Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@stock No s očkováním taky kdoví jak to je, já se dala očkovat jen 1×, protože mám nic moc imunitu a každou chvíli jsem nemocná (ale žádný vážný průběh) a fik, dostala jsem ji
Ale tím neříkám, že to je na ho..o, jen zrovna u mě to nejenže nepomohlo, naopak jsem onemocněla, a to byla moje jediná chřipka v životě, a zrovna po naočkování ![]()
@Kristynka22 píše:
a to byla moje jediná chřipka v životě, a zrovna po naočkování
Tohle slyším od lidí tak často, že mi to začíná být fakt už divný. ![]()
@Anonymní píše:
Tak už mají první podezření na Slovensku.
To Slovensko se nepotvrdilo
https://spravy.pravda.sk/…u-slovensku/
@Hrabě Dooku
Souhlas, plus ještě náhodička, že v oblasti je laborka pro výzkum biologických zbraní
Ten Čech ve Vietnamu se taky nepotvrdil. Zatím je pořád jen zdroj z toho Wu-chanu.
Lidi byli jste vůbec dneska venku nebo sedíte u PC a televize a hltáte online zpravodajství?
@MrsNorris píše:
Tohle slyším od lidí tak často, že mi to začíná být fakt už divný.
Divny? Ockuje se bohuzel v dobe respiracnich infekci. Vetsina lidi povazuje za chripku cokoliv, co vypada jako nachlazeni. Navic je chripek vice druhu…
@MrsNorris píše:
Tohle slyším od lidí tak často, že mi to začíná být fakt už divný.
tak já dokonce měla po očkování proti chřipce tak šílenou reakci, že byla horší než samotná chřipka.
@Kristynka22 píše:
@Hrabě DookuSouhlas, plus ještě náhodička, že v oblasti je laborka pro výzkum biologických zbraní
Vím, že tenhle můj příspěvek je jenom výkřik do tmy, ale že lidstvo má vůbec potřebu vyvíjet biologické a jaderné zbraně je jasný důkaz, že tenhle svět spěje ke konci
@aiwwa píše:
Lidi byli jste vůbec dneska venku nebo sedíte u PC a televize a hltáte online zpravodajství?
V týdnu mi bylo blbě, teď už jen kašlu. Takže se léčím doma a koukám, co bych ještě mohla chytit
![]()
Jinak trochu na odlehčení, někdo úplně na začátku psal o hře plague inc, kde se snažíte virem nebo bakterií vyhubit celý svět. Průběh byl- 1. vir nasadit do hodně lidnaté a velké země, ze které létá hodně letadel, vyplouvá lodí atd, nedávat dlouho žádné symptomy (aby lidi nevěděli, že jim něco je a neletěli k doktorovi), dát nízkou úmrtnost, nízkou účinnost známých léků, pak teda začnou vyvíjet lék, tak dáte mutaci a čekáte, než se všichni nakazí a následně zemřou na selhání orgánů.
Dobrý ne, trochu by to sedělo ![]()
@Kristynka22 píše:
@stock No s očkováním taky kdoví jak to je, já se dala očkovat jen 1×, protože mám nic moc imunitu a každou chvíli jsem nemocná (ale žádný vážný průběh) a fik, dostala jsem jiAle tím neříkám, že to je na ho..o, jen zrovna u mě to nejenže nepomohlo, naopak jsem onemocněla, a to byla moje jediná chřipka v životě, a zrovna po naočkování
Dostala jsi jinou chripku/mutuje/jiný kmen než tu, proti které jsi byla očkovana. Univerzální vakcína proti chřipce neexistuje. I mně se to stalo v minulém roce.
@stock Nojo, to mi je jasný, ale tak v tom případě aby to pomohlo, tak by se člověk musel nechat naočkovat proti všem známým kmenům.
@Kristynka22 píše:
Tady u toho píšou, že je určen i na opakované použití.
za tuhle cenu se jedná o jednorázový filtr - to znamená cesta po ulici nebo kamkoli přes den a pak hned vyhodit - opakované použití umožňují jenom masky s výměnným filtrem - ale to bych u neproškolené lamy ani nezkoušel - vyměnit filtr když by už ten původní něco zachytil a manipulovat s rukama…
Ano, třída FFP3 jako jediná zachycuje virové částice o průměru cca 10 mikronů, což jsou ty chřipkové a tato také…ale počítejte nejlépe cca 80 korun za jeden a vynásobte to potřebnou zásobou - dostanete se na několik desítek kusů
dle posledních info je ten virus tak agresívní, že proniká i přes oční sliznice - počítejte proto s nějakými těsnicími plaveckými brýlemi…
to co nosí ty číňanky na ulici je jen parodie na ochranu proti viru - ty správné mají opravdu jen ti zdravotníci v pomalu astronautických oblecích, ale všimněte si, že opravdu si chrání i oči a respirátor třídy FFP3 je samozřejmostí
roušky jsou v tomto případě jen dekorace a na ozdobu nebo pokus o ochranu ostatních - vir to vůbec nezajímá
Pokud si chcete aspoň něco pořídit, hledejte na internetu respirátory třídy FFP3 - nevěřím, že za týden budou ještě vůbec dostupné, knedlíci fakt jedou jak fretky a po dnešním vyhlášení Babiše fest - třeba ALZA vyprodala všechny respirátory už teď o víkendu - skladem není vůbec nic a bylo všechno - oni češi jsou vystrašení a reagují dost rychle - možná taky začne run na obchody kvůli zásobám - čínské úplně prázdné markety v městech v karanténě teď vypadají hrůzostrašně - rosija hadra…
https://www.alza.cz/…18858263.htm#…
budu opravdu rád, když budou mít pravdu ty maminy co řikají, že si všechno vymýšlím