Koš na třídění prádla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
22.8.21 11:10

Za mě je to k prdu, stejně to všechno u pračky přetřídím i podle materiálu a podle toho, jestli to může do sušičky. Navíc při kvatech, co peru, ještě třídím na růžový, modrý a tohle letí rovnou do konťasu… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
85469
22.8.21 11:12

Mame jeden na vsechno, tridim primo pred pranim. A pereme casto, takze staci. Tohle by zabiralo moc mista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35944
22.8.21 11:13
Já nemám postiženou rodinu, takže bílý barevný a černý rozezná i ta 8 letá :mrgreen:
@Kriss Tina píše:
Tak nejde jen o barvy ne? Já to třídím třeba spíš podle materiálu, něco musím vzít na větší stupeň, něco bych zničila. Barvy až tolik neřeším. Stejně jako bych nenarvala do pračky zároveň chlapovo oblečení z práce, kde má třeba montérky a k tomu třeba spodní prádlo nebo oblečení pro mimino.

Tak já to potom ještě rozdělím, ale barvy zůstávají stejné :nevim: prostě máme tmavé, bílé a barevný. Barvy pak ještě třídíme zvlášť :mrgreen: třeba červený Peru úplně extra :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85469
22.8.21 11:14

@Genovesa a teda mne by vadilo, ze nema vika …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.8.21 11:20

@Genovesa vypadá to dobře. Nicméně jak přimět členy rodiny házet to tam, kam to má patřit? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30323
22.8.21 11:34

S přístupem našich dětí zbytečnost. Jsem ráda, když hodí oblečení do koše, třídění už by nezvládly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
22.8.21 11:35
@Fiducia píše:
A to pak pereš poloprázdnou pračku? :think: Zajímá mě to upřímně, nerýpu :kytka:

Mam pracku na 8 kg, takze jednou za 2-3 dny barevne a bile tak jednou za 3-4 dny. Ale jsme zatim jen tri, az nas bude 5, cetnost se zvysi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
22.8.21 11:58
@Jogrr píše:
Mam pracku na 8 kg, takze jednou za 2-3 dny barevne a bile tak jednou za 3-4 dny. Ale jsme zatim jen tri, az nas bude 5, cetnost se zvysi.

O tu četnost mi nejde. Ale o praktickou stránku. Moje představa, když budeme házet do pračky: Naplníme ji vším, co je k vyprání. To pak vybereš 5 černých triček, ty se točí samy v poloprázdný pračce, zbytek leží na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
22.8.21 12:10
@Fiducia píše:
O tu četnost mi nejde. Ale o praktickou stránku. Moje představa, když budeme házet do pračky: Naplníme ji vším, co je k vyprání. To pak vybereš 5 černých triček, ty se točí samy v poloprázdný pračce, zbytek leží na zemi.

Ja rozlisuju jen bile a barevne, podle dalsich barev uz netridim, nikdy mi nic nepustilo barvu a nezmarilo ostatni obleceni. Takze na tyto dve kriteria naplnim pracku vzdy.
Myslim, ze pracka i sama pozna, kdyz je min naplnena a zkrati si program podle vahy pradla.
Ja treba nedelam ani to, co nektere kamosky, ze jejich chlapi nosi spodni pradlo vic dni, jak dospeli, tak deti, u nas se bere vse spodni kazdy den ciste, stejne jako ponozky. Mladej ma taky do skolky kazdy den ciste obleceni a nikdy nejde v nicem dvakrat, nemam to rada, ale to je uz spis muj manyr, ze kazdy den je nutne byt oblecen v nicem jinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
22.8.21 12:17
@Genovesa píše:
Ahoj ženy, máte některá koš na třídění prádla? Uvažuju o tomto, je to fajn? https://www.creative-home.cz/…vy-4-x-35-l/
Díky.

Brrr, jak ze spitalu.

Mam prouteny kos, staci. Do chlivku by to haranti stejne hazeli blbe :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
22.8.21 12:19

@Jogrr ale jak můžeš odkládat prádlo do pračky a pak naplnit dvě? 8o
My samozřejmě taky měníme prádlo každý den, případně vícekrát, podle potřeby. Ale to přeci nejde o množství. Vždycky něco zbude (co s tím?) Logicky pak v pračce je místo po tom, co se nepere. Nebo mi něco uniká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
22.8.21 12:27

Pro me by to bylo zbytecne, kos mam jeden, tridim krome barvy i podle materialu, obden peru funkcni, rodina se prevlika casto, vsechno hazou do kose, ale nutit je k nejakemu trideni po nich fakt nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
22.8.21 12:47

@Jogrr Ja mela do ted za to, ze je normalni mit kazdy den ciste obleceni, hlavne ponozky a spodni pradlo. Muj muz se sprchuje dvakrat denne a pokazde si bere ciste spodni pradlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
22.8.21 12:54

@Wani ja taky, jak u deti i dospelych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85469
22.8.21 12:59

Tak to je snad samozrejmost, co tu pisete. Neznam nikoho, kdo by setril na spodnim pradle a tocil ho 2×. Navic teda 22 mesicni ma vetsi spotrebu i tricek pres den, nekdy i teplaku, nedovedu si predstavit, hazet do jen do pracky a to ji mame na vice nez 8 kilo. A tridim vic nez jen na bile a cerne teda, rucniky na 60 napriklad, jemne na mene a uplne bile do prace peru extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný