Kontryhel a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14927
27.6.13 17:31

@Nickel no to můžu potvrdit,, takhle silnou ms jsem v životě neměla a to že jsem zvyklá na hodně.-) hodně se čistím,, nestíhám běhat na wc.-) ano kontryhel prý hojí a hodně prokrvuje,, a pomáhá k nárustu sliznice, prý je dobrý i při zánětech vaječníků.-) prostě takový malý zázrak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.13 17:32

@Nickel já ho taky pila 14 dní ráno a večer a ted čekám jestli MS dorazí nebo ne. najednu stranu bych byla i ráda kdyby přišla, protože bych aspon nemusela na vyvolávačku :) my se snažíme pátý měsíc a byla bych ráda kdyby už se povedlo :roll:

• Citovat
  • Upravit
14927
27.6.13 17:36
@Anonymní píše:
@katkalaila a jak dlouho už se celkově snažíte?

no v podstatě jsem antikoncepci brala jen chvilku pak jsme to nechali bud a nebo a no a ono spíš nebo ale jsou to zhruba dva roky,, plus mínus.-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
27.6.13 17:37

@Nickel jj revize byla fakt děsná,, děkuju ti moc jsi zlatá.-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.13 17:38

@katkalaila tý joo dva roky? a přišli na něco proč vám to nejde? promin jestli tě nějak obtěžuju dotazy a moc se ptám.

• Citovat
  • Upravit
14927
27.6.13 17:42
@Anonymní píše:
@katkalaila tý joo dva roky? a přišli na něco proč vám to nejde? promin jestli tě nějak obtěžuju dotazy a moc se ptám.

ale ne vůbec,, jen se ptej já s minulým partnerem jsem byla mimofěložně takže nemám jeden vejcovod,, při laparo mi zjistili endometriozu,, a ještě mám nějak zakloněnou dělohu a taky mi rovnali čípek,, no takže já jsem spíš ta co to brzdí, manžel na spermio ještě nebyl,, tak to uvidíme v caru jak to dopadne,, doufám, že bude ok,,protože kdyby jsme byli oba na prd tak by to bylo na dlouho.-) proto jsem se rozhodla že chci jít rovno na ivf a iui přeskočit.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.13 17:48

@katkalaila a kolik ti je? jestli to není tajný :roll: tak to je mi líto, ale tam vám určitě pomůžou a brzy budou //. ještě, že existuje někdo kdo může takhle pomoct k vysněnému miminku. já už se strachuju co je se mnou, že nám to nejde pátý měsíc. no čekat dva roky tak nevím.

• Citovat
  • Upravit
14927
27.6.13 17:52
@Anonymní píše:
@katkalaila a kolik ti je? jestli to není tajný :roll: tak to je mi líto, ale tam vám určitě pomůžou a brzy budou //. ještě, že existuje někdo kdo může takhle pomoct k vysněnému miminku. já už se strachuju co je se mnou, že nám to nejde pátý měsíc. no čekat dva roky tak nevím.

bude mi 28 let každej mi říká kam pospícháš jsi mladá,, no to to sice asi jo,, ale když budu stará tak mi to líp nepůjde.-) takže doufám, že se povede at spontálně nebo s podporou výsledek bude stejný.-) a to už se moc těším,, při tomhle těhu jsem háčkovala čepičky abych se zabavila,, no tak jen doufám, že je bude mít kdo nosit,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.13 17:58

@katkalaila pak mi dej vědět jak jste dopadli v Caru. snad vám to brzy vyjde :hug:

• Citovat
  • Upravit
14927
27.6.13 18:02
@Anonymní píše:
@katkalaila pak mi dej vědět jak jste dopadli v Caru. snad vám to brzy vyjde :hug:

určitě ano,, dám ti vědět,, taky jsem napnutá jako kšanda.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.13 18:03

@katkalaila můžeme si napsat SZ kdyby si chtěla.

• Citovat
  • Upravit
14927
27.6.13 18:05
@Anonymní píše:
@katkalaila můžeme si napsat SZ kdyby si chtěla.

určitě můžeme ale jsi anonym.-) tak ti napsat nemůžu.-) tak mi kdyžtak písni první.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
22.1.14 13:44

Ahoj holky včera jsem si koupila Kontryhel žlutozelený od včerejškího večera jsem ho začla pít a dnesa ráno taky ale ještě jsem začla brat kyselinu listovou slyšela jsem že pomáha na podporu početí o mimčo se snažíme už 5 měsicu doufám že to pomůže hlavně já mám problém že mám rozházenou ms takže jsi ani nezjistím kdy mám ovulaci moc prosím o radu nebo o skušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí