Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36964
26.1.20 13:26
@cecetka píše:
Hantaviroza nas v CR ohrozuje daleko vice. Jeji prubeh a… neni zadna sranda :?

Taky jsem byl docela překvapený. Hanta virus je pěkná bestie, až tak moc ne neliší třeba od Eboly. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
26.1.20 13:28

Já jsem zas někde četla, že termokamery jsou k ničemu, protože tělesná teplota po letu stoupá u spousty lidí třeba z únavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
26.1.20 13:29

Ja si myslim, ze situace je vaznejsi nez rikaji. Pochybuju ze by „jen“ kvuli 56 umtim uzavreli cely mesto. Buh vi co jim to tam uteklo z ty laborky. nejaka ta zdravotni sestra rikala, ze uz je 90 000 nakazenych, tomu bych verila daleko vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38917
26.1.20 13:33

@Quinn7 presne, i by to davalo asi vic smysl pro ty zpravy, ze nemocnice nestihaj osetrit udavanych dva tisice lidi v desetimilionovem meste. Nemocnic je tam tricet, mozna vic a nezvladnou dva tisice nemocnych? To urcite… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
26.1.20 13:37

@M_Vladim
liší se zcela zásadně
není totiž přenosný z člověka na člověka, takže nevyvolá epidemii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.1.20 13:38

Podle mě Čína je Čína, takže kdoví jak to tam skutečně vypadá. Pokud by čínská vláda dávala světu pravdivé informace o tom že je nakažených „pouze“ 1500 lidí, nemusela by přece uzavírat oblast kde je lidí přes 70 milionů, ne? Na twitteru se objevilo video od čínské pracovnice v nemocnici, jak varuje lidi ve Wuhanu a okolí před tím, že situace vypadá úplně jinak než v televizi a že je nakažených víc jak 90 000 a říká aby lidé zůstávali doma a nechodili ven.
Takže situace může být jakkákoliv :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
26.1.20 13:38

@Tee34
v tomto případě jsou termokamery zcela k ničemu

jediný smysl má stopnout leteckou přepravu osob, to lze, ale musela by být vůle a odvaha

bez davů čínských turistů se měsíc nebo tři měsíce obejdeme zcela v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36964
26.1.20 13:43
@AvajBr píše:
@Quinn7 presne, i by to davalo asi vic smysl pro ty zpravy, ze nemocnice nestihaj osetrit udavanych dva tisice lidi v desetimilionovem meste. Nemocnic je tam tricet, mozna vic a nezvladnou dva tisice nemocnych? To urcite… :think:

Dalo by se to dopočítat - údajně čekají ke 4.2. 190 000 nakažených. Teď narychlo staví nemocnice pro dalších 10 000. Asi je tam panika a asi všeobecný nedostatek čehokoliv - od lůžek, přes testy až po potraviny. Vláda zavádí represe a nezvládá, lidi vládě nevěří… budou zdrhat, jak jen to půjde. :roll: :zed:
Dnes zavřena další dvě milionová města. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
26.1.20 13:43
@kavenka píše:
Tak první Čech :?
https://www.novinky.cz/…amu-40311215?…

Prý tam přišel s úpalem a doktoři nemluvili anglicky…a šoupli ho do karantény. Ještě se to řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
26.1.20 13:44
@DanielaD píše:
Okolo Vánoc u nás byla podivná chřipková epidemie. Mnoho lidí leželo, školky zavřené.
Dodnes se s tím mnoho lidí léčí. Udivuje mě, že o tomto nikde nebyla žádná zmínka.

Co je na tom divného? Chřipka chodi každý rok. Běžně na ni nasedají bakteriální infekce a je úplně běžné, že se z toho člověk dostává měsíc i dva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.20 13:45

Babiš na FB vydal prohlášení..jak se chránit. V 15:30 má se sejít s ministrem zdravotnictví o dalším postupu

• Citovat
  • Upravit
76602
26.1.20 13:46
@Quinn7 píše:
Ja si myslim, ze situace je vaznejsi nez rikaji. Pochybuju ze by „jen“ kvuli 56 umtim uzavreli cely mesto. Buh vi co jim to tam uteklo z ty laborky. nejaka ta zdravotni sestra rikala, ze uz je 90 000 nakazenych, tomu bych verila daleko vic.

toto jsem tu včera psala asi 10×, souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
26.1.20 13:46
@AvajBr píše:
@Quinn7 presne, i by to davalo asi vic smysl pro ty zpravy, ze nemocnice nestihaj osetrit udavanych dva tisice lidi v desetimilionovem meste. Nemocnic je tam tricet, mozna vic a nezvladnou dva tisice nemocnych? To urcite… :think:

No prave, vypada to dost podezrele. Ale jasny ze nereknou celou pravdu aby nevyvovavali paniku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
26.1.20 13:49
@Anonymní píše:
Babiš na FB vydal prohlášení..jak se chránit. V 15:30 má se sejít s ministrem zdravotnictví o dalším postupu

Prohlášení, které je celkem k ničemu. Říká tam obecně věci, ale co má taky říkat, že? Na tu schůzku v 15:30 jsem zvědavá. Jinak jestli plasit nebo ne je otázka. Pokud to má vyhladit půlku lidstva, tak se tak stane ať budeme plasit nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
26.1.20 13:49
@M_Vladim píše:
Dalo by se to dopočítat - údajně čekají ke 4.2. 190 000 nakažených. Teď narychlo staví nemocnice pro dalších 10 000. Asi je tam panika a asi všeobecný nedostatek čehokoliv - od lůžek, přes testy až po potraviny. Vláda zavádí represe a nezvládá, lidi vládě nevěří… budou zdrhat, jak jen to půjde. :roll: :zed:
Dnes zavřena další dvě milionová města. :nevim:

No s tim, ze stavi novou nemocnici je to hodne divny. K cemu, kdyz udajne je nemocnych jen 2000. Je to cely podezrely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA