Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, předem říkám že nejsem plašilka
Ale co si myslíte o tom viru? Jednoho dne se objeví a pak vraždí a vraždí. Že se něco tak zákeřného vůbec dokáže zrodit.
Myslím, že dříve nás povraždí nějaký morybundus než třeba 3 světová
Já se toho nebojím, protože až to příjde, tak stejně nic nezmůžeme. ale je to smutné ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@DoktorkaZorkaHorká píše:
@NickPaul už tu jedna diskuse je
S nazvem:.koronavirus mate strach?
@DoktorkaZorkaHorká píše:
@NickPaul už tu jedna diskuse je
Aha.. tak to se omlouvám..
A tak obyčejná chřipka nám zavraždila loni dědu a spousty dalších a nikoho to nezajímalo. Je to nafouknutá bublina.
@NickPaul píše:
Ahoj, předem říkám že nejsem plašilkaAle co si myslíte o tom viru? Jednoho dne se objeví a pak vraždí a vraždí. Že se něco tak zákeřného vůbec dokáže zrodit.
Myslím, že dříve nás povraždí nějaký morybundus než třeba 3 světová
Já se toho nebojím, protože až to příjde, tak stejně nic nezmůžeme. ale je to smutné
Přečti si knížku Zákeřná Ebola a pak tvoje představa o vraždícím viru dostane úplně jiný rozměr…
. Věř mi, že koronavirus je jen čajíček oproti tomu, co nás skutečně může vyhladit.
@Janli Ty jo, o tom jsem neslyšela.. Ale juknu nato.. Vím, že je spousta nemocí, virů a všeho možného.. Jen mě udivuje, že se objeví a lidi padají ![]()
@AvajBr píše:
Tady https://www.emimino.cz/…rach-379367/
Děkuji, jdu se tam kouknout ![]()
@admin .. Prosím smazat.. založila jsem téma, které tu už je.. Omlouvám se ![]()
@NickPaul opravdu ne? Posledních pár let to řádí v Ugandě a Kongu. Úmrtnost cca 90% a způsob jakým člověk umírá radši nebudu popisovat, přece jen je po obědě… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat