Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky od kterého dne je dobré si začít dělat ovu test? V návodu je tabulka, ale slyšela jsem, že ovu může přijít i dřív, než je tam uvedeno. Po porodu jsem měla MS celkem 4 krát a to mezi nima délky: 39 dní pak 24 dní a 31 dní teď je to 30 dní a zatím nic a v dalším cyklu bych chtěla začít testovat tak nevím ![]()
ak ich mas dostatok, tak je lepsie zacat testovat skor. ak by si mala cyklus zas 24 dni, tak by si musela testovat najneskor od 7 dc ![]()
ked beries do uvahy, ze ovulacia je 12-16 dni pred ms a ze ovulacny test ukazuje ovu 12-48 hodin vopred. cize to mas vlastne minus 18 dni od dlzky cyklu.
Aha super díky tak radši zainvestuju ať to neprošvihnu
po porodu totiž zatím nemám MS nějak moc pravidelnou tak jsem nevěděla ![]()
ak sa Ti da, najlepsie sa oplatia cez ebay. sa mozes aj s niekym odtialto dohodnut a kupit na polovicu, baby v teme tak nakupuju. 100 ks ovulacnych testov vyjde na cca 500 czk ![]()
soldi píše:
ak sa Ti da, najlepsie sa oplatia cez ebay. sa mozes aj s niekym odtialto dohodnut a kupit na polovicu, baby v teme tak nakupuju. 100 ks ovulacnych testov vyjde na cca 500 czk
zatím jsem už nakoupila na tento měsíc to vyjde a potom už doufám potřebovat nebudu
když ne tak nakoupím na příští měsíc díky ![]()