Monitor dechu - Nanny, Angelcare, Babysense nebo Tomy

5748
14.8.13 22:58

Monitor dechu - Nanny, Angelcare, Babysense nebo Tomy

Holky maminky, jsem ztracená. Rozhoduji se o monitoru dechu. Tak nějak znám tyto nejprodávanější_ Tomy, Nanny, Babysense a Angelcare… nicmene ceny různé a recenze v podstatě podobné. Jak je to s jednou/dvěma destičkama, planými poplachy, jake máte zkušenosti? Budu vděčná za každý příspěvek a zkušenost - i negativní. Děkuji :hug: :palec:

Jo a ještě mám kokos-molitan-kokos matraci, jak to funguje s touto kombinací?

Příspěvek upraven 14.08.13 v 23:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
14.8.13 23:10

@sarinka83 máme Nanny a jsem spokojená. Počet podložek je na tobě, když máš dvě, tak je to určitě lepší, protože monitor snímá větší část postýlky a tudíž nehučí, když se dítě někam odkulí. Ale my máme jednu a v pohodě. Co se týče planých poplachů, na ty já moc nevěřím, on člověk nikdy nemůže vědět, jestli byl poplach fakt falešný. Často se stává, že se zejména ty nejmenší miminka zapomenou ve spánku nadechnout, spí dost tvrdě a monitor začne ječet a dítě vzbudí…pro rodiče to vypadá jako falešný poplach, protože přece mimčo je ok ale co kdyby ho monitor nevzbudil? Nad tím přemýšlí málokdo…já si myslím, že kvalitní jsou všechny, hlavní je, že nějaký budete mít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
14.8.13 23:15

Meli jsme Snuzu :) na plenku a dobry, i kdyz plany poplachy byly - nas malej byl moc malej, pak kdyz povyrostl, poplachy nebyly, az kdyz se zacal tocit na bricho a z plenky monitor sjizdel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
14.8.13 23:17

@sarinka83 My jsme měli Nanny, používali jsme u obou dětí a byli jsme spokojení. Žádný falešný poplach neproběhl, jenom u mladší dcery, když měla asi 10 měsíců - to už se v postýlce dost pohybovala a věčně byla mimo desku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
14.8.13 23:18

My měli angelcare 401 myslím. A super, moc spokojeni. Zádné plane poplachy, nastavis si citlivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
14.8.13 23:19

My máme Angelcare se dvěma deskami, používám ho už pro druhé dítě a nemůžu na něj říct jediné špatné slovo. 2 desky snímají prostor celé postýlky, takže nehouká ani když syn spí v rohu postýlky. Když byl čerstvě narozený, tak jsem měla jednu desku v postýlce a druhou v košíku, kde také spával. Planý poplach nesputil nikdy, ale když jsem syna vytáhla a zapomněla monitor vypnout, houkal pokaždé. Za mě s Angelcare absolutní spokojenost :palec: S ostatními značkami zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
14.8.13 23:19

Měli jsme půjčenej z porodnice Babysense na oba syny a nikdy nehoukal falešnej poplach. Dávají se pod matraci takový destičky. My byli spokojený. Někdo říká, že jak začne dítě v postýlce „cestovat“,tak může být jakoby „mimo dosah“ monitoru, ale nám se to nikdy nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
14.8.13 23:30

Koupili jsme pro malou Nanny a od sestřenice jsme ještě dostali Angelcare. Používali jsme oba - jeden byl v postýlce, druhý v košíku a spokojenost s oběma, žádné plané poplachy ani u jedné značky. Angelcare má malá ještě teď v postýlce, ty 2 desky pokryjí celou postýlku (hodně v ní cestuje :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
14.8.13 23:31

@sarinka83 My máme Nanny od r. 2009 kupovanou z druhé ruky :) a max spokojenost.. Falešný poplachy byly asi dvakrát při odkulení se úplně ke šprušlím postýlky, ale ta podložka snímá velmi dobře, i když je dítě mimo ni. Mnohem více houkání jsme zažili, když jsme dítě vzali z postýlky a monitor zapomněli vypnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
14.8.13 23:37

Já měla na oba kluky Nanny(na každýhoi jiný kus, ale na oba už z druhé ruky, na prvního půjčený, na 2. koupený), no a pár poplachů sice bylo(min. u 2 jsme si 100pro jistá, že planých-začal houkat, když jsem se dívala, jak mimčo spokojeně oddychuje)ale když jsem dítě vyndala, tak houkal vždycky, a to je nejdůležitější. takž za mě možná jinej než Nanny, ale svůj účel-upozornit na apnoe, plní všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
14.8.13 23:38

Naprostá spokojenost s Nanny :) žádné plané poplachy, i když ty by ani neměly být když je monitor dobře zkalibrovaný, pokud ho máš třeba z druhé ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
14.8.13 23:38

Máme angelcare s chuvickou, spokojenost veliká, žádný plány poplach. Pro další miminko ale asi poridime i monitor na plenu, jestli s námi bude spavat v posteli tak často jako první.
Jo a matraci máme 10 cm vysokou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
15.8.13 00:03

My mame Angelcare s chuvickou a super spokojenost, jeste pouzivame chuvicku, kdyz mala spinka v pokojicku nebo v kocarku na balkone. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
15.8.13 06:01

Máme Nanny, malá má skoro 14 měsíců, máme jednu desku a plané poplachy bych spočítala na prstech jedné ruky - a staly se až kolem roku, po odkulení do rohu postýlky.
S monitorem na plenu zkušenosti nemám, neuvažovala jsem o něm, protože neřídím a ani nemám možnost nechat mimino spát delší dobu v kočárku nebo třeba na zahrádce bez dozoru. Kamarádka, která ho měla před několika lety(to byl jen Respisense), říkala, že se hodí jen pro malé miminko, které se zatím neotočí na bříško(tlačil by) a neumí ho sundat(což je možné už kolem 8 měsíců).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
15.8.13 07:49

Já mám Babysense II, malý na něm spí pořád, i když už mu je přes rok. Nějak jsem si na to zvykla a pořád se nemám k tomu, abych to vyndala. Monitor má 2 desky, ale od narození používám jen jednu. Malý cestuje po postýlce a ani když se z desky skutálel, tak poplach nebyl, malý spí úplně na kraji postýlky, takže vždy mimo desku monitoru. Matraci máme kokos pohanka kokos, ale myslím, že to nějaký velký vliv na snímání nemá.
A souhlasím s tím co píše Syringa. Že dítě nedýchá a tím jak se spustí alarm, tak se lekne a nadechne a tím má maminka pocit planého poplachu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí