Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobry den, je tu někdo, kdo se trochu vyzná v oblasti hubnutí atd….a byl by mi schopny poradit s hubnutím, popřípadě nějaké kontrolování atd…bližší podrobnosti dodám kdyžtak později. Diky ![]()
Vsecia sa tu vyznaju, si priamo pri zdroji vsetkeho poznania a poviem ti ako bude zniet dalsich cca 50-80 prispevkov: „Stiahni si kaloricke tabulky, nastav si denny prijem 300 pod bazal a mozes kludne lezat na gauci“
To ze si o tom nic dobre nemyslim miestne ucastnicky zajezdu uz urcite vedia ![]()
Zkus ChatGPT, muzes si nastavit i pripominky na mereni/vazeni vyhodnoti ti vysledky, upravi jidelnicek atd.
@zulu630 Tak to drzim palce a este ked chces realneho cloveka… to si fakt skromna ![]()
Predpokladam ze mas na to aj rozpocet. Za menej ako 100 EUR/H som ani z postele nevstaval.
@smile_xxx Neni co radit, uz som to tu pisal vela krat, treba sportovat jest zdravu a pestru stravu…
Vsetky tu hladate nejaky ‚silver bullet‘ ze ti kouc poradi nejaku zazracnu tabletku a do rana schudnes 10kg. Nic take nexistuje. Treba makat a to sa nikomu nechce. Zo sportom, stravou, psychykou sportovania atd… som roky pracoval (zadarmo, zivila ma skutocna praca), ale uz to nerobim.
Rovnako sa mi tu nechce pisat dalsi niekolko obrazovkovy prispevok, