Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já mám Babysense II, malý na něm spí pořád, i když už mu je přes rok. Nějak jsem si na to zvykla a pořád se nemám k tomu, abych to vyndala. Monitor má 2 desky, ale od narození používám jen jednu. Malý cestuje po postýlce a ani když se z desky skutálel, tak poplach nebyl, malý spí úplně na kraji postýlky, takže vždy mimo desku monitoru. Matraci máme kokos pohanka kokos, ale myslím, že to nějaký velký vliv na snímání nemá.
A souhlasím s tím co píše Syringa. Že dítě nedýchá a tím jak se spustí alarm, tak se lekne a nadechne a tím má maminka pocit planého poplachu ![]()
Já jsem rozhodně pro Babysense. Měla jsem ho z x-té ruky, naprosto spolehlivý. Pro hovoří i to, že ho mají v porodnicích. Měla jsem také kokosovou matraci a fungoval skvěle, používala jsem do roka (doporučují v návodu), obě destičky najednou.
My mame Angelcare s chuvickou a jsem z nej nadsena, falesny poplach jsem zazila jednou a to jen kvuli blbe dane matraci v postylce, mam ho na druhe dite a jiny bych nechtela. Chuvicka je super, jednak hlasa teplotu, pipa jak miminko dycha, dobry dosah, citlivost a taky je super zabudovane svetylko, kdyz jdu v noci k male.
My měli Baby guard a byla jsem s ním víc jak spokojená. Žádné poplachy, pokryl celou postýlku, takže když se malý mrskal a pak i vstával, tak to nevadilo, ale zase nebyl tak citlivý, aby jako dech bral pohyb okolo postýlky, jde upravovat hlasitost nebo jen nechat světelný signál a má upozornění proto, když jsou potřeba vyměnit baterky.
Holky jak je to s tím umístěním destičky na rošt postýlky? jsouto přeci jen laťky, ne úplně rovná plocha..
My máme Babysense, 2 desky položené na roštu, matrace kokos/molitan/kokos a jsem spokojená! Planý poplach zatím nebyl. Opravdu oceňuju to, že když teď malá občas udělá dlouhou pauzu mezi nočním kojením, mám klid, nestresuju, že se něco stalo, a můžu o chvilku dýl spát
Nevim kdy se odhodlám ho dát do skříně ![]()
@sarinka83 já mám dojem, že u návodu Nanny je přímo napsáno, že by podložka neměla ležet přímo na roštu, my máme na roštu položenou tenkou desku ze sololaku a na tom teprve podložku ![]()
@sarinka83 píše:
Holky jak je to s tím umístěním destičky na rošt postýlky? jsouto přeci jen laťky, ne úplně rovná plocha..
máme ho položený na roštu postýlky a problém s tím není ![]()
Musím říct, že my jsme to ustáli bez monitoru, protože mrňousek chrápal od mala, takže jsem ho slyšela pořád
, ale díky za rady a zkušenosti ![]()