Šperky Pandora

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3699
27.2.16 21:01
@befana06 píše:
Proto02 - mohu jeden nový prodat se slevou Je k tomu i účet.(Koupená špatná velikost 18 cm)Máte-li zájem ozvěte se. 2× do roka vám ho zdarma čistí ultrazvukem a tak myslím, že není žádný problém.

Obávám se, že by mi byl malý. Počítám že budu muset mít aspoň 19 cm, ale chci si jít velikost zkusit k nám do kamenného obchodu. Ale děkuji, případně se ozvu. Jaký typ náramku máš? Já bych chtěla kulatý stříbrný hladký, ne oxidovaný, s uzávěrem srdíčko a nebo takový ten oválek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
8.9.16 09:26

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte kde se dá sehnat šperkovnice na Pandoru. Buď bílá kulatá krabička na zip nebo růžové srdíčko také na zip. Děkuji a přeji hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.9.16 11:24
@barca93 píše:
@ivašot. Tak on změkne i s klipama…ty sloužej hlavně k tomu, aby se nevytáhl ;). Jinak se teda doporučuje kupovat náramek o 2 cm větší než je obvod zápěstí a je lepší to vyzkoušet, ale když nebude nošenej, tak ho pak můžeš v Pandoře vyměnit, kdyby byl malej.
Ne vymění to Pandora mám z tím skutečnost. Nový náramek po 3 dnech co jsem ho koupila chtěla jsem vyměnit protože jsem zjistila že my je malý. Tak prostě řekly že je nošený a kam jsem koukala když jsem ho kupovala…já jsem poprvé na kupovala u Pandory a nevěděla jsem jak správně mám ten náramek vybrat.no a holky my na prodejně krásně poradily a teď když chci dát na náramek nové přívěsky tak to nejde zapnout na ruce, tak my nic nezbylo než koupit nový větší náramek.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.9.16 12:03

@Viktoroje Nevymění. Měla jsem stejnou zkušenost. Musela jsem ho samozřejmě se slevou prodat a koupit větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
21.10.16 20:30

Ahoj. Chtela jsem se zeptat, mate nekdo ten otevirac naramku? Da se to v Cechach koupit? Na netu to nemaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
4.1.17 17:49

Kamínky

Zdravím vás! :srdce: Také mám dotaz ohledně Pandory a konkrétně jejich přívěsků na náramky. Když jsou ty kulaté osázené zirkony, máte je některá a vypadávají vám ty kamínky nebo drží? Mám hodně špatnou zkušenost se šperky od Swarovskiho. Drahé a ze všeho co od nich mám (piercing, prsten aj.) mi vypadl minimálně jeden kamínek a to hodně brzy od koupení a posléze i ostatní kamínky.. Značku Pandora neznám, ale hodlám si pořídit náramek a právě ty přívěšky s kamínky se mi velmi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
4.1.17 17:55

@Raraavis Nějaké s kamínky mám a jeden jsem už musela reklamovat. Naštěstí máš dva roky záruku a docela nedělají problémy. Spíš si ale vybírám korálky, které mají kamínky líp jištěné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.1.17 18:37
@Raraavis píše:
Zdravím vás! :srdce: Také mám dotaz ohledně Pandory a konkrétně jejich přívěsků na náramky. Když jsou ty kulaté osázené zirkony, máte je některá a vypadávají vám ty kamínky nebo drží? Mám hodně špatnou zkušenost se šperky od Swarovskiho. Drahé a ze všeho co od nich mám (piercing, prsten aj.) mi vypadl minimálně jeden kamínek a to hodně brzy od koupení a posléze i ostatní kamínky.. Značku Pandora neznám, ale hodlám si pořídit náramek a právě ty přívěšky s kamínky se mi velmi líbí.

To ti vypadalo přímo na věcech od swarovski nebo na věcech se swarovski komponentama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
4.1.17 18:48

@Pam12 Přímo na jejich originál věcech, které jsem koupila na jejich prodejně. Ano, podařilo se mi je vyreklamovat, to sice ano.. ale třeba u prstýnku se to stalo za nějakou dobu zase a to jsem ho nosila jen do kaváren a na takové poklidné akce a jinak sundávala. Takže nechápu, jakým způsobem ty kameny uchycují, ale lezlo mi to hodně krkem. U piercingu to beru, to se stát mohlo, protože jsem ho nesundávala často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.1.17 18:49
@Raraavis píše:
@Pam12 Přímo na jejich originál věcech, které jsem koupila na jejich prodejně. Ano, podařilo se mi je vyreklamovat, to sice ano.. ale třeba u prstýnku se to stalo za nějakou dobu zase a to jsem ho nosila jen do kaváren a na takové poklidné akce a jinak sundávala. Takže nechápu, jakým způsobem ty kameny uchycují, ale lezlo mi to hodně krkem. U piercingu to beru, to se stát mohlo, protože jsem ho nesundávala často.

Aha, já od nich mám hodně věci a nikdy nic se mi s tím nestalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
4.1.17 20:14

Mam 2 roky a vse v poho, musis fakt koukat jak to je udelany, ale mam klasicky Murano s kaminky(snad se tak jmenuje) a nevypadl ani jeden. Je dobre si i koupit plastove male krouzky pod koralky, pak drzi sve misto a nelitaji a nemlati o sebe. Na Vinted asi 5kc/ks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
4.1.17 21:56

Ja mam treba dudlik a tam mi idpadl ten velky kaminek a hned mi vymenili za novy kousek…pak co mam s kaminkama, tak jsou zatim ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.17 13:20

Zdravim, chci se zeptat.. Mam naramek uz rok, nenosim ho bezne, jen kdyz nekam jdu.. Vecirek, navsteva, Vanoce apod.. Jinak ho mam v krabicce. Vcera jsem na nej po dlouhe dobe koukla a naramek je zluty. 8o uplne jakoby zrezivel, a to se s nim nekoupu. Co s tim? Da se vycistit, nebo to mam reklamovat? Mam prstynek a nausnice take z Pandory.. Prstynek nosim porad, i se s nim koupu a rezavej neni.

Nemste nekdo zkusenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.1.17 21:15

@Karolina snažilka V Pandoře vám ho zdrama vyčistí ultrazvukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
9.1.17 21:57

@Karolina snažilka Nebo ho zkus vyčistit doma - nejúčinnější je starý zubní kartáček a trocha zubní pasty. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová