Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Každý může mít příznaky jiné a obecné příznaky za ty měsíce, co to do nás ládujou, snad už musíte znát nazpamět
@Anonymní píše:
Chci se zeptat tady nekoho kdo bude vedet presny priznaky koronavirusu kdo uz stim si prosel pokud to bude mozne dekuji
Přesné příznaky ti tu nikdo neřekne. Kolem mě to už dvě kamarádky prodělaly a měla každá úplně jiné. Jinak! Píšou to někde od února skoro všude. Za 2s by ti to vyhledal Google.. ![]()
Ty příznaky jsou různé - nemusite mit ani příznaky žádné, kamarádka studuje medicínu a tak teď pomáhala sbírat vzorky a starat se o ty pacienty a opravdu každý ty příznaky muže mit jiné, ale tak obecně se uvádějí příznaky podobne chřipce nebo nachlazení - kašel, teplota/horečka, bolesti hlavy nebo těla, problémy s dýcháním…ale opravdu je to individuální - ale přesně příznaky vám neřekne nikdo, u každého se to projeví jinak
Aha tak vam dekuji ptam se protoze ziju uk a bojim se tady toje mnohem vic nez u vas v cz a nak se cejtim slaba boleni hlava jako by na mne neco lezlo jo kycham uz asi 3 tejdny hruza a dekuji za odpovedi moc si toho vazim ![]()
Manzeluv kolega (36 let) prvni tri dny nebyl schopny si dojit pomalu na zachod, pocit jako by mu na hrudi sedel slon. Uplna ztrata cichu a krvavy prujem. Bez prasku na spani by ty prvni dny pry nedal
@Anonymní píše:
Manzeluv kolega (36 let) prvni tri dny nebyl schopny si dojit pomalu na zachod, pocit jako by mu na hrudi sedel slon. Uplna ztrata cichu a krvavy prujem. Bez prasku na spani by ty prvni dny pry nedal
Tak to mne mrzi no a jak je na tom ted?? ![]()
Sestřenice a cela rodina (děti, manžel, jeho rodiče) pozitivní, příznaky měli jen prarodiče a to jen zvýšenou teplotu. Jinak nikdo nic
Chci se zeptat tady nekoho kdo bude vedet presny priznaky koronavirusu kdo uz stim si prosel pokud to bude mozne dekuji