Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@magion píše:
China Names HIV Drugs in Treatment Plan for New Virus
https://www.google.com/…or-new-virus
Hm, zahubis nejen coronavirus, ale i…, tohle je z pribalovaciho papiru.
Interakce s jinými drogami. Je důležité znát léky, které by neměly být užívány s přípravkem KALETRA. Další informace naleznete v části „Kdo by neměl přípravek KALETRA užívat?“
Nežádoucí účinky u dětí užívajících perorální roztok KALETRA. KALETRA perorální roztok obsahuje alkohol (ethanol) a propylenglykol. Zavolejte svému pečovateli přímo, pokud se zdá, že vaše dítě je ospalé nebo pokud se mění dech.
Zánět slinivky břišní (pankreatitida). Přípravek CALETRA může způsobit pankreatitidu, která může být závažná a může vést k úmrtí. Lidé, kteří mají vysokou hladinu určitého tuku (triglyceridů), riskují vznik pankreatitidy. Pokud trpíte pokročilým onemocněním HIV-1, můžete mít zvýšené riziko vysoké hladiny triglyceridů v krvi a pankreatitidy. Pokud jste v anamnéze trpěli pankreatitidou, může být při léčbě přípravkem KALETRA zvýšené riziko opakování. Pokud máte jakékoli příznaky nebo příznaky pankreatitidy, včetně nevolnosti, zvracení a / nebo bolesti žaludku, sdělte to svému lékaři.
problémy s játry. Problémy s játry, včetně smrti,…
@magion a ještě to pokračuje…
KALETRA může způsobit závažné nežádoucí účinky, včetně: Cukrovka a vysoká hladina cukru v krvi (hyperglykémie). Během léčby přípravkem KALETRA se může rozvinout nový nebo se zhoršující diabetes nebo vysoká hladina cukru v krvi. Pokud se u Vás vyskytne kterýkoli z následujících příznaků nebo příznaků, sdělte to svému poskytovateli zdravotní péče: močení častěji než obvykle, zvýšený hlad nebo žízeň, neobvyklý úbytek hmotnosti, zvýšená hladina cukru v krvi. Váš lékař bude možná muset začít s léky k léčbě vysoké hladiny cukru v krvi nebo ke změně léčby cukrovky. Změny ve vašem imunitním systému (syndrom imunitní rekonstituce) se mohou objevit, když začnete užívat léky proti HIV-1. Váš imunitní systém se může stát silnějším a začít bojovat s infekcemi, které byly ve vašem těle skryté po dlouhou dobu. Pokud se u vás objeví nové příznaky poté, co začnete užívat léky proti HIV-1, okamžitě zavolejte svému poskytovateli zdravotní péče. U některých lidí, kteří dostávali přípravek KALETRA, došlo k velkému zvýšení hladiny některých tuků (triglyceridů a cholesterolu) v krvi. Před zahájením léčby přípravkem KALETRA a během léčby by měl váš poskytovatel zdravotní péče provést krevní testy, aby zkontroloval hladinu cholesterolu a triglyceridů. U některých lidí, kteří užívají anti-HIV-1 terapii, se mohou objevit změny tělesného tuku. Příčina a dlouhodobé zdravotní účinky těchto stavů nejsou v současné době známy. U některých lidí s hemofilií, kteří užívali přípravek KALETRA nebo podobné léky, došlo ke zvýšenému krvácení. U lidí užívajících přípravek KALETRA se může objevit vyrážka, která může být závažná. Informujte svého poskytovatele zdravotní péče, pokud jste již dříve měli vyrážku s jinými léky, které se používají k léčbě infekce HIV-1, nebo pokud máte vyrážku během léčby přípravkem KALETRA. Mezi časté nežádoucí účinky přípravku KALETRA patří průjem, nevolnost, zvracení a zvýšení krevního tuku (triglyceridy nebo cholesterol). Nejsou to všechny možné vedlejší účinky přípravku KALETRA.
@stock nežádoucí účinky mají všechny léky. Záleží jen, jak moc jsou pravděpodobné a pro které osoby představují vysoké riziko, a zda se můžou podávat dětem.
