Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
26.1.20 17:20

@stock No s očkováním taky kdoví jak to je, já se dala očkovat jen 1×, protože mám nic moc imunitu a každou chvíli jsem nemocná (ale žádný vážný průběh) a fik, dostala jsem ji :lol: Ale tím neříkám, že to je na ho..o, jen zrovna u mě to nejenže nepomohlo, naopak jsem onemocněla, a to byla moje jediná chřipka v životě, a zrovna po naočkování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
26.1.20 17:22
@Kristynka22 píše:
a to byla moje jediná chřipka v životě, a zrovna po naočkování :lol:

Tohle slyším od lidí tak často, že mi to začíná být fakt už divný. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
26.1.20 17:23
@Anonymní píše:
Tak už mají první podezření na Slovensku. :zed:

To Slovensko se nepotvrdilo
https://spravy.pravda.sk/…u-slovensku/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
26.1.20 17:23

@Hrabě Dooku :palec: Souhlas, plus ještě náhodička, že v oblasti je laborka pro výzkum biologických zbraní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65172
26.1.20 17:29

Ten Čech ve Vietnamu se taky nepotvrdil. Zatím je pořád jen zdroj z toho Wu-chanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116009
26.1.20 17:31

Lidi byli jste vůbec dneska venku nebo sedíte u PC a televize a hltáte online zpravodajství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35327
@MrsNorris píše:
Tohle slyším od lidí tak často, že mi to začíná být fakt už divný. :think:

Divny? Ockuje se bohuzel v dobe respiracnich infekci. Vetsina lidi povazuje za chripku cokoliv, co vypada jako nachlazeni. Navic je chripek vice druhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116009
@MrsNorris píše:
Tohle slyším od lidí tak často, že mi to začíná být fakt už divný. :think:

tak já dokonce měla po očkování proti chřipce tak šílenou reakci, že byla horší než samotná chřipka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
26.1.20 17:32
@Kristynka22 píše:
@Hrabě Dooku :palec: Souhlas, plus ještě náhodička, že v oblasti je laborka pro výzkum biologických zbraní

Vím, že tenhle můj příspěvek je jenom výkřik do tmy, ale že lidstvo má vůbec potřebu vyvíjet biologické a jaderné zbraně je jasný důkaz, že tenhle svět spěje ke konci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65172
26.1.20 17:35
@aiwwa píše:
Lidi byli jste vůbec dneska venku nebo sedíte u PC a televize a hltáte online zpravodajství?

V týdnu mi bylo blbě, teď už jen kašlu. Takže se léčím doma a koukám, co bych ještě mohla chytit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
26.1.20 17:36

Jinak trochu na odlehčení, někdo úplně na začátku psal o hře plague inc, kde se snažíte virem nebo bakterií vyhubit celý svět. Průběh byl- 1. vir nasadit do hodně lidnaté a velké země, ze které létá hodně letadel, vyplouvá lodí atd, nedávat dlouho žádné symptomy (aby lidi nevěděli, že jim něco je a neletěli k doktorovi), dát nízkou úmrtnost, nízkou účinnost známých léků, pak teda začnou vyvíjet lék, tak dáte mutaci a čekáte, než se všichni nakazí a následně zemřou na selhání orgánů. :lol: Dobrý ne, trochu by to sedělo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65172
26.1.20 17:38

@Kristynka22 jen doufám, že tahle hra bude mít jiný konec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
26.1.20 17:41
@Kristynka22 píše:
@stock No s očkováním taky kdoví jak to je, já se dala očkovat jen 1×, protože mám nic moc imunitu a každou chvíli jsem nemocná (ale žádný vážný průběh) a fik, dostala jsem ji :lol: Ale tím neříkám, že to je na ho..o, jen zrovna u mě to nejenže nepomohlo, naopak jsem onemocněla, a to byla moje jediná chřipka v životě, a zrovna po naočkování :lol:

Dostala jsi jinou chripku/mutuje/jiný kmen než tu, proti které jsi byla očkovana. Univerzální vakcína proti chřipce neexistuje. I mně se to stalo v minulém roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
26.1.20 17:43

@stock Nojo, to mi je jasný, ale tak v tom případě aby to pomohlo, tak by se člověk musel nechat naočkovat proti všem známým kmenům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
26.1.20 17:45
@Kristynka22 píše:
Tady u toho píšou, že je určen i na opakované použití.

za tuhle cenu se jedná o jednorázový filtr - to znamená cesta po ulici nebo kamkoli přes den a pak hned vyhodit - opakované použití umožňují jenom masky s výměnným filtrem - ale to bych u neproškolené lamy ani nezkoušel - vyměnit filtr když by už ten původní něco zachytil a manipulovat s rukama…
Ano, třída FFP3 jako jediná zachycuje virové částice o průměru cca 10 mikronů, což jsou ty chřipkové a tato také…ale počítejte nejlépe cca 80 korun za jeden a vynásobte to potřebnou zásobou - dostanete se na několik desítek kusů
dle posledních info je ten virus tak agresívní, že proniká i přes oční sliznice - počítejte proto s nějakými těsnicími plaveckými brýlemi…
to co nosí ty číňanky na ulici je jen parodie na ochranu proti viru - ty správné mají opravdu jen ti zdravotníci v pomalu astronautických oblecích, ale všimněte si, že opravdu si chrání i oči a respirátor třídy FFP3 je samozřejmostí
roušky jsou v tomto případě jen dekorace a na ozdobu nebo pokus o ochranu ostatních - vir to vůbec nezajímá
Pokud si chcete aspoň něco pořídit, hledejte na internetu respirátory třídy FFP3 - nevěřím, že za týden budou ještě vůbec dostupné, knedlíci fakt jedou jak fretky a po dnešním vyhlášení Babiše fest - třeba ALZA vyprodala všechny respirátory už teď o víkendu - skladem není vůbec nic a bylo všechno - oni češi jsou vystrašení a reagují dost rychle - možná taky začne run na obchody kvůli zásobám - čínské úplně prázdné markety v městech v karanténě teď vypadají hrůzostrašně - rosija hadra…
https://www.alza.cz/…18858263.htm#…
budu opravdu rád, když budou mít pravdu ty maminy co řikají, že si všechno vymýšlím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA