Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj : )
Chceme vyrazit s přítelem na tematický ples - filmové nebo komiksové postavy. Ještě je dost času, ale i tak - už teď nad tím přemýšlím
Za co byste šli vy? Nejlépe jako pár, případně kdybych šla sama (ale to se snad nestane). Chtěla bych něco snadněji poznatelnýho, ale praktickýho - abychom nebyli jako vyloženě strašidla : ) a bylo to sehnatelný. Napadl mě pár z Titanicu - přítel by se na to hodil účesem, já vlasy taky. Jenže neseženu šaty
Máte nějaký nápad?. ) Děkuju.
Mach a Šebestová, Karkulka a vlk (přítele měj na vodítku) nebo i jako ÁJa a Maxipes Fík ![]()
Indiáni, piráti, kovbojove, kdybyste byli hodně odvazni-par z pobřežní hlídky, stačí jen plavky a plovak ![]()
Par z pomady.
Tarzan a Jane
King kong a jeho slečna
Samozřejmě batman, superman
Ahooj, my kdysi šli za komiksáky, já za Catwoman můj za Batmana
měli jsme kostýmy ze speciálního eshopu, kdybych je vylovila, klidně ti je pujcim
ale jako ten kočičí je fakt odvážný
zkusím najít fotky na netu, my žádné nemáme bohužel…
Akorát nemá výstřih a má kapucu na hlavu s ušima
batmanovsky je klasický. Já mám vel. S a můj má vysoké L
Fifinka a partner si může vybrat - Pinďa, Mišpulín, nebo Bobík
![]()
My jsme jednou šli za ferdu a berušku, přítel beruška byl hvězdou večera ![]()
Já byla s kamarádkou za Vincenta Vegu a ženu Marcelluse Wallace z Pulp Fiction a měly sme nacvičenej ten jejich taneček
http://www.filmolada.cz/…09/pulp4.jpg
@Bauli Taky mě to napadlo, ale asi by si museli pořídit paruky, když mají vlasy jako Kate a Leo v Titaniku
Ale zase je to nenáročné na kostým ![]()
Ještě mě napadlo zkusit dát do Googlu maškarní ples a přepnout jen na obrázky.
Jo a když říkáš, že je ještě dost času - není ten ples kolem Dušiček? Mě se strašně líbí masky na svátek Día de Muertos, ale to už člověk musí být šikovnější na malování. Např. https://www.youtube.com/watch?… (žeru Michelle Phan no
)
@Akivasha já sem v té době měla kratší vlasy, tak sem je ulízla dozadu jako Vincent, tak jestli si dobře pamatuju, tak Leo měl v Titanicu trochu delší vlasy, že by šli taky ulíznout dozadu a pro ni buď paruku mikáda, nebo nějak vymyslet z jejích
S kamarádkou sme to moc neřešily. Dohnaly sme to oblečením a pak hlavně tanečkem
![]()