Šperky Pandora

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
11.1.21 15:31

@arinecka
Děkuji moc za odpověď, ale že by se zvětšil až tak? Opravdu se bojím že mi spadne z ruky. Dřív jsem ho sotva zapnula teďka se bojím abych ho někde neztratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.1.21 15:34

@ivašot.
Aha děkuji za odpověď. Náramek mám poprvé a jak říkám sotva jsem ho zapla a teďka se bojím že ho někde ztratím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33702
11.1.21 16:46
@Aneta97 píše:
@arinecka
Děkuji moc za odpověď, ale že by se zvětšil až tak? Opravdu se bojím že mi spadne z ruky. Dřív jsem ho sotva zapnula teďka se bojím abych ho někde neztratila.

Máš na něm bezpečnostní řetízek? Pokud ne, tak doporučuju koupit. Kdyby se ti náhodou náramek rozepl, tak ti z ruky nesjede. Obecně se doporučuje koupit o 2 cm větší, než máš zápěstí, to mi ale přijde jako hloupost, zápěstí mám 17 cm a koupila jsem si náramek 19 cm, taky se mi vytáhl a tak ho raději nenosím. Teď mám 18 cm a byl taky dost fest a vytáhl se. Tak další asi koupím 17 cm a bude to konečně ono :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.1.21 17:36
@arinecka píše:
Máš na něm bezpečnostní řetízek? Pokud ne, tak doporučuju koupit. Kdyby se ti náhodou náramek rozepl, tak ti z ruky nesjede. Obecně se doporučuje koupit o 2 cm větší, než máš zápěstí, to mi ale přijde jako hloupost, zápěstí mám 17 cm a koupila jsem si náramek 19 cm, taky se mi vytáhl a tak ho raději nenosím. Teď mám 18 cm a byl taky dost fest a vytáhl se. Tak další asi koupím 17 cm a bude to konečně ono :mrgreen:

No to nemám, asi koupím až otevřou zase obchody teďka není bohužel kde. Uvidíme ještě co udělají až mi přibudou nějaké korálky. Budu si muset zatím v práci dávat větší bacha. Každopádně díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33702
11.1.21 18:09
@Aneta97 píše:
No to nemám, asi koupím až otevřou zase obchody teďka není bohužel kde. Uvidíme ještě co udělají až mi přibudou nějaké korálky. Budu si muset zatím v práci dávat větší bacha. Každopádně díky moc.

Mrkni na Corial, Milagro nebo Sofia.sk Jsou to oficiální eshopy pandory :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.1.21 11:27

Ahojky, nezkoušel jste si někdo kupovat silikonové kroužky na přívěsky pandora, aby přívěsky po náramku nejezdili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.1.21 11:27

Ahojky, nezkoušel jste si někdo kupovat silikonové kroužky na přívěsky pandora, aby přívěsky po náramku nejezdili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
26.5.21 20:15

?? Prosím o radu. Dnes jsem si koupila bezpečnostní řetízek, protože se mi náramek každou chvíli rozepnul.
Ať dělám, co dělám, tak se mi po chvíli brzpečák vykroutí z toho závitu a volně se tam klouže, což mě opravdu štve… Slyšela jsem něco o gumičkách. Máte někdo zkušenost? Nebo nějakou jinou radu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
26.5.21 20:18

@Janča1212 mam tohle, jen nevím kde se to da sehnat teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33702
26.5.21 20:20

@Janča1212 Já mám gumičky pod korálkama, ale pod bezpečákem ne, nevím, jestli by tam šla narvat, Taky mi z jedný strany lítá, ale nijak mi to nevadí. Když se ti rozepne náramek, tak přez závit ti nesjede. Tu gumičku si můžeš dát před něj i za něj, ale vypadalo by to asi blbě :nevim: Jinak ty gumičky se dají sehnat za pár korun na aliexpresu, nebo zkus nějakou pandora skupinu na fb, tam většinou seženeš taky, cca za korunu kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
26.5.21 20:21

@lachtanice86 a jde to s tím tedy bez problémů navléknout zkrz ta vystouplá místa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
26.5.21 20:36

@Janča1212 ja mam ty gumičky u korálků a na konci náramku abych o něj nepřišla a v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.21 21:15

Pandoru miluju, mám plný dva náramky. Jen ty ceny panečku :lol: Mám tam ty gumičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
20.1.23 16:35

Taky vám šel naramek zezacatku tak těžce zapínat?
Přijde mi, ze je na to potřeba celkem dost síla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.26 23:17

Mám to už tak 8 let, korálky by vydaly na 5 žen s jedním náramkem.. a bomba :) Za mě je to dobrá kvalita. ;) :cert:

Už to není tak originální, ale i dnes jsem dojata, když dostanu šperk teto znacky.. prstynek, koralek, naisnice.. projde mi to super napad.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová