Kotě, kočka v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4497
30.11.20 14:35

@dreamis já mám asi fakt štěstí. Máme už třetí kočku a všechny zlatíčka jen teda první kocou byť kastrát se zamiloval do kočky přes 6 baráků a staral se jí o koťata a byl víc tam než doma :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
30.11.20 14:40
@Berry77 píše:
@Baba tedy ta je překrásná :srdce:

Dik, jsou to takovy hodny chlupaty koule. Heboucky.
Zrzek je kluk, tmava holka. Sourozenci, perou se jen obcas a vetsi mrcha je teda holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
30.11.20 14:44
@Senses píše:
Děkuji, je to krása :palec:A mohu se ještě zeptat, jak hledáte papírové? Na internetu si najdete nějakou chovatelskou stanici?

Hledala jsem na internetu. Tady u te pani jsme se byli podivat http://www.birmabohemia.cz/cz/onas.php moc se mi teda u ni nelibilo :oops: Kote volne nemela, ale jeji kamaradka ano. Tak mame kocky z chovatelske stanice von freitag, kousek od Prahy. Uplne super chovatelka, chova i boxery, syn hraje na bici, fakt ziva domacnost, tak kotata nebyla rozhozena z nasich 3 potomku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
30.11.20 14:52

@Baba ty tvé kočky jsou tak úžasné, krásné, ňuchňavé :palec:
vždycky slintám touhou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
30.11.20 16:33
@stinga píše:
@Baba ty tvé kočky jsou tak úžasné, krásné, ňuchňavé :palec:
vždycky slintám touhou
:mrgreen: Neslintej, a volej paní von Freitag :D
Ani moc chlupů z nich není. Akorát na těch černých hadrech :roll: Chvála IKEA a jejich válečkům. Ale psi byli horší.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
30.11.20 22:13

@Baba počet koček v našem domě už nám stačí - kdoví jak by se snesla naše dvojka kocourů s novými, zatím každou další kočku tvrdě bojkotovali - lítaly chlupy i krev, takže to raději už nebudeme pokoušet
proto jen smutně slintám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
1.12.20 06:24

@Baba, koukám, kochám se a vím, že dnešní dávku roztomilosti mám za sebou. Kočičky jsou úžasné (teď mi tu chybí smajlík se srdíčkama místo očí :mrgreen: ). :andel:

Zakladatelce bych doporučila nejdříve načíst veškeré informace o chovu koček. Zvážit, zda adoptuji z útulku nebo koupím čistokrevnou s papírama.
Existují stránky proč si (ne)koupit psa a proč pes s PP. Jistě jsou takové i pro kočičky - zde bude asi důležité načíst informace o každém plemeni. Je potřeba zvážit, že kočka se dožívá poměrně vysokého věku. Není to křeček, který za cca 2 umře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný