Šperky Pandora

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4622
14.7.17 21:29
@Markéta80 píše:
@scentini v prodejně říkala paní něčím namazat a já se nezeptala čím :?, abych ho nezničila nebo raději nemazat :lol: Kolik korálků a něm máš?

Nicim nemazu. Max. privesku jsem slysela je 7. Ja mam 4. Mam trojity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
14.7.17 23:48

@scentini ok, já se bojim aby se to tím nějak nezničilo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
20.7.17 15:13

@Monika Drobná nevybledne, ale naopak ztmavne. Kůže je chytlavá, převezme pot a nečistoty z kůže a zajde. Mně osobně se to líbí, ale chápu, že to nebude vyhovovat všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.17 14:31

Dobrý den, přemýšlím o koupení náramku Pandora. Nevíte někdo jestli se dá ten náramek pak zvětšit? (Kdyby mi náhodou vyrostla ruka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
28.9.17 20:58

Šperky od pandory jsou nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
28.9.17 21:41
@Tereza Pohanková píše:
Dobrý den, přemýšlím o koupení náramku Pandora. Nevíte někdo jestli se dá ten náramek pak zvětšit? (Kdyby mi náhodou vyrostla ruka)

ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.17 15:00

prstynek pandora

Ja som dostala od priatela ako snubny ale skryvilbsami a mne pri reklamacii prstenu napisali do emailu že se jedna o nespravne noseni???? tak neviem ci si mam prsten dat do vytrinky a stale dookola o tom ze je to take striebro a take tvrde.. a pritom nieje poskodeni mnou nieje ani nadlomeni ani nic z neho ziadny kamienok nevypadol nic len proste nema svoj tvar a mne povedia ze som nanho stupila???????????????? ach ta svetoznama pandora. zaruku na to nemas a pri reklamacii neobstojis ???? tak som z toho docela smutna
Paráda! (4)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
11.12.17 15:22

Holky, nevíte, kde je možné opravit kožený pásek Pandora? Utrhl se že stříbrného válečku u zapínání? Díky za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
22.1.18 18:24

@kobra21 Máš ještě záruku? Vymění ti ho :) Pokud ne, zkus to odnést do zlatnictví, přímo v Pandoře asi neopravují, nemám zkušenost :)

• Citovat
  • Upravit
Mista1
22.1.18 18:27

Ahoj, chtěla bych se optat majitelek Panodra náramků. Mám náramek docela dost plný, mám na něm dva visací přívěsky mezi ostatními korálky. Nemáte něktrá špatnou zkušenost, že by vám ten visací přívěsek oťukával ty ostatní okolo když např. zvedáte ruku, nebo jí jinak pohybujete? Asi jsem blázen, ale Pandora je pro mě jako pro studentku hodně luxusní záležitost a dost se o ni bojím. Je materiál tak kvalitní, aby běžné nošení bez vad vydržel? Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
22.1.18 18:42

Mám dva náramky na jedné ruce a na obou nějaké visací přívěsky a oťukávání moc nepozoruju. Ale přiznávám, že pro mě vlastně luxus nejsou - ano, jsou sakra drahé, ale já je nosím, protože se mi líbí, ne protože to je Pandora.

No a vlastně si i myslím, že stříbro má být trochu ošuntělé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efka46
14.2.18 09:01

Dobry den, ja objednavam z aliexpresu “pandoru” i dalsim lidem a sobe a jsem s kvalitou spokojena. Sama nosim.
Pokud by nekdo chtel objednat, rada vam objednam. Mam stranky na fb s privesky a naramky *** edit admin - odstraněn odkaz

• Citovat
  • Upravit
3699
14.2.18 13:32
@Efka46 píše:
Dobry den, ja objednavam z aliexpresu “pandoru” i dalsim lidem a sobe a jsem s kvalitou spokojena. Sama nosim.
Pokud by nekdo chtel objednat, rada vam objednam. Mam stranky na fb s privesky a naramky *** edit admin - odstraněn odkaz

Budu mluvit za sebe tedy. Padělky typu Pandora jsou na první, nejdéle na druhý pohled k poznání. Pokud bych měla malou dceru, která by to mermomocí chtěla, tak jí koupím jen tuhle bižuterii, jinak ne. To raději vůbec. Ale každý to bude mít jinak. Těch padělků je spoustu všude, bazoš a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
14.2.18 13:56

@Proto02 no právě, to je většinou krásně poznat :? Já raději méně ale originál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
14.2.18 14:22

@Efka46 okem to poznat neni, pri zbeznem pohledu, ale jsou hrozne jedovate a zdravi skodlive, nekolikratSET nasobne prekrocene limity kadmia. Nosenim se ti to dostava do dela a vlastne se otravujes…pokud chces zustat dlouho zdrava, nenos to… Nasetri na original nebo jinou bizu z neskodneho materialu.
Pokud to preprodavas a vydelavas na tom, mela bys toho nechat, je to opravdu velke svinstvo…kdyby ty holky vedely, co nosi a kupuji si (rsp. Jeste za to plati…) schvalne si najdi, co zpusubuji velke davky cadmia, olova…
Napis si do vyhledavace „kadmium ve spercich“ a precti clanky,,treba z r.2016…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová