Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SAJ
17073
25.1.20 22:53
@Borrealis píše:
@SAJ
jesus
a přesto některé léky na některé rasy prostě fungují odlišně nebo nefungují vůbec, to je zase empirie a data farma

jako jo, je to příbuzenstvím, všichni jsme konec konců děti pramáti Evy, nicméně ----

8o

No jasně, ale to snad nepopírá, ne? Známá žije v Austrálii a podařilo se jí pěkně zamotat hlavu naším typickým slovanským zdravotním problémem. Přesto - ona i její lékaři byli bílí jako padlý sníh. Rasově jedna rodina. Leda bys teda řadila Slovany do jiného ranku než Anglosasy.
Ano, je tam genetická odlišnost daní původem, ale jinak tyhle dva fakt neodlišíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
25.1.20 22:55

No dneska jsem videla zpravy v tv a musim taky rict, ze nechapu proc tam ti novinari lezou. Nekteri meli primo za zadkem tu nemocnici ktera se specializuje na tyhle viry kde lezel nakazeny clovek… jeste to ti pitomci novinari dotahnou..lezou zrovna do tech mist z kama vsichni utikaji, hlavne aby to meli z prvni ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
25.1.20 22:57

@stinga
jsou tam drobné odchylky v metabolismu, sice drobné ale u některého léku najednou lup a von vám potfora u jiné rasy nefunguje a není politicky korektní a politicky mu to správně nemyslí

asiati blbě metabolizují alkohol a brzy jim dojde střevní laktasa, na rozdíl od takových např Vikingů

černoši moc netrpí na melanom a běloši zase mají jiné své věci

a samozřejmě že se může stát že jsou Asiati „slabí na koronavirus“, na rozdíl od Evropanů
ale ouplně bych s tím asi nepočítala a za nějaká předběžná opatření v Evropě bych byla ráda, i kdyby byla nakonec úplně zbytečná…

radši zbytečná, než…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
25.1.20 22:59
@Borrealis píše:
@magion
dnes mám úpřimnou tak budu upřímná

mnoho velkých laboratorních řetezců vlastní právě alergo a imunologie ambulance

nevlastní LDN, ale vlastní právě tyto ambulance, proč? protože si takto mohou protočit nesmyslné a superdrahé odběry libovolně jak a kolik chtějí

a tak mladé zdravé smutné holce naprosto nesmyslně odeberou nejrůznější serologie, všechny možný autoimunity, dokonce!! onkomarkery!! i když onkologická společnost toto nedoporučuje odebírat preventivně a dělat se to nemá právě pro nespecificitu výsledků

posadí tam nějakou cvičenou opici, kolikrát ukrajinku, rusku bez atestace, která ani příliš netuší co vše znamenají ty plachty odběrů které se tam odebírají

jde jen o ty prachy vytřískané za odběry, nejde jim o pacienta / neříkám že se tak děje všude, ale na mnoha místech ano a přibejvá to /
za pacienta nemaj téměř nic, za ty odběry mají statisíce, je to vlastně takový tunel na zdravotním pojištění
a holka přijde za půl roku opět a opět totéž, odběry k ničemu, ale prachy jsou prachy

k tomu potřebují vlastnit ambulance, aby jim tyto odběry někdo, tzn JEJICH vlastní doktor, jakýkoliv naindikoval a mohli protáčet prachy, je to čirý byznys

a tak mi pak dopluje 90 letá stará dáma, která má jen kašlík, který mohl bejt ošetřenej u praktika, která žádný odběr nepotřebuje, ale dáma se dostala na alergo a imuno, má 8 A4 zcela nesmyslných odběrů, všetně syfilisu, HIV, serologii všech bazmekitíd co existují včetně dětských nemocí, brucelosy a tularemie a onkomarkery!! zlodějina

no, tak toto v číně nehrozí, nebo hrozí jen tomu, kdo si celou tuto legraci sám cash zaplatí
u nás ani 30 kč spolúčast :roll: a přesto se dokonce najdou lidi, kteří mají pocit že byli vyšetřeni málo a za dva měsíce putují někam jinam a nechají se odebrat jinde a opět komplet

pojištovna toto docela i ví, ale vymlouvá se že nemá kapacity jak to zkontrolovat
kde je pravda nevím a asi ani nechci vedět

Ha, tak to je zajímavý. Já mám super alergolog./imunoložku, ale dělá mi testy zcela smysluplně na pár věcí. Tak mě to právě překvapilo, takový cifry.. Je fakt, že se nejedná o žádnou soukromou ambulanci. EBV mi teda mimo jiné našla taky, reaktivovaný a pomohla mi. :mrgreen: Byla jsem unavená jak pes a upřímně jsem byla ráda, že vím, o co jde, i když na to přímo není lék. Naopak u něčeho mi podruhé kontrolní test neudělala, ale vysvětlila proč ne (byl předpoklad, že hodnoty prostě budou stále špatné), a to mi stačí bohatě, když mi to normálně vysvětlí a řekne, co s tím mám dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
25.1.20 22:59
@stinga píše:
@SAJ jasně - rasy neexistují a Gaussova křivka rozložení IQ v populaci taky neexistuje, vlastně IQ také neexistuje, všichni jsme stejní bílí, žlutí či hnědí, a všichni máme stejné předpoklady a schopnosti - pod vedením přísné, ale důkladné učitelky vystuduje atomovou fyziku i člověk s IQ 50 :potlesk: sluníčkářům zdar

Rozdílná Gaussova křivka rozložení IQ u etnickách skupin samozřejmě existuje, může však být podmíněna jinými než genetickými vlivy - konkrétně socioekonomickými. Tohle neokecáš, o tohle jsem dost zajímala a ač jsem byla zpočátku jiného názoru, musím s nimi souhlasit.
V každé rase najdeš lidi blbý jak štoudev (omlouvám se za nekorektnost), pokud je vyčleníš mimo společnost a donutíš je po dlouhé generace tvořit vlastní vydělenou skupinu blbých, je ten genetický vklad daný a ne tak úplně související s rasou.

Viz třeba kasty v Indii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
25.1.20 23:03
@Borrealis píše:
@stinga
jsou tam drobné odchylky v metabolismu, sice drobné ale u některého léku najednou lup a von vám potfora u jiné rasy nefunguje a není politicky korektní a politicky mu to správně nemyslí

asiati blbě metabolizují alkohol a brzy jim dojde střevní laktasa, na rozdíl od takových např Vikingů

černoši moc netrpí na melanom a běloši zase mají jiné své věci

a samozřejmě že se může stát že jsou Asiati „slabí na koronavirus“, na rozdíl od Evropanů
ale ouplně bych s tím asi nepočítala a za nějaká předběžná opatření v Evropě bych byla ráda, i kdyby byla nakonec úplně zbytečná…

radši zbytečná, než…

Jo, better safe than sorry. Ale po akci ptačí chřipka se WHO možná trochu bojí tuto politiku znovu použít. Dost to pak schytali.
Plus je to Čína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17151
25.1.20 23:06
@aiwwa píše:
@Jahudka82 chřipku bys poznala, to ti během desítek minut vylitne horečka, velká bolest hlavy a celého těla.

Taky si myslím, muž teď něco takovyho měl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
25.1.20 23:07

@magion
pokud je tam na svém místě někdo takový kdo tomu rozumí, vyšetření indikuje uvážlivě a chápe souvislosti, super a díky bohu za ten zázrak, pak je to člověk na svém místě, ano
:palec:

bohužel postupně tohoto ubývá a přibývá řetezci vlastněných ambulanci, které vlastní přímo laboratoře, a kterým ani tolik nejde o jednotlivého pacienta a jeho dobro, ale jen a jen vytěžení na co největším počtu drahých odběrů, klidně nesmyslů

ti si tam posaděj klidně nějakou neatestovanou vatu, mluvící rusky nebo ukrajinsky, netušící tak úplně vo co go, která jásá když najde alespon něco, např vyšší sedimentaci u těhotné :roll:…a jásá že má nad čím bádat a ideálně někam odeslat na „dovyšetření“

no ale to už je fakt mimo, sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
25.1.20 23:09

@magion

jooo to netuším

politika by se do toho hlavně míchat neměla, fakt neměla

protože to ještě můžeme dopadnout tak, že budeme povinně nahnáni na letiště a budeme povinně vítat čínské návštěvníky, abychom hlavně před světem nevypadali jako čínofobové a nedejbože koronarofobové že áno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
25.1.20 23:11

@Borrealis jo, to je určitě špatně. Budu si tak lépe vybírat, kam k doktorovi. Díky za zajímavé informace. Ukončuji OT ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
25.1.20 23:11

@magion

mmch těžěbná pracoviště, tzv odběrové doly poznáte tak, že si pečlivě zvou zejména zcela zdravé nebo zcela staré lidi, na kterých již není co bádat a poctivě je každý půl rok těžej aka brutálně odebírají za desetitiíce a pořád se odebírá to samé dokolečka a levné to nebejvá

resp. vy to ani nepoznáte, poznám to já když mi neštastník dorazí a donese ty štosy plachet s vyšetřeníma a položí záludnou otázku…" mě porád vyšetřují a porád tam nic nemohou najít tak jak to že se porád necejtim…a proč mě tam porád zvou…?…"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
25.1.20 23:13

