Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nicolkakw Já teda ten svůj stříbrný do vany raději nenosím. Na mytí nádobí mám gumové rukavice a voda se mi na náramek nedostane. Sundat si ho naštěstí umím sama, chce to cvik. Někdy to jde hned, jindy mi to chvilku trvá.
No a na spaní nesundávám, i když mám pak občas otlačené korálky na ruce. ![]()
@kachorka13 Také sháním šperkovnici na Pandoru. Konkrétně růžovou ve tvaru srdce. V minulosti se dala sehnat k Valentýnské akci, teď se blíží Valentýn, předpokládám, že zase budou k dostání šperkovnice ve tvaru srdce.
Jinak ta růžová srdíčková, tu jsem viděla např. eBayi od někoho z druhé ruky. Vypadala jako originál. Ale těžko říct, určitě tam natrefíš jak na fake, tak originály. ![]()
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli nevadí, když mám na novém náramku (je stále nepovolený, nevytažený) jen jeden klip blíž k zapínání a korálky soustředěné mezi. Slyšela jsem různé teorie o vytažení a jak rovnoměrně se vytáhne. Nemůže se mi třeba „povolit“ na té zatíženější straně víc? Ale zas tak malá část náramku to není. Máte někdo zkušenost, nebo si mám raději koupit ještě 2. klip? A ještě jeden dotaz, jak klipy drží? Když náramek organizujete a přidáváte korálky, musí se klipy přece rozepínat. Nespadl vám někdy nebo tak, když přes něj vyloženě nervete bundu, ale při běžném nošení?
omlouvám se za délku a možná hloupé dotazy, ale moc nemám zkušenosti, jsem nováček
děkuji ![]()
@Mista1 Říkají, že by měly být klipy dva aby se stejnoměrně vytáhl. Klipy se sami nerozepínají. S vytažením jak jsem se zde dočetla má každý jinou zkušenost. Mě se za rok nevytáhl, změřila jsem to kvůli vám
ale myslím, si že tím zatížením korálků se časem vytahne. U vás to zatím nehrozí při tomto počtu korálků. až si budete vybírat další korálek tak můžete koupit klip a taky alespon pro mě je důležitý řetízek aby korálky nevypadly.
@befana06 Moc děkuji, že jste si se mnou dala práci
Já právě náramek nechci plný, 6 korálků max. Nějak se mi víc líbí jemný a decentní
Koupím si tedy ještě jeden nějaký hezký klip, aby se mi tam i hodil, když tolik korálků nechci mít. Teď náramek stejně nenosím kvůli rukavicím a bundě a tak, zkrátka mi nějak v zimě překáží ![]()
@Mista1 Není zač. Nebojte se ho nosit pořád, uzávěra drží pevně ale i tak myslete na řetízek.
Nemám, ale líbí se mi. Myslím, že bych ho ani tolik nevyužila:/ Nejsem moc na šperky, jinak je to hezký ať už je to jen decentní nebo plný přívěsků:))
@befana06 Mě se ten řetízek právě hrozně nelíbí
snad bude zapínání dost kvalitní, nebo ho časem vezmu na milost ![]()
Mám náramek i prstýnek už pěkně dlouho. Nechám si je pak vyčistit a jsou jak nový.
Ahojte, chtěla bych se zeptat, jestli některá nevlastníte tento korálek pandora, popř. podobný
Potřebovala bych se zeptat na punc. ![]()
Ahoj devcata, pokud nektera vlastnite padelek Pandory, kupovany za par korun z Ciny, nenoste ho! Je v tom nekolikasetnasobne prekroceny limit kadmia a koledujete si o maler, co zpusobuje kadmium najdete na netu. Zbavuji se tak nebezpecneho odpadu, ze to vyvazi pryc ve forme sperku a nekdo jim za to jeste plati… resila to i inspekce, vazte si sveho zdravi a faky zlikvidujte tak, aby to nemohly nosit treba holcicky, ktere to pripadne najdou.
Prosim anonyme, nemam naladu na hadky, moudry pochopi…
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli na pandoře „háděti“ jak už někdo psal, (ne na tom pevném) chci si koupit náramek a na tom náramku jsou dvě odrážky na klipy a když tam nebudu mít ty klipy ale jen jeden přívěsek, bude se pohybovat po celém náramku když ho (ten přívěsek) dám do prostřed těch míst na klipy? Děkuji za odpověď ![]()
@Dájinka 04 píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli na pandoře „háděti“ jak už někdo psal, (ne na tom pevném) chci si koupit náramek a na tom náramku jsou dvě odrážky na klipy a když tam nebudu mít ty klipy ale jen jeden přívěsek, bude se pohybovat po celém náramku když ho (ten přívěsek) dám do prostřed těch míst na klipy? Děkuji za odpověď
Nebude
záleží jaký. Ten, co má uvnitř závit, se přes ně tak lehce nedostane, ale jak budeš pohybovat rukou, náramek se ti možná bude otáčet kolem zápěstí, tak se může korálek trochu „namotat.“ Ale takový ty kuličky, jako třeba písmenka a tak, tak ty přejdou celkem lehce.
Ale já jeden šroubovací korálek nosím místo jednoho klipu namotaný právě na té spirálce a vyhovuje mi to. Mám jeden oblíbený klip a další se mi z nabídky nezalíbil ani jeden, tak jsem to vyřešila takhle a spokojenost, korálek drží, kde má. ![]()
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, až si půjdu kupovat náramek a koupím k němu 2 klipy tak dostanu zdarma bezpečnostní řetízek zdarma? Děkuji za odpověď ![]()