Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@befana06 píše:
Proto02 - mohu jeden nový prodat se slevou Je k tomu i účet.(Koupená špatná velikost 18 cm)Máte-li zájem ozvěte se. 2× do roka vám ho zdarma čistí ultrazvukem a tak myslím, že není žádný problém.
Obávám se, že by mi byl malý. Počítám že budu muset mít aspoň 19 cm, ale chci si jít velikost zkusit k nám do kamenného obchodu. Ale děkuji, případně se ozvu. Jaký typ náramku máš? Já bych chtěla kulatý stříbrný hladký, ne oxidovaný, s uzávěrem srdíčko a nebo takový ten oválek.
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte kde se dá sehnat šperkovnice na Pandoru. Buď bílá kulatá krabička na zip nebo růžové srdíčko také na zip. Děkuji a přeji hezký den
@barca93 píše:Ne vymění to Pandora mám z tím skutečnost. Nový náramek po 3 dnech co jsem ho koupila chtěla jsem vyměnit protože jsem zjistila že my je malý. Tak prostě řekly že je nošený a kam jsem koukala když jsem ho kupovala…já jsem poprvé na kupovala u Pandory a nevěděla jsem jak správně mám ten náramek vybrat.no a holky my na prodejně krásně poradily a teď když chci dát na náramek nové přívěsky tak to nejde zapnout na ruce, tak my nic nezbylo než koupit nový větší náramek.
@ivašot. Tak on změkne i s klipama…ty sloužej hlavně k tomu, aby se nevytáhl. Jinak se teda doporučuje kupovat náramek o 2 cm větší než je obvod zápěstí a je lepší to vyzkoušet, ale když nebude nošenej, tak ho pak můžeš v Pandoře vyměnit, kdyby byl malej.
@Viktoroje Nevymění. Měla jsem stejnou zkušenost. Musela jsem ho samozřejmě se slevou prodat a koupit větší.
Ahoj. Chtela jsem se zeptat, mate nekdo ten otevirac naramku? Da se to v Cechach koupit? Na netu to nemaji.
Zdravím vás!
Také mám dotaz ohledně Pandory a konkrétně jejich přívěsků na náramky. Když jsou ty kulaté osázené zirkony, máte je některá a vypadávají vám ty kamínky nebo drží? Mám hodně špatnou zkušenost se šperky od Swarovskiho. Drahé a ze všeho co od nich mám (piercing, prsten aj.) mi vypadl minimálně jeden kamínek a to hodně brzy od koupení a posléze i ostatní kamínky.. Značku Pandora neznám, ale hodlám si pořídit náramek a právě ty přívěšky s kamínky se mi velmi líbí.
@Raraavis Nějaké s kamínky mám a jeden jsem už musela reklamovat. Naštěstí máš dva roky záruku a docela nedělají problémy. Spíš si ale vybírám korálky, které mají kamínky líp jištěné.
@Raraavis píše:
Zdravím vás!Také mám dotaz ohledně Pandory a konkrétně jejich přívěsků na náramky. Když jsou ty kulaté osázené zirkony, máte je některá a vypadávají vám ty kamínky nebo drží? Mám hodně špatnou zkušenost se šperky od Swarovskiho. Drahé a ze všeho co od nich mám (piercing, prsten aj.) mi vypadl minimálně jeden kamínek a to hodně brzy od koupení a posléze i ostatní kamínky.. Značku Pandora neznám, ale hodlám si pořídit náramek a právě ty přívěšky s kamínky se mi velmi líbí.
To ti vypadalo přímo na věcech od swarovski nebo na věcech se swarovski komponentama?
@Pam12 Přímo na jejich originál věcech, které jsem koupila na jejich prodejně. Ano, podařilo se mi je vyreklamovat, to sice ano.. ale třeba u prstýnku se to stalo za nějakou dobu zase a to jsem ho nosila jen do kaváren a na takové poklidné akce a jinak sundávala. Takže nechápu, jakým způsobem ty kameny uchycují, ale lezlo mi to hodně krkem. U piercingu to beru, to se stát mohlo, protože jsem ho nesundávala často.
@Raraavis píše:
@Pam12 Přímo na jejich originál věcech, které jsem koupila na jejich prodejně. Ano, podařilo se mi je vyreklamovat, to sice ano.. ale třeba u prstýnku se to stalo za nějakou dobu zase a to jsem ho nosila jen do kaváren a na takové poklidné akce a jinak sundávala. Takže nechápu, jakým způsobem ty kameny uchycují, ale lezlo mi to hodně krkem. U piercingu to beru, to se stát mohlo, protože jsem ho nesundávala často.
Aha, já od nich mám hodně věci a nikdy nic se mi s tím nestalo ![]()
Mam 2 roky a vse v poho, musis fakt koukat jak to je udelany, ale mam klasicky Murano s kaminky(snad se tak jmenuje) a nevypadl ani jeden. Je dobre si i koupit plastove male krouzky pod koralky, pak drzi sve misto a nelitaji a nemlati o sebe. Na Vinted asi 5kc/ks
Ja mam treba dudlik a tam mi idpadl ten velky kaminek a hned mi vymenili za novy kousek…pak co mam s kaminkama, tak jsou zatim ok
Zdravim, chci se zeptat.. Mam naramek uz rok, nenosim ho bezne, jen kdyz nekam jdu.. Vecirek, navsteva, Vanoce apod.. Jinak ho mam v krabicce. Vcera jsem na nej po dlouhe dobe koukla a naramek je zluty.
uplne jakoby zrezivel, a to se s nim nekoupu. Co s tim? Da se vycistit, nebo to mam reklamovat? Mam prstynek a nausnice take z Pandory.. Prstynek nosim porad, i se s nim koupu a rezavej neni.
Nemste nekdo zkusenost??
@Karolina snažilka V Pandoře vám ho zdrama vyčistí ultrazvukem.
@Karolina snažilka Nebo ho zkus vyčistit doma - nejúčinnější je starý zubní kartáček a trocha zubní pasty. ![]()