Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@arinecka
Děkuji moc za odpověď, ale že by se zvětšil až tak? Opravdu se bojím že mi spadne z ruky. Dřív jsem ho sotva zapnula teďka se bojím abych ho někde neztratila.
@ivašot.
Aha děkuji za odpověď. Náramek mám poprvé a jak říkám sotva jsem ho zapla a teďka se bojím že ho někde ztratím.
@Aneta97 píše:
@arinecka
Děkuji moc za odpověď, ale že by se zvětšil až tak? Opravdu se bojím že mi spadne z ruky. Dřív jsem ho sotva zapnula teďka se bojím abych ho někde neztratila.
Máš na něm bezpečnostní řetízek? Pokud ne, tak doporučuju koupit. Kdyby se ti náhodou náramek rozepl, tak ti z ruky nesjede. Obecně se doporučuje koupit o 2 cm větší, než máš zápěstí, to mi ale přijde jako hloupost, zápěstí mám 17 cm a koupila jsem si náramek 19 cm, taky se mi vytáhl a tak ho raději nenosím. Teď mám 18 cm a byl taky dost fest a vytáhl se. Tak další asi koupím 17 cm a bude to konečně ono ![]()
@arinecka píše:
Máš na něm bezpečnostní řetízek? Pokud ne, tak doporučuju koupit. Kdyby se ti náhodou náramek rozepl, tak ti z ruky nesjede. Obecně se doporučuje koupit o 2 cm větší, než máš zápěstí, to mi ale přijde jako hloupost, zápěstí mám 17 cm a koupila jsem si náramek 19 cm, taky se mi vytáhl a tak ho raději nenosím. Teď mám 18 cm a byl taky dost fest a vytáhl se. Tak další asi koupím 17 cm a bude to konečně ono
No to nemám, asi koupím až otevřou zase obchody teďka není bohužel kde. Uvidíme ještě co udělají až mi přibudou nějaké korálky. Budu si muset zatím v práci dávat větší bacha. Každopádně díky moc.
@Aneta97 píše:
No to nemám, asi koupím až otevřou zase obchody teďka není bohužel kde. Uvidíme ještě co udělají až mi přibudou nějaké korálky. Budu si muset zatím v práci dávat větší bacha. Každopádně díky moc.
Mrkni na Corial, Milagro nebo Sofia.sk Jsou to oficiální eshopy pandory ![]()
Ahojky, nezkoušel jste si někdo kupovat silikonové kroužky na přívěsky pandora, aby přívěsky po náramku nejezdili?
Ahojky, nezkoušel jste si někdo kupovat silikonové kroužky na přívěsky pandora, aby přívěsky po náramku nejezdili?
?? Prosím o radu. Dnes jsem si koupila bezpečnostní řetízek, protože se mi náramek každou chvíli rozepnul.
Ať dělám, co dělám, tak se mi po chvíli brzpečák vykroutí z toho závitu a volně se tam klouže, což mě opravdu štve… Slyšela jsem něco o gumičkách. Máte někdo zkušenost? Nebo nějakou jinou radu???
@Janča1212 Já mám gumičky pod korálkama, ale pod bezpečákem ne, nevím, jestli by tam šla narvat, Taky mi z jedný strany lítá, ale nijak mi to nevadí. Když se ti rozepne náramek, tak přez závit ti nesjede. Tu gumičku si můžeš dát před něj i za něj, ale vypadalo by to asi blbě
Jinak ty gumičky se dají sehnat za pár korun na aliexpresu, nebo zkus nějakou pandora skupinu na fb, tam většinou seženeš taky, cca za korunu kus.
@lachtanice86 a jde to s tím tedy bez problémů navléknout zkrz ta vystouplá místa?
@Janča1212 ja mam ty gumičky u korálků a na konci náramku abych o něj nepřišla a v pohodě
Pandoru miluju, mám plný dva náramky. Jen ty ceny panečku
Mám tam ty gumičky
Taky vám šel naramek zezacatku tak těžce zapínat?
Přijde mi, ze je na to potřeba celkem dost síla…
Mám to už tak 8 let, korálky by vydaly na 5 žen s jedním náramkem.. a bomba
Za mě je to dobrá kvalita.
![]()
Už to není tak originální, ale i dnes jsem dojata, když dostanu šperk teto znacky.. prstynek, koralek, naisnice.. projde mi to super napad.. ![]()