@magion

naopak zase ale část lidí je z toho postupu naprosto unešena, dušička se jim tetelí z toho že ZASE 8 zkumavek a velice ráda se nechá vyšetřovat a prověřovat ty svoje ébéviry ve svých 50, když je to nestojí ani korunu

a když někde zpomalej frekvenci odběrové těžby, neváhají jít v mezidobí jinam, tzv" pro jistotu" a pro „porovnání“

:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
25.1.20 23:30
@Borrealis píše:
@magion

jooo to netuším

politika by se do toho hlavně míchat neměla, fakt neměla

protože to ještě můžeme dopadnout tak, že budeme povinně nahnáni na letiště a budeme povinně vítat čínské návštěvníky, abychom hlavně před světem nevypadali jako čínofobové a nedejbože koronarofobové že áno

Koronafobové :lol: :mrgreen: To je dobrý..
Neměla, ale míchá. Bohužel.

Ozývá se kritika, že WHO měla vyhlásit krizi:

"The unknowns led some experts to criticize the WHO's decision, arguing the outbreak met the criteria for issuing an emergency declaration.

“WHO should have declared a Public Health Emergency of International Concern. All the legal criteria have been met, including a novel virus, rising cases, and international spread," said Lawrence Gostin, a professor at Georgetown, in a statement."
 https://www.google.com/…al-emergency

A někteří jiní již naznačili, že při rozhodování p vyhlášení krize hrálo roli i něco dalšího, že kdyby nešlo o Čínu, vypadalo by to asi jinak. Ale to už nedohledám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
25.1.20 23:47
@Borrealis píše:
@magion

naopak zase ale část lidí je z toho postupu naprosto unešena, dušička se jim tetelí z toho že ZASE 8 zkumavek a velice ráda se nechá vyšetřovat a prověřovat ty svoje ébéviry ve svých 50, když je to nestojí ani korunu

a když někde zpomalej frekvenci odběrové těžby, neváhají jít v mezidobí jinam, tzv" pro jistotu" a pro „porovnání“

:roll:

Tak na druhou stranu jsou na jiných místech neochotní udělat i blbý CRP než ti vrazí ATB. Vesmír je v rovnováze :mrgreen:

Chápu tedy, že když je člověku zle a stále mu nikdo neřekne proč, tak bude rád, když ho někdo proklepne důkladně, má pocit, že se konečně něco děje, že se mu někdo snaží pomoci. Od doktora asi nikdo nečeká, že bude testy předepisovat zbytečně, spíš je praxí, že se žebrá, aby se prokleplo aspoň něco málo. Proto je info o odběrových dolech hodně zajímavé.

Vím, že se lékařům moc nelíbí, když si pacient „diktuje“, co mu mají otestovat, a celkem to chápu, ale pokud je situace taková, že jsou nekteří doktoři, co nic nevysvětlí a v podstatě řeknou, že neví, co je špatně (nebo to automaticky shodí na věk či jiné oblíbené ) a zároveň s tím nic dalšího nehodlají podnikat, pak přichází na řadu divoká laická diagnostika :)) a honba za testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
25.1.20 23:55

@magion

no konretně tato paní měla depresi nebo náběh na depresi

to si však naprosto odmítala připustit a hledala řešení skrze co největší počet vyšetření
nikde nic, pravda, nějaké tamhle ebv měla vyšší…mechanismem nespecifické polyklonální aktivace

kdy se tělo sužované např. depresí snaží nějak vyburcovat, aktivuje se imunita v různých klonech a např trošku povyskočí ebv nebo nějaké spirochetové staré protilátky, tzv imunita se nabudí, nespecificky, šířeji

to neznamená že problém je v ebv, jen v tom, že tělo má problém, zátěž, depresi, přepracování, únavu a že mobilizuje síly a imunity, proto pak ty výsledky

ty jsou však nespecifické a nepoukazují na nic konkretního, jen na to že toho má dotyčnej až moc, napr že má depresi…a že má tělo a duše toho moc

tosi však dotyčnej nikdy nepřipustí, na hovor o psychice nedojde a urazí se a raději si najde další pracovišrě kde jej ochotně odeberou za desetitisíce

a je jim fuk že mu tím nijak nepomohou, jim jde jen o zisk a těžbu

:?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+