Sušené mléko – nepřibírají vám po něm děti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
sušené mléko
dáváte někdo sušené mléko myslím to normální z obchodu,a nepřibírají vám po něm děti moc? Malé je 18 měsíců a zvažuji toto mléko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Myslis jako klasicke susene mleko??Sice nevim,jestli je mezi nim a normalnim mlekem rozdil,ale proc teda nedas normalni mleko??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
už jen z principu že to je nějak upravené klasické mléko a ten proces asi nebude úplně jednoduchý bych raději dala klasické čerstvé. Ale já jsem o sušeném obyč mléku přemýšlela třeba na cesty, ne vždy máme k dispozici lednici tak mě napadlo toto. Ale akorát na kravské přecházíme a ještě mám nějaké zbytky Bebilonu tak si budu šetřit asi ty.
Jinak nevidím důvod proč sušené dávat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a dáváte obyčejné plnotučné? Mně totiž přijde to čerstvé jako bez chuti nebo jak bych to řekla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jojo obyč polotučné z krabice nebo čerstvé. Ale já mlíko nepiju takže chuť neposoudím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
davam obyc plnotucne z krabice,ale v lete budeme brat primo cerstve a prevarovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pajule22 píše:
davam obyc plnotucne z krabice,ale v lete budeme brat primo cerstve a prevarovat.
tak u nás je možnost čerstvého z mlékomatu takže asi budem dávat to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janinka4444 píše:Pajule22 píše:tak u nás je možnost čerstvého z mlékomatu takže asi budem dávat to.
Taky bereme z mlékomatu, stojí to i za tu práci s převařením. Je chutťově nejlepší ![]()
- Citovat
- Upravit