Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
Ale hnePodle me to bylo tou baterii..jinak si neumim vysvetlit, ze by najednou po vymene rucicka vyskocila nahoru…zase resite uplne zcestne veci, na ktere se zakladatelka vubec neptala, klasika.
Hele, když ta ručička má 2cm, úhel výseče je 80°, tak při změně o 5,7% se ručička v horní části pohne o 1,59mm. To sotva zaznamenáš
Ale je fakt, že by to klidně tou baterií mohlo být.
Tou výměnou baterky se mohlo vyresetovat čidlo, mohl se náhodně uvolnit plovák…ono jezdit na rezervu není nic dobrého pro auto, ani pro tebe. Jednou ti to ukáže špatně rezervu a zůstaneš stát na dálnici. Sleduj to a jestli ti bude ukazatel zase zlobit, zajeď s autem na diagnostiku. Ale je fakt, že jestli jsi natankovala za 2 stovky, to čidlo to ani nepozná.
@Zumpa píše:
Hele, když ta ručička má 2cm, úhel výseče je 80°, tak při změně o 5,7% se ručička v horní části pohne o 1,59mm. To sotva zaznamenášAle je fakt, že by to klidně tou baterií mohlo být.
Třeba taky jen postavila auto z kopce a zbytek nafty se přelil na druhou stranu nádrže… ![]()
@Zumpa píše:
Hele, když ta ručička má 2cm, úhel výseče je 80°, tak při změně o 5,7% se ručička v horní části pohne o 1,59mm. To sotva zaznamenášAle je fakt, že by to klidně tou baterií mohlo být.
Tak hlavne ona natankovala vicekrat po sobe za 200,–..to se uz musi nejak projevit, takze za me spatne cidlo…ktere pak naskocilo tou baterií…samozrejme 200 kc se ve vetsim aute projevi jen nepatrne, ale presto by to viditelne byt melo,
@tterka auto bylo na diagnostice kvůli tomu a žádná chyba se naukazala.
@Sonarka děkuji,konečně někdo kdo odpovídá na můj dotaz, měla sem tam napsat až si hloupé komtare nechaji…
Nikdo tady ale nechápe že jakmile se rezerva rozsvítí já jdu tankovat ne že jezdím na rezervu… A těch 200 po malým městě mi na pár dní stačí kord když s autem nejezdime každý den…
Ale ok každý to bere jinak ![]()