Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chci se Vas zeptat kde shanite pandora koralky? kupujete jen nove nebo i pres nejaky bazar? vim, ze na bazarech jsou i neoriginalni kousky, tak by me zajimal Vas nazor a pripadne kde kupovat.moc diky
@andy33 Jedině v prodejně Pandory. Na bazaru bych si to nekoupila právě proto, že nemáš tu jistotu, že to je opravdu originál. Jedině, kdyby někdo prodával nějaký korálek, který bych chtěla a byl by ze stejného města a pokud by dotyčný byl ochotný se mnou zajít do prodejny Pandory, kde by mi ověřili, že je korálek pravý, tak pak bych ho koupila, ale jinak ne.
Holky a ještě prosím kde nakupujete, jako myslím jestli přes net, nebo v kamenných prodejnách? U nás na městě máme jen jednu prodejnu a někde v Praze nebo na netu jsou i všemožné akce ![]()
@majka 4 V kamenné prodejně nebo pak jedinej eshop, co má opravdu originály je sofia.sk o jiném eshopu nevim.
@befana06 píše:
Ahoj holky, nečerná vám to stříbro u náramku a přívěsků?
Nee - ale pokud černá, zkus namočit do vody se sodou a pak přeleštit - veškeré zčernání by mělo zmizet.
Nevadí mu voda např. při mytí rukou nebo cokoliv kde je voda. S tou se setkávám neustále jako asi každý. A co mořská voda? Vyzkoušel někdo?
@befana06 ahoj, náramek mám od léta a nosila jsem ho pořád. Byl oki. ted ho mám už plný, tak ho radši sundávám. Někdy zapomenu. Mám přívesky s kamínky a mám spíš strach o ně než o stříbro.
Holky co máte kožený, sundáváte? Mám ho od vánoc a sundávám. Ale je to vopruz, blbě se mi odepíná.
@scentini píše:
@befana06 ahoj, náramek mám od léta a nosila jsem ho pořád. Byl oki. ted ho mám už plný, tak ho radši sundávám. Někdy zapomenu. Mám přívesky s kamínky a mám spíš strach o ně než o stříbro.Holky co máte kožený, sundáváte? Mám ho od vánoc a sundávám. Ale je to vopruz, blbě se mi odepíná.
Kožený sundávám do bazénu a do sprchy, jinak ne. Ale už jsem taky párkrát zapomněla - přežil. ![]()
Zdravím, dostala jsem k vánocům prstýnek od pandory, byl mi velký tak jsem ho byla měnit, ale i v půlce ledna byl obchod beznadějně vybrakovaný, takže jsem chtě nechtě odešla domů s náramkem, k valentýnu doufám dostanu první „korálek“, ale stále nějak nechápu, jak to funguje, jaký je třeba rozdíl mezi přívěskem a klipem? a ty přívěsky jsou na tom náramku navolno a dají se zastavit jen oddělovačem? dle obrázků se mi nejvíce líbí rose collection, ta v současnosti v ČR není, ty kolekce se nějak opakují? díky za jakékoli info, jsem co se týče pandory úplný nováček ![]()
náramek mám tento:
http://www.pandora.net/…y/sort-by/pl
Příspěvek upraven 14.01.16 v 20:06
Klip je napevno na těch dvou „výstupcích“ na náramku. Jinak všechno je na volno.
@ivašot. super, tak jsem si to přesně představovala, mám radši jednodušší designy, takže koupím dva klipy na ty výstupky a to mi bude snad zatím stačit
díky ![]()
Můžeš ty klipy použít i jako korálky - deema. Holky taky máte ten náramek tak úzký, že se až obtiskává do ruky? Zatím se mě vůbec nevytáhl jak jsem o tom četla.
@befana06 Dcera ho má od vánoc a určitě se trochu vytáhl a povolil. Ale dceři se teda neobtiskával ani nový. Má se údajně kupovat o 2,5 cm větší než je zápěstí.
Prodavačka mě změřila zápěstí a náramek mi dala o 1 cm větší. Tak to asi proto. ![]()