Já nikoho hubit nebudu
pouze sdílím článek
Už jsi četla příbalový leták u ATB? A stejně se používají a pomůžou, samo ne bez rizika. A příbalový leták antikoncepce? Horor ![]()
No maminky, tohle vam teda fakt nezávidím, to je úplně jinej level než ty vaše reakce na můj příspěvek o vzpurnem mrnousovi…
Dle posledních indicií a odkazu to vypadá na nějakou mutaci viru MERS známého že Saúdské Arábie s úmrtnosti cca 36%…
Nevěřím že vir se uvolnil z nějakých hadů či zvireny…podle mě byl vypuštěn cíleně protože splňuje vsechny potřebné parametry - nakazí další lidí ještě v inkubacni době bez horečky a příznaků takže veškeré opatření jsou k ničemu…
Opravdu kosi v drtive vetsine staré lidi a mladí přežijí
Babis může svolávat co chce ale tady je jen časove zpoždění, není žádná sance vir zastavit nebo izolovat Úmrtnosti 36% by odpovídal ten čínský lockdown - kvůli úmrtnosti necelé 3% by čínská vláda nedělala tyhle gigantické karantenni opatření..
Někdo kdo tahá za nitky si dal opravdu záležet než vypustil tento vir do obehu. Na konci února budeme mít už daleko jasněji.
Můžete si myslet že je to všechno konspirativní teorie, tím lépe…
@Hrabě Dooku myslím, že tvé úvahy mají hlavu i patu - nějak tak by to mohlo být
@Hrabě Dooku
Kdyby to byla konspirační teorie, bylo by to fajn. Ale ono na tom bude asi víc pravdy než teorie ![]()
@magion píše:
@stock nežádoucí účinky mají všechny léky. Záleží jen, jak moc jsou pravděpodobné a pro které osoby představují vysoké riziko, a zda se můžou podávat dětem.Já nikoho hubit nebudu
Už jsi četla příbalový leták u ATB? A stejně se používají a pomůžou, samo ne bez rizika. A příbalový leták antikoncepce? Hororpouze sdílím článek
Ano, maji více či méně. A je dobré, že o tom clovek ví. ATB jsem bastila nekdy před 20ti roky, ale tam ta léčivá stránka převažuje nad tou hubīcí.
Jinak Te fakt nepodeziram, že chceš někoho zahubit
. Ale každá sranda něco stoji ![]()
Myslíte si ze má smysl ty ochranné masky pořizovat? Divala jsem se ze jsou všechny jednorázové.. přenáší se to spíše vzduchem, nebo dotykem?
@Hrabě Dooku píše:
No maminky, tohle vam teda fakt nezávidím, to je úplně jinej level než ty vaše reakce na můj příspěvek o vzpurnem mrnousovi…
Dle posledních indicií a odkazu to vypadá na nějakou mutaci viru MERS známého že Saúdské Arábie s úmrtnosti cca 36%…
Nevěřím že vir se uvolnil z nějakých hadů či zvireny…podle mě byl vypuštěn cíleně protože splňuje vsechny potřebné parametry - nakazí další lidí ještě v inkubacni době bez horečky a příznaků takže veškeré opatření jsou k ničemu…
Babis může svolávat co chce ale tady je jen časove zpoždění, není žádná sance vir zastavit nebo izolovat Úmrtnosti 36% by odpovídal ten čínský lockdown - kvůli úmrtnosti necelé 3% by čínská vláda nedělala tyhle gigantické karantenni opatření..
Někdo kdo tahá za nitky si dal opravdu záležet než vypustil tento vir do obehu. Na konci února budeme mít už daleko jasněji.
Pěkná blbost
![]()
@sophie11 píše:
Myslíte si ze má smysl ty ochranné masky pořizovat? Divala jsem se ze jsou všechny jednorázové.. přenáší se to spíše vzduchem, nebo dotykem?
Ochranné masky mají prý smysl, když je nosí nakažení, jako ochrana zdravého nejsou moc účinné ![]()
Poslouchám pána z Letiště Praha a prý bude u gejtů letů z Číny stojan s letáčky či co
Pokud se cestující se symptomy nebude chtít podrobit vyšetření, nemusí.
Neříkám, že je to špatně, ti lidé určitě vědí o věci více, než já. Ale zároveň pochybuji o efektivitě.
@sophie11 Co jsem četla tak se přenáší vzduchem. Taky je dobré koupit desinfekci, prý. Desinfekční gel na ruce.
@Bídžej píše:
Ochranné masky mají prý smysl, když je nosí nakažení, jako ochrana zdravého nejsou moc účinné
Můžu se zeptat, odkud tuhle informaci čerpáte?
Respirátory rozhodně účinnou ochranou jsou - ne stoprocentní, ale účinnou.
@Hrabě Dooku píše:
Ja si myslim, že to zavání konspirativní teorii. Proc nevypustili do luftu cokoliv jinýho, na co zatím neexistuje vakcína. Vždyť tam toho maji spoustu pod „pokličkama“ ![]()