Koronavirus a názor druhých

Napsat příspěvek
Velikost písma:
218
9.3.20 11:31
@jannina1 píše:
Tak kdyz me nejake tema nezajima, tak ho nectu a nelezu tam nadavat.Je tu na vyber spousta temat, tak proc se ti odpurci nerealizuji tam?

Máte pravdu. Já ocenim ten názor. Názor druhých.. pouze co si o tom myslí lidé mezi náma.. internetu je toho velice moc. Ale mě nezajímá tady jak je na tom koronavir apod.. pouze ten názor.. děkuji Vám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
9.3.20 11:34

@Lucy199 tak v našem městě už to je a stejně nezakládám diskuzi a funguju s dcerou normalne. Dnes jsme byly venku i na drobném nákupu. A manžel šel normálně do prace, rodiče taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
9.3.20 11:36

Tak furt lepší toto téma než stále se opakující jsem těhotná něco nejsem? to už je spíš na budku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
9.3.20 11:37
@lachtanice86 píše:
@Lucy199 tak v našem městě už to je a stejně nezakládám diskuzi a funguju s dcerou normalne. Dnes jsme byly venku i na drobném nákupu. :nevim:

Podle mě je asi má věc, na jaké téma zakládám diskuzi. U nás to třeba není a mizí tu mouky, cukry.. :nevim:. A pokud jste si nevšimla, ptala jsem se na názor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
9.3.20 11:39
@evulinda79 píše:
Tak furt lepší toto téma než stále se opakující jsem těhotná něco nejsem? to už je spíš na budku

Přesně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
9.3.20 11:39

Já bych ještě jen doplnila, že možná i posměváčkům a „nebojsům“ dojde, že to není žádná chiméra a že se život s koronavirem v okolí stává realitou i u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
9.3.20 11:52

Já se trochu bojím, ne že bych to házela úplně za hlavu. Jak to všechno dopadne nevím..
Virus zmizí sám od sebe, nebo se bude šířit dál několik dalších měsíců, či let?.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
9.3.20 11:59
@korneli píše:
Já se trochu bojím, ne že bych to házela úplně za hlavu. Jak to všechno dopadne nevím..
Virus zmizí sám od sebe, nebo se bude šířit dál několik dalších měsíců, či let?.. :think:

Ono je těžký když lidé neví, že to mají a chodí s tím mezi lidi. Ale o to horší když o tom ví a je jim to jedno :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
9.3.20 12:01

@Lucy199 porad nechapu jaky chces nazor, nazor na koronavirus? :D Ale mas na diskuzi urcite pravo, komu se to nelibi at to proste necte. Je tady jinych diskuzi hafo, treba oblibene - je to duch nebo jsem tehotna? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
9.3.20 12:08

Lidi to podceňují, protože si neumí představit dopad případné karantény na celou oblast, jak to zničí jejich pracovní kariéru, podnikání, jak přijdou o velké příjmy.
Lidi nemyslí.
Já bych možnosti karantény na oblast jako v Itálii ráda předešla za cenu mírnějších opatření, což podle mně je karanténa POUZE PRO LIDI Z ITÁLIE a jejich kontakty. To je úplné nic proti tomu, jaké následky by měla karanténa, zastavení produkce ve firmách.
Lidi zchudnou a pak teprve budou vědět, co měli dělat.
Já bych také přišla o veškerý příjem, kdyby došlo na nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
9.3.20 12:13
@veria píše:
@Lucy199 porad nechapu jaky chces nazor, nazor na koronavirus? :D Ale mas na diskuzi urcite pravo, komu se to nelibi at to proste necte. Je tady jinych diskuzi hafo, treba oblibene - je to duch nebo jsem tehotna? :mrgreen:

Tak tohle téma co je tu opravdu několikrát a několikrát za den ohledně tehu mě tedy už moc nebere, jelikož je to stále dokola a právě proto to ani nečtu ani nekomentují. A pokud to komentovat chci, rozhodně paní neodsuzují. 😂 😂 Zajímalo mě., Jak se dokáže člověk, který to neměl vyjádřit k věci.. zda se toho boji, jak věc řeší nebo naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
9.3.20 12:14
@LaPaloma píše:
Lidi to podceňují, protože si neumí představit dopad případné karantény na celou oblast, jak to zničí jejich pracovní kariéru, podnikání, jak přijdou o velké příjmy.
Lidi nemyslí.
Já bych možnosti karantény na oblast jako v Itálii ráda předešla za cenu mírnějších opatření, což podle mně je karanténa POUZE PRO LIDI Z ITÁLIE a jejich kontakty. To je úplné nic proti tomu, jaké následky by měla karanténa, zastavení produkce ve firmách.
Lidi zchudnou a pak teprve budou vědět, co měli dělat.
Já bych také přišla o veškerý příjem, kdyby došlo na nejhorší.

Dnes jsem se dočetla že rodina zatajila příjezd z Itálie k nám do ČR a poslala syna do školy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
9.3.20 12:16
@Lucy199 píše:
Zdravím Vás dámy. Jaký máte názor na koronavirus sobeckost a bezohlednost lidí?

Bohužel mě to znovu přesvědčuje, kolik naprostých hov. d je mezi námi. Za sebe řeknu, že prostě respektuju daný stav. Měl by to udělat každý jeden, sám za sebe. Lidi si neuvědomujou, že taková masivní nákaza, napříč světem, přináší, a ještě přinese, velké komplikace. A to i tehdy, kdyby to nestálo život jediného člověka. Ti, kteří místo toho, aby se chovali zodpovědně, se aktuálně vysmívají, vymýšlí rádoby vtipné přezdívky pro ministra zdravotnictví, budou řvát nejvíc, až onemocní, nebo jim klesne blahobyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
9.3.20 12:20
@Popeladym píše:
Bohužel mě to znovu přesvědčuje, kolik naprostých hov. d je mezi námi. Za sebe řeknu, že prostě respektuju daný stav. Měl by to udělat každý jeden, sám za sebe. Lidi si neuvědomujou, že taková masivní nákaza, napříč světem, přináší, a ještě přinese, velké komplikace. A to i tehdy, kdyby to nestálo život jediného člověka. Ti, kteří místo toho, aby se chovali zodpovědně, se aktuálně vysmívají, vymýšlí rádoby vtipné přezdívky pro ministra zdravotnictví, budou řvát nejvíc, až onemocní, nebo jim klesne blahobyt.

naprosto souhlasím, lidi jsou bezohlední a často i hloupí. Nechápu ty, co se ještě minulý týden vypravili na lyžovačku do Itálie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
9.3.20 12:20
@Lucy199 píše:
Dnes jsem se dočetla že rodina zatajila příjezd z Itálie k nám do ČR a poslala syna do školy

tak doufám, že dostanou aspoň pokutu za porušení karantény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí