Kotník a modřina – mám jet na pohotovost?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.7.25 19:40

Kotník a modrina

Zdravím prosim Vás, ráno jsem blbě šlápla ze schodu byly mokré a noha mi ujela mam nyni modřinu na celé strane jak je kotnik a boli to.. otok splaskl po zaledovani mam se vydat na pohotovost nebo vyčkat do rána.. jako kulhám boli to.. bojim se aby mě vůbec ošetřily na te pohotovosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75919
25.7.25 19:57
@Anonymní píše: Více

tak zítra ráno bych se vydala na pohotovost, protože bez rentgenu nezjistíš, jestli je to výron nebo nějaká zlomenina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
25.7.25 21:41

Taky bych to nechala na ráno.. Kvůli naraženému kotníku, což to asi bude, když na něj došlápneš, by možná nebyli při pátečním večeru nejpříjemnější. Píšu jak to je, i když v ideálním světě by to mělo být jinak :mrgreen: pár hodin doma ti stav určitě nezhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11771
25.7.25 21:43

Samozřejmě že by tě vyšetřili a osetrili..ale. myslim že by mohli býti dost nasr…ze od rána to máš a prihrnes se tam takhle na noc…evidentne neumíráš tož to vydrží do rána, teď už tam nejezdi…na noc si vem Ibalgin, nohu si stáhni obvazem a dej si klidně ještě led…a ráno vyraž na ortopedickou//chir. urgickou ambulanci u vás v nemocnici…tam ti to zrentgenují, prohmatnou a pokud to nebude zlomený tak vyfasujes ortézu a berle na 14 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
25.7.25 21:52

Ahoj pokud tě kotník nesnesitelně nebolí tak se přikláním k tomu jet na pohotovost zítra ráno. Už jen z toho důvodu, že tam bude takto při pátku asi dost narváno a prosedíš tam půlku noci. Ale určitě si kotník nech zítra zrentgenovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12813
26.7.25 07:58

Jo, jela bych, že na to došlápneš není žádná míra, sestřenice chodila se zlomeným kotníkem dva dny s tím, že to je naražené, protože přece by jinak nemohla chodit.
No, zlomené to měla nadvakrát a ještě naštěstí jen natažené vazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.25 13:44

@teroonka @Sany80s @Karinkas @Vladusxx @stinga diky holky za odpovědi.. jedeme teď uvidíme co mi řeknou boli to dost furt, v pondělí musím do práce a asi to nedám.. tak snad budou doktoři aspoň milý

• Citovat
  • Upravit
75919
26.7.25 13:47

to úplně nevypadá dobře, dej pak vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.25 13:56

@stinga jasný napíšu.. snad to nebude nic vážného ale boli to jak čert

• Citovat
  • Upravit
75919
26.7.25 13:59

tak držím pěsti, ať je to jen výron

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
27.7.25 21:47

@stinga ahojky píšu až dneska… ale výron a na 3 týdny ortéza a berle.. vazy jsou cele ale dost pohmožděné takze klidový režim mam a neschopenku.. boli to furt ale mám nějaký prášky na bolest a mast tak snad to bude OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75919
27.7.25 22:51
@Lucishka64 píše: Více

tak to je určitě nepříjemné, ale pořád stokrát lepší, než kdyby jsi tam měla něco zlomeného, tohle snad bude opravdu za ty 3 týdny celkem v pořádku :hug:
tak odpočívej a ať to moc nebolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák