Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martina 94 No gynex obsahuje i kontryhel, tak je zbytečné brát oboje ne?? Můžeš brát gynex od kdy chceš. Někdo začne první den cyklu a pak vynechává na MS, a začíná zase s prvním dnem cyklu, kdyby náhodou přišlo těhotenství. Ale je to vcelku jedno.
@P4ja no já nevím já jsem na to slyšela dobre recenze atd možná zrychlená koupě víš? Akorát já kontryhel piju od ms do ovu myslíš, že to tak mám pit také ? Teda a mít pauzu pak ale 14 dní
no asi to tak udělám ![]()
Ahoj holky, mám podobný dotaz. Užívala některá z Vás kontryhelové kapky ? Jak se mají brát ? Jako u čaje, tzn od ms do ovulace ? Nebo celý měsíc ? Děkuji moc za odpověď..
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám podobný dotaz. Užívala některá z Vás kontryhelové kapky ? Jak se mají brát ? Jako u čaje, tzn od ms do ovulace ? Nebo celý měsíc ? Děkuji moc za odpověď..
To nevím já bych brala jako čaj
já tedka jaksi neberu nic
@Martina 94 píše:
To nevím já bych brala jako čajjá tedka jaksi neberu nic
Už jsi těhu ? ![]()
No já si žáky myslím, že jen do ovulace, tak se bojím, abych něco nepokakala. ![]()
Ne
já ten kontryhel brala 3 měsíce jenže první menses s tým, tak že mě to kapslí jak z kohoutku tak jsem 2 měsíce pila čaje Ludmily Mojžíšove a to bylo biochemické těhotenství z toho akorát
jinak tedka jsem měla babi radnickou nějak 3 cykly ale ta se prý může pít pořád já vždycky do ovu jako kontryhel.. No a až dopisu babi tak mám ještě kontryhel jsem se koukla koupený.. Takže jestli tedka nic tak zase přejdu na kontryhel, když ho doma ještě mam já mám ráda čaje takže jsem toho vyzkoušela vic
@Martina 94 A jak dlouho se snažíte ?
Já jsem měla kdysi gynex, a co si pamatuju, tak na chuť nic moc, ale jestli zabral, to nevím, já po něm neotěhotněla.
Kontryhelový čaj mám doma taky, ale já na bylinkové čaje moc nejsem, tak snad ty kapky budou lepší.
Na začátku snažení jsem měla strach, že to nepůjde přirozeně, vzhledem k prodělané nemoci v mládí. Tak mě překvapilo, že se podařilo po 3 měsících, i když to nevyšlo. ![]()
@Nell94 no, už dlouho 8 měsíců od července 😐 a ty? Koukám asi stejný ročník co,? No já pár zdravotních problémů mám taky tak těžko říct, kde je zakopaný pes
@Nell94 kdyztak písní do zprávy já tu moc nechodím jen proletím zprávy