Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@dreamis já mám asi fakt štěstí. Máme už třetí kočku a všechny zlatíčka jen teda první kocou byť kastrát se zamiloval do kočky přes 6 baráků a staral se jí o koťata a byl víc tam než doma ![]()
@Berry77 píše:
@Baba tedy ta je překrásná
Dik, jsou to takovy hodny chlupaty koule. Heboucky.
Zrzek je kluk, tmava holka. Sourozenci, perou se jen obcas a vetsi mrcha je teda holka ![]()
@Senses píše:
Děkuji, je to krásaA mohu se ještě zeptat, jak hledáte papírové? Na internetu si najdete nějakou chovatelskou stanici?
Hledala jsem na internetu. Tady u te pani jsme se byli podivat http://www.birmabohemia.cz/cz/onas.php moc se mi teda u ni nelibilo
Kote volne nemela, ale jeji kamaradka ano. Tak mame kocky z chovatelske stanice von freitag, kousek od Prahy. Uplne super chovatelka, chova i boxery, syn hraje na bici, fakt ziva domacnost, tak kotata nebyla rozhozena z nasich 3 potomku ![]()
@Baba ty tvé kočky jsou tak úžasné, krásné, ňuchňavé ![]()
vždycky slintám touhou
@stinga píše:
@Baba ty tvé kočky jsou tak úžasné, krásné, ňuchňavé
vždycky slintám touhou
@Baba počet koček v našem domě už nám stačí - kdoví jak by se snesla naše dvojka kocourů s novými, zatím každou další kočku tvrdě bojkotovali - lítaly chlupy i krev, takže to raději už nebudeme pokoušet
proto jen smutně slintám
@Baba, koukám, kochám se a vím, že dnešní dávku roztomilosti mám za sebou. Kočičky jsou úžasné (teď mi tu chybí smajlík se srdíčkama místo očí
). ![]()
Zakladatelce bych doporučila nejdříve načíst veškeré informace o chovu koček. Zvážit, zda adoptuji z útulku nebo koupím čistokrevnou s papírama.
Existují stránky proč si (ne)koupit psa a proč pes s PP. Jistě jsou takové i pro kočičky - zde bude asi důležité načíst informace o každém plemeni. Je potřeba zvážit, že kočka se dožívá poměrně vysokého věku. Není to křeček, který za cca 2 umře.