Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když se pije celý měsíc, tak pomáha na zlepšení a zpravidelnění ms, když se pije do ovu, ma pomáhat lepší sliznici a samotne ovu, nebo tak jsem to alespoň pochopila ![]()
@Wanila aha. nevíš kde bych našla nějaký info?? nemáš náhodou zkušenosti i z ženským čajem??
S ženským čajem ne
Prohledej tu víc diskusí, určitě něco najdeš ![]()
Hojyk holky mám otázku, když jste začali pít po revizi kontryhelový čaj, měli jste pocit že se čistíve více?? já mám ted první porovizní ms a piju čaj z kontryhelu,, ale úplně mě děsí co ze mě výjde za sraženiny,, tak jestli je to normální po revizi a nebo tomu napomáhá kontryhel děkuju vám
Holky pomohl vám kontryhel k ovulaci a následnému těhotěnství? Jaké s ním máte zkušenosti? díky za odpovědi
Tak to nevím.. já první první měsíc užívání kontryhelu už menstruaci nedostala. Což je odpověď i na druhou otázku- věřím, že mi otěhotnět pomohl určitě kontryhel, protože předtím jsme měli problémy.
No nám to snažení chvilku trvalo, pak jsem bohužel musela na revizi, protože se miminko přestalo vyvíjet, pak jsem začala pít kontryhel (sypaný) a hned první cyklus se zadařilo
teď budu začínat sedmý měsíc a je vše v pořádku ![]()
@Nickel a před tím ste se snažili jak dlouho? já piju kontryhel první cyklus a zdá se, že sem poznala prvně i ovu co jsem vysadila HA nevím jestli za to mohl čaj
jak si ho pila?? půl cyklu nebo celý?
@Nickel takk to ti moc gratuluji.-) to je super, já ted mám první porevizní ms tak doufám že další nepříjde,,.-)
@Anonymní píše:
@katkalaila určitě nepřijde a budou //
děkuju ti jsi hodná,, taky jsem říkala že bych byla moc ráda kdyby nepřišla,, ale kdo ví,, ted jsne čekali dlouho, tak snad to zas tak dlouhé čekání nebude, příští týden nás čeká návštěva v car tak snad nám tam pomůžou.-)
Snažili jsme se půl roku (což sice není tak dlouhá doba, ale nám se dlouhá teda zdála), pak přišla revize, pak jsem počkala do první menstruace, chtěla jsem se pročistit.. pak jsme se snažili dva měsíce a nic. Pak jsem narazila na diskuzi o kotryhelu, vyzkoušela, pila jsem 14 dní, 2× denně půl litra a další ms už prostě nepřišla. Napadá mě ale, že ta menstruace může být díky kontryhelu silnější. Díky němu prý totiž snad více roste sliznice.
@katkalaila Moc Ti přeju, aby se dvě čárečky brzo objevily. Revize je zlá.