Kostým na ples - filmové, komiksové postavy

304
25.9.14 23:29

Kostým na ples - filmové, komiksové postavy

Ahoj : )

Chceme vyrazit s přítelem na tematický ples - filmové nebo komiksové postavy. Ještě je dost času, ale i tak - už teď nad tím přemýšlím :D Za co byste šli vy? Nejlépe jako pár, případně kdybych šla sama (ale to se snad nestane). Chtěla bych něco snadněji poznatelnýho, ale praktickýho - abychom nebyli jako vyloženě strašidla : ) a bylo to sehnatelný. Napadl mě pár z Titanicu - přítel by se na to hodil účesem, já vlasy taky. Jenže neseženu šaty :( Máte nějaký nápad?. ) Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
26.9.14 00:10

Mach a Šebestová, Karkulka a vlk (přítele měj na vodítku) nebo i jako ÁJa a Maxipes Fík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
26.9.14 00:33

Indiáni, piráti, kovbojove, kdybyste byli hodně odvazni-par z pobřežní hlídky, stačí jen plavky a plovak :mrgreen:
Par z pomady.
Tarzan a Jane
King kong a jeho slečna
Samozřejmě batman, superman

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
26.9.14 00:34

Mě by se líbila ta Pomáda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
26.9.14 00:43

Ahooj, my kdysi šli za komiksáky, já za Catwoman můj za Batmana :D měli jsme kostýmy ze speciálního eshopu, kdybych je vylovila, klidně ti je pujcim :lol: ale jako ten kočičí je fakt odvážný :lol: zkusím najít fotky na netu, my žádné nemáme bohužel…

• Citovat
  • Upravit
lulinaaa
26.9.14 00:49

Akorát nemá výstřih a má kapucu na hlavu s ušima :D batmanovsky je klasický. Já mám vel. S a můj má vysoké L

• Citovat
  • Upravit
17565
26.9.14 06:56

Fifinka a partner si může vybrat - Pinďa, Mišpulín, nebo Bobík :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15941
26.9.14 07:59

My jsme jednou šli za ferdu a berušku, přítel beruška byl hvězdou večera ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
26.9.14 08:29

Já byla s kamarádkou za Vincenta Vegu a ženu Marcelluse Wallace z Pulp Fiction a měly sme nacvičenej ten jejich taneček
 http://www.filmolada.cz/…09/pulp4.jpg

• Citovat
  • Upravit
757
26.9.14 08:55

My byli loni, přítel za Jokera z Batmana, já za Laru Croft :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
26.9.14 09:06

@Bauli Taky mě to napadlo, ale asi by si museli pořídit paruky, když mají vlasy jako Kate a Leo v Titaniku :) Ale zase je to nenáročné na kostým :)

Ještě mě napadlo zkusit dát do Googlu maškarní ples a přepnout jen na obrázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
26.9.14 09:14

Jo a když říkáš, že je ještě dost času - není ten ples kolem Dušiček? Mě se strašně líbí masky na svátek Día de Muertos, ale to už člověk musí být šikovnější na malování. Např. https://www.youtube.com/watch?… (žeru Michelle Phan no :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
26.9.14 09:17

Adamsova rodina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
26.9.14 09:19

@Akivasha já sem v té době měla kratší vlasy, tak sem je ulízla dozadu jako Vincent, tak jestli si dobře pamatuju, tak Leo měl v Titanicu trochu delší vlasy, že by šli taky ulíznout dozadu a pro ni buď paruku mikáda, nebo nějak vymyslet z jejích :think: S kamarádkou sme to moc neřešily. Dohnaly sme to oblečením a pak hlavně tanečkem :pankac: :lol:

• Citovat
  • Upravit
26270
26.9.14 09:20

Nastěnka a Ivánek ev Marfuška ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat