Kořenová zelenina, mléko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kořenová zelenina
Ahojky, byly jsme s dcerou na roční prohlídce a doktorka nám řekla, že už může jíst všechno co my. Zapoměla jsem se, ale zeptat jestli do kdy se má vykrajovat kořenová zelenina(ten vnitřek).Do kdy jste to vykrajovaly???Můžu už jí to dávat celé?A ještě jeden dotaz na mléko, už může normální plnotučné převařené mléko?Například jestli jí můžu udělat klasickou bramborovou kaši nebo třeba puding???Díky moc za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
kaše a puding už muže ,ale prosímtě co vykrajuješ z té zeleniny to jsem nikdy neslyšela
,a to naše děti snědli něco zeleniny hlavně mrkve ,tu jedí od 6ti měsícu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prý kvůli dusičnanům,četla jsem to a říkala mi to i doktorka, ale říkala mi to když jsem s příkrmy začínala,tak nevím jestli nemyslela to vykrajovat třeba jen na začátku, třeba první tři měsíce to fakt nevím já to dělám do teď
, ale už asi nemusím ![]()
Příspěvek upraven 11.03.11 v 13:00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já teda kaši dělala i dříve, ale hodně lidí mi říkalo, že mléko až od roka, takže ano.
A o tom vykrajování slyším prvně, já jsem to asi teda dělala špatně, ale kořenovou zeleninu CELOU jsem začala dávat už do prvních příkrmů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,taky to slyším poprvé.Moje dítko baští zeleninku a žije
Kaši už jsem taky dala,puding ještě nee ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to by mě nenapadlo, dávám celou jen teda oloupanou.Klukovi jsem to dělala taky a je mu 7 a dýchá. Jen teda tu mrkev teď nenávidí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
martina75 píše:
kaše a puding už muže ,ale prosímtě co vykrajuješ z té zeleniny to jsem nikdy neslyšela,a to naše děti snědli něco zeleniny hlavně mrkve ,tu jedí od 6ti měsícu.
Já vykrajovala ty středy teda jen u mrkve. Ono se určitě nic neděje, nevykrajovala jsem to nikdy úplně dokonale vždycky jen tak co mi šlo.Dneska vařím hovězí polévku tak to tam dám celý, kašlu na to
.A zítra bude mít bramborovou kaši s kuřecím masem, malá nemá ráda kousky takže budu muset to maso pořádně rozmixovat.A puding taky vyzkouším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peťťule píše:
Prý kvůli dusičnanům,četla jsem to a říkala mi to i doktorka, ale říkala mi to když jsem s příkrmy začínala,tak nevím jestli nemyslela to vykrajovat třeba jen na začátku, třeba první tři měsíce to fakt nevím já to dělám do teď, ale už asi nemusím
no nevim ale když už tam ty dusičnany jsou tak asi všude ne promin ale mě to přijde jako totální békovina
,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peťťule píše:
Prý kvůli dusičnanům,četla jsem to a říkala mi to i doktorka, ale říkala mi to když jsem s příkrmy začínala,tak nevím jestli nemyslela to vykrajovat třeba jen na začátku, třeba první tři měsíce to fakt nevím já to dělám do teď, ale už asi nemusím
Větší kravinu jsem v životě neslyšela
![]()
- Citovat
- Upravit
Tak my taky nikdy nevykrajovali.. A mléko v bramborobé kaši může být určitě i před rokem… A puding jsme měli poprvé te´d a byl nám před chvikou rok..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vykrajovat ![]()
Tak to jsem teda nedělala nikdy. A nevím proč, když je to to nejsladší.
Z mlíka se doporučuje vařit od roku, takže taky nevidím problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
víš co by mě zajímalo
co vykrajuješ třeba z celeru nebo kedlubny pórku
![]()
- Citovat
- Upravit