Kopání ze spaní

Anonymní
17.8.13 07:51

Kopání ze spaní

Náš tříměsíční syn má hodně neklidné spaní. Před probuzením (ale i během noci) má často chvíli, kdy přitahuje pokrčené nožky k bříšku a pak je prudce vykopne a bouchne s nimi do matrace. Tak to dělá několikrát za sebou a má zavřené oči, vypadá, jako by spal. Někdy u toho mručí a taky třeba bouchá rukama nebo si tře obličej. Oči pořád zavřené. Je to normální? Dělají to vaše miminka stejného věku taky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
693
17.8.13 08:06

Přesně tohle dělá malá, je jí 7 měsíců a neklidný spaní má pořád, ale s tim asi neuděláte, můžou mít i sny…mě malá kňučí, pořád sebou mele, leze, cestuje po postýlce, a oči má pořád zavřený…Takže někdy lítám po půl hodině když se zadaří…ale tohle mi dělala taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
17.8.13 08:07

Nase mala 8 tydnu sebou obcas tez ze spani mrcasi, asi to jsou prdiky… Take ztoho nadsena nejsem, ale co nadelas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
17.8.13 08:13

Náš malý to samé :-) ať mi nikdo netvrdí, že takhle malé miminko spí na jednom místě…už procestoval celou postýlku a má černý pásek v karate :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
17.8.13 08:23

Malou jsem měla z toho důvodu ještě do nedávna zavinutou v zavinovačce jak larvičku a bez ní neusla..brání to tomu nekontrolovanému mrskání končetinama..ted už by se ze zavinovačky dostala takže mi cestuje v polospánku po celé postýlce, ze spánku se otáčí na břicho, pase koníčky a přitom jí padá hlava a bouchá se hlavou do čela postýlky :roll: taky má přitom zavřené oči..taky nevím co s tím..budí se mi kvůli tomu několikrát za noc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
17.8.13 09:25

@syselinka mám to samý a někdy to je na budku taky nevim, co s tím jinak by mě spala od 20-6 v kuse ani hlady se mi nikdy nebudila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
17.8.13 10:04

@sjuzn1 jo tak to máme na chlup stejně mě by taky spala od 20 do 6, v noci už taky nejí, jen co chvíli musím vstávat abych jí vrátila na záda, přikryla, dala dudel..někdy hned usne, ale někdy se začne přetáčet znova v tom polospánku, pak se začne vstekat..no myslela jsem že až bude větší bude spát v kuse celou noc a místo toho se budí vícekrát než jak byla novorozeně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.8.13 10:14

:palec: zavinout…já na to nedám dopustit…malá (3m) spí v zavinovačce krásně klidně, vypadá spokojeně, budí se v noci jen na jídlo. Ale bez „zahouskování“ sebou mrská, kope, cuká se - a tím se budí a pláče. Takže za mě: zavinout. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
17.8.13 10:43

Přesně to stejnééé…jakmile se začne vztekat hodně musim jí vyndat dát napít a utěšit…nevim jestli má tak hrůzné sny…a kolikrát za noc vstáváte já někdy i 10krát…dneska to šlo to bylo jen 4krát :-) a jak Vám spí přes den mě vůbec…po půlhodinkách to má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
18.8.13 10:19

@syselinka tak jaká byla u Vás noc…my dneska hrozný to bylo snad každých půl hoďky. Nevim, co s tim dělat. Přemýšlela jsem nad pytlem na spaní, že by trošku pmezilo pohyb. V lehátku by mě vydržela spát i celou noc tam se nemůže hýbat, ale to je špatně na záda tak nevim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adysis
18.8.13 11:58

My máme 6 m a totéž, říkám si zuby, ale nic nateklého nemá, nevypadá to na to. Cestuje po celé postýlce i když má spací pytel. Na dnešek to docela šlo, ale ty těch předešlých 5 nocí, katastrofa. No snad se to časem zlepší.

• Citovat
  • Upravit
693
18.8.13 12:35

To stejný si říkám taky, zkusim koupit ten kalgel a jdu pro pytel zkusím to třeba pomůže mě se takhle budí tak od 3 měsíců doktorka mi řekla, že s tim nicneudělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí