Zrak třítýdenního miminka

300
14.8.13 18:51

Zrak třítýdenního miminka

Zdravím všechny maminky :mavam: Doktorka mě včera vyplašila, že moje třítýdenní mimčo se na ni nezadívalo, tak na něj pořád mluvila jménem a koukala, jestli se jí bude dívat do očí…ale ono pořád očima bloumá tak neurčitě kolem. Za zvukem se otáčí, ale nějaké předměty ho moc nezaujmou. Pořád mám za to, že tihle prckové ještě zrak mají nedokonalý a že na předměty se zadívají až později. No, ale znáte to, nahlodala mě, tak se chci zeptat vás, co vaše třítýdenní děťátka?? Díky za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7206
14.8.13 18:54

Třítýdenní miminko je „skoro“ slepé :lol: a na jméno nemůže reagovat protože nechápe že se nějak jmenuje :nevim:
syn šilhal, vůbec se na mě nekoukal :lol: a doktorka řekla že je to normální, a dneska už je to jiné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
14.8.13 18:56

@Becky00 Já si to taky myslím, ale ta doktorka mě dostala, ještě se ptala mě, jestli na mě kouká :nevim: tak mě tím fakt rozhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
14.8.13 18:58

Neboj mě se ptají taky :D začal koukat na pár vteřin teprve teď… v korigovaných 4 týnech. Je to fakt jen mžik. Zas třeba oproti prvnímu dítku „nekouká“ na světla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7206
14.8.13 18:59
@lubomíra píše:
@Becky00 Já si to taky myslím, ale ta doktorka mě dostala, ještě se ptala mě, jestli na mě kouká :nevim: tak mě tím fakt rozhodila.

už si to přesně nepamatuju ale ve třech týdnech měl syn pohled skoro do nikam, a sledovat předměty taky skoro neuměl ;) takže neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
14.8.13 19:06

@lubomíra u nás v šestí týdnech sledoval světlo, hračky ani zvuky ho nebraly. Takže jsme ho u doktorky motali hlavou k sobě, aby otočil hlavu na druhou stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
14.8.13 19:08

Byla bych klidná, naše holčička má dnes 3 týdny a jsou spíš výjimky, kdy se na mě opravdu zadívá, jinak se dívá spíš do blba) Zadívat se umí, ale nedělá to na zavolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.8.13 21:15

První syn na mě ve 3 týdnech taky nekoukal a už vůbec né na hračky. Zrovna jsem si dneska, shodou okolností, tohle říkala, protože máme zase 3 týdenní mimčo a to večer civělo se zájmem na hrající kolotoč v postýlce a celkem dost mě to zaujalo, protože u prvního syna to tak rozhodně nebylo. Registrovat mě pohledem začal až někdy po prvním měsíci, po hračkách nebo jiných předmětech ještě mnohem déle. Druhý syn na mě ve 3 týdnech už teda kouká, otáčí hlavičku, když na něj promluvím a dívá se na blízké věci kolem sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí