Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše: Více
tak zítra ráno bych se vydala na pohotovost, protože bez rentgenu nezjistíš, jestli je to výron nebo nějaká zlomenina
Taky bych to nechala na ráno.. Kvůli naraženému kotníku, což to asi bude, když na něj došlápneš, by možná nebyli při pátečním večeru nejpříjemnější. Píšu jak to je, i když v ideálním světě by to mělo být jinak
pár hodin doma ti stav určitě nezhorší.
Samozřejmě že by tě vyšetřili a osetrili..ale. myslim že by mohli býti dost nasr…ze od rána to máš a prihrnes se tam takhle na noc…evidentne neumíráš tož to vydrží do rána, teď už tam nejezdi…na noc si vem Ibalgin, nohu si stáhni obvazem a dej si klidně ještě led…a ráno vyraž na ortopedickou//chir. urgickou ambulanci u vás v nemocnici…tam ti to zrentgenují, prohmatnou a pokud to nebude zlomený tak vyfasujes ortézu a berle na 14 dni
Ahoj pokud tě kotník nesnesitelně nebolí tak se přikláním k tomu jet na pohotovost zítra ráno. Už jen z toho důvodu, že tam bude takto při pátku asi dost narváno a prosedíš tam půlku noci. Ale určitě si kotník nech zítra zrentgenovat.
Jo, jela bych, že na to došlápneš není žádná míra, sestřenice chodila se zlomeným kotníkem dva dny s tím, že to je naražené, protože přece by jinak nemohla chodit.
No, zlomené to měla nadvakrát a ještě naštěstí jen natažené vazy.
@stinga jasný napíšu.. snad to nebude nic vážného ale boli to jak čert
@stinga ahojky píšu až dneska… ale výron a na 3 týdny ortéza a berle.. vazy jsou cele ale dost pohmožděné takze klidový režim mam a neschopenku.. boli to furt ale mám nějaký prášky na bolest a mast tak snad to bude OK
@Lucishka64 píše: Více
tak to je určitě nepříjemné, ale pořád stokrát lepší, než kdyby jsi tam měla něco zlomeného, tohle snad bude opravdu za ty 3 týdny celkem v pořádku ![]()
tak odpočívej a ať to moc nebolí
Zdravím prosim Vás, ráno jsem blbě šlápla ze schodu byly mokré a noha mi ujela mam nyni modřinu na celé strane jak je kotnik a boli to.. otok splaskl po zaledovani mam se vydat na pohotovost nebo vyčkat do rána.. jako kulhám boli to.. bojim se aby mě vůbec ošetřily na te pohotovosti