani dojezdove km…
Ujela sem ani to asi 15km a když sem se vrátila nedalo mi to a šla sem natankovat znovu za 200.. opět se ručička nezvedla… V tu chvíli tam byla natankovano za cca 500..
Dojezdove km se akorát furt ubírali stejně jako ručička… Obden sem teda radši tankovala… I ručička klesala až byla dole pod první červenou..
Do dnes jsme tankovali on den těch 200-300 podle toho kam se jelo a tak.
No a dnes přítel vyměnit baterii u auta a najednou se ručička zvedla po půlku nádrže s dojezdem 200km…
Nevíte čím to může být, že to tak blbne?
Je možné že je tam teď tolik te nafty?Děkuju, pokud dotaz vadí smažu

za 200 si nenatankovala nic, takže se ti nemá proč hladina zvednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
14.5.22 21:41
@Zumpa píše:

přesně tak, zrovna dnekska jsem jela z půlky na celou.
Za 200 netankuju ani do motorky :zed:, zrovna dneska za 350,–, jak jinak než do plný :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová