Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
uvažuji o koupi šperku značky Pandora, moc se mi líbí, hlavně jejich prstýnky a hodně dlouho už na ně pohlížím. Jenže i přestože jsou tak pěkné a dle mého i originální, tak mám strach, že to je jen předražený šunt, který právě frčí.
Takto jsem se spálila u Swarovski, myslela jsem si bůhví co si nekupuji a že si teda udělám radost, nebo jsem to dostala dárečkem a ani jedny náušnice nenosím z důvodu nějaké závady, takže in předražený šunt, kde platíte jen za tu značku a o to moc nestojím.
Jak jste na tom vy s touto značkou??? Doporučujete, drží například náušnice??? A jak jsou na tom prstýnky??? Cena jednoho prstýnku trošku více zdobeného stříbrného se pohybuje okolo 2500 - 3000 Kč, tak bych ráda Váš názor jak jste spokojení ![]()
To by mě zajímalo. Máma teď koupila prstýnky ségře, tak uvidíme. Mně se tam taky jeden líbí, muži prý taky, tak třeba…
Jestli nebude dost rychlý, tak si ho koupím sama a otestuju. ![]()
Tak dej vědět
možná někdy časem, protože zatím se nikdo neozývá
asi to taková hitparáda není, nebo nevim ![]()
Já mám od Pandory řetízek na ruku s přívěsky, ca. 2 roky a dostávám občas nové k různým příležitostem. Nenosím ho často, takže je jak nový. Nemám zatím zkušenost s čištěním, nepůjde to vyčistit tak lehce jako zlato - třeba naušnice a řetízek vůbec nesundavám, nechávám je jednou za rok vyčistit ve zlatnictví a vypadají pořád hezky.
Pandora se mi moc líbí, je opravdu originální, těžko říct, jestli i předražená, možná jo.
Mam naramky s privesky, a ted i jeden prstynek.
Zdaji se kvalitni, ale urcite je cena trochu nadsazena
Ted jsem dostala ke 30 nam naramek s privesky, vubec jsem to neznala. Dostala jsem k tomu i katalog a teda fakt jsem cumela jak krasny veci delaj, ale taky jak strasne je to drahy. Jen ten zakladni kozenej naramek bez privesku stal 1225 korun, jakykoliv dalsi privesek kolem 800 -1000 Kč, no masakr, je to teda krasny, ale predrazeny. Jak kvalitni nevim, uvidim…
Pokud máte originál náramek, tak ho můžete, tuším 2× ročně přinést do Pandory a oni vám ho zdarma vyčistí.
Mám Pandoru od Vánoc a je to jako droga. Na druhou stranu rodina nemusí příštích pár let řešit co mi dát k svátku, narozeninám, Vánocům atd. Nový korálek vždy nadchne. Cena je vysoká, ale platí se za značku. Všem doporučuji.
V obchodech Pandora se dá vše vyčistit, navíc když si kupujete šperk dostanete leštící hadřík který tomu také pomůže. ![]()
Ahoj holky, uvažuji nad koupí náramku Pandora a chci se zeptat, vy co jej taky mate, jak se to nakupuje a nosí? Koupím si teda prázdný náramek a k tomu pár korálků, pro začátek kolik? A jeden náramek sladit do jedné barvy, kdyz dělají různě barevné? Nebo kazdy korálek jiné barvy? To je pak asi divočina, ne? ![]()
@Sunnyess ja jako první dostala náramek s koralky jako darek a sladeny teda moc nebyl. Takze jsem nehodici se korálky sundala a ted jen dokupuji a dostávám nové
naposledy jsem od muze dostala náhrdelník s koralky do barvy stribrna+bila a naprosto ho miluju. Teda oba, nahrdelnik i sveho muze
![]()
@Soffii
Taky premyslim nad takovou kombinaci, sice se mi libi i ty světle růžové, ale pak se to ke všemu nehodí. Nechceš mi prosim ten svůj náramek vyfotit a pochlubit se? ![]()
Ja jsem dostala prvni naramek s jednim priveskem-bilym
dalsi 2 mam modre, ta kombinace se mi libi, jde to temer ke vsemu ![]()
@Sunnyess píše:
Ahoj holky, uvažuji nad koupí náramku Pandora a chci se zeptat, vy co jej taky mate, jak se to nakupuje a nosí? Koupím si teda prázdný náramek a k tomu pár korálků, pro začátek kolik? A jeden náramek sladit do jedné barvy, kdyz dělají různě barevné? Nebo kazdy korálek jiné barvy? To je pak asi divočina, ne?
Na stránkách Pandory je „bracelet designer“, kde si můžeš vyzkoušet, jak bude náramek vypadat. Vybereš si přívěsky, poskládáš, a uvidíš, co se ti bude líbit. Dá se s tím pěkně vyhrát ![]()
Já jsem si koupila náramek a zatím jeden korálek…moc se mi nelíbí když jsou ty náramky plné, takže koupím ještě dva klipy na kažkou stranu jeden aby se mi ten korálek nesesouval dolů…a max jeden korálek na výměnu. Jo a teď jsem si nechala v Praze koupit ten bezpečnostní řetízek.
Myslím že je to předražené, ale originání…máte k tomu certifikát pravosti ![]()
Já dostala náramek a 3 korálky. Nejde o to mít to sladěné ale o to, aby vám každý korálek připomněl nějakou životní situaci. Mám asi 13 korálků a moc k sobě nepasují ale smysl mi dávají.