Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kavenka No je tam muškátový oříšek + muškátový květ, skořice, hřebíček, fenykl, anýz, koriandr, badyán a nové koření
@Anonymní píše:
@kavenka No je tam muškátový oříšek + muškátový květ, skořice, hřebíček, fenykl, anýz, koriandr, badyán a nové koření
A?
@Anonymní píše:
Jediné čemu to může uškodit je to těsto na perníčky. Na 400g mouky jsou 4 vrchovaté lžičky podle mě moc ![]()
@kavenka No mě to chutnalo vždy prostě ty kombinace toho koření prostě milovala jsem to
a teď nevím jestli si to můžu dát ![]()
@Anonymní píše:
@Ernais To by se prý v těhotenství nemělo užívat co jsem četla
Doporucuju tolik necist, prinasi to vic skody nez uzitku
vsechno zminovany koreni normalne jim a fakt me ani nenapadlo, ze by to miminu melo nejak uskodit, to bych toho musela snist fakt kopec, aby to melo nejaky vliv. Nejez akorat syrovy maso a vejce a jinak uz si vubec nic necti prosimte
@Lili8989 píše:
No mě to chutnalo vždy prostě ty kombinace toho koření prostě milovala jsem toa teď nevím jestli si to můžu dát
Dej si. Taky jsem v těhotenství jedla perník - buchtu i vánoční perníčky - a upřímně mě ani nenapadlo, že by to koření mohlo něčemu vadit. Vždyť ho není tolik a nejíš to každý den.
Tak ja jsem o koreni a muskatovem orechu nikde nic necetla. A paradoxne ten muzu a cpu vsude a uz jsem 37 a zadna toxoplasmoza, nebo hypertenze ci co. Klid, jen proste neolizuj plnou lzici. ![]()
Ja všude cpu skorici, jsem 35 tt a v pohodě, když nesníš obří pytel ![]()
https://www.fertility.cz/…tenstvi.html
Vyjela jsem si toto a hlasim, ze obe zijem a prospivame ikdyz si i ve 37 ujizdime na oreganu. Trosku se ted na to zamerim, ale myslim, ze je to tak vserikajici.
Ahoj holky mám takový blbý a trapný dotaz
jsem ve 28tt a zajímá mě jak je to s kořením na perník
Je to dost pestré složení a mě zajímá jestli neuškodí
Dala jsem 5 vrchovatých lžiček na 400g mouky co myslíte?