Šperky Pandora

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8276
30.4.17 01:01

Ano. ale pouze stříbrnou nebo zlatou sadu, neplatí to na dvoubarevnou kombinaci. akce je „moje 1. Pandora“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
14.5.17 10:03

Přeji pěkné víkendové dopoledne dámy, měla bych dotaz k sortimentu na různých prodejnách Pandory v jiných městech. Lze obecně říct že to co najdu na prodejně v Palladium Praha bude to samé co ve Zlíně ve Zlatém Jablku? Jde o to, že se již nedělají dárkové poukazy přímo Pandora, ale slečna radila koupit pro obdarovanou poukaz daného obchodního centra a uplatnit v Pandoře. Chci mít jistotu že v menším městě nebude „chudší“ výběr. Máte zkušenost některá? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.5.17 12:37

Tak to určitě nebude. V menším městě zřejmě nebude ani prodejna Pandora. ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
14.5.17 13:51

@CarnivoraKurama Dá se taky vybrat konkrétní věc na netu a nechat si ji doručit na danou prodejnu, taky jsem to takhle dceři objednávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
14.5.17 15:38

Jedná se o úplně první náramek pro sestru k narozeninám, takže vše bude muset sama vyzkoušet, má velmi úzkou ruku. Nakonec to asi přeci jen nechám na Prahu, až sestra přijede na návštěvu. Slečna se v prodejně Palladium zdála velmi zkušená a snad poradí dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
14.5.17 15:41

@CarnivoraKurama určitě si vybere :mrgreen:, já chtěla jednu věc co zrovna neměli tak mě jí objednali a druhý den už byla na prodejně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.6.17 23:32

Náramek pandora

Ahoj holky,
náramek jsem si koupila 15.5 od té doby jsem ho ani jednou nesundala. Na začátku jsem z něho byla uplně unešená, jenže na něm nemám ještě ani jeden korálek a náramek mám za těch pár dnů strašně vytahaný a to jsem si koupila nejmenší číslo. Nevíte co mám dělat? Za tak krátkou dobu jsem si ještě korálek nekoupila. Mám dostat 2, ale až v září, ale bojím se, že se mi do té doby sám stáhne z ruky tím jak je vytahaný. Myslíte si, že pomůže když si koupím korálek nebo klip? Nebo ho mám přestat nosit každý den a vzít si ho jen vyjímečně? Děkuji za každou radu, nechci aby se mi náramek za 2 litry válel v šuplíku jen kvůli tomu, že mi je velký. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
7.6.17 20:34
@Ivča 2 píše:
Ahoj holky,
náramek jsem si koupila 15.5 od té doby jsem ho ani jednou nesundala. Na začátku jsem z něho byla uplně unešená, jenže na něm nemám ještě ani jeden korálek a náramek mám za těch pár dnů strašně vytahaný a to jsem si koupila nejmenší číslo. Nevíte co mám dělat? Za tak krátkou dobu jsem si ještě korálek nekoupila. Mám dostat 2, ale až v září, ale bojím se, že se mi do té doby sám stáhne z ruky tím jak je vytahaný. Myslíte si, že pomůže když si koupím korálek nebo klip? Nebo ho mám přestat nosit každý den a vzít si ho jen vyjímečně? Děkuji za každou radu, nechci aby se mi náramek za 2 litry válel v šuplíku jen kvůli tomu, že mi je velký. Díky moc

Ahoj,
když jsou na náramku klipy, tak by se neměl tolik vytahovat. Mám klipy od začátku a nijak výrazně se nevytáhl, jen trochu změknul. Korálky ho naopak zase vytahují, jak je s nimi náramek težký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
8.6.17 10:23

Dobrý den, prosím o radu. Včera jsem dostala balíček od své tety z Anglie a v tom byl náramek Pandora se třemi přívěsky. Bohužel je mi náramek hrozně velký a zjistila jsem, že ho tady v ČR vyměnit nemůžu, protože má anglický punc. Nevíte, kde bych ho mohla nabídnout k prodeji? Koupila bych si menší. Díky za jakoukoli radu. Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
8.6.17 10:29
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
9.6.17 12:09

@Ivča 2 Kupovala sem teď náramek se ségrou a slečna v Pandoře říkala že určitě napřed pořídit klipy a pak teprve korálky a nosit, že když už se vytahá tak aspoň na každé části stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
9.6.17 12:21

Nevim no. Ja mela nejdriv naramek cca 2 msicr s jednim priveskem, pak se dve ma a po nekolika mesicich az klipy a naramek se za 3 roky skoro nevytahnul. Ted mam druhy a potrebovala bych aby se vytahnul a furt nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.6.17 20:47

Dobry den..naramek mam od vanoc..kupovany se 2 klipy..nyni na nem mam uz dalsich 6 koralku a to s kaminkama, tak jsou těžši a delka naramku pořad stejna ;) V obchodé mi bylo řečeno že se časrm tihou koralku lehce natahne..ale myslim že sam o sobě bez koralek by neměl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.6.17 10:48

Pandora

Ahoj holky,
prosim chtěla bych prodat svůj náramek Pandora Rose. Zitra to bude přesně měsíc co ho mam. Zjistila jsem, že mi pevný náramky vyhovují víc a nechci aby se mi jen tak valela doma. Nevíte kde ji můžu prodat? Existují nějaký bazary nebo tak? Po měsíci ji asi nejde vrátit do obchodu nebo Jo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
14.6.17 10:53

Ahoj, mám dotaz, budu mit kulatiny a mám si od rodiny vybrat pandoru(puvodne jsem ji nechtela, protoze mi prijde te to ma kazda, ale libi se mi to, ze si zde mohu vybrat privesky ktere pro mne maji vyznam) a dotaz zni:je vse co je v katalogu i na prodejnach? ze bych jen zaskrkla jake privesky chci v katalogu a predala rodine?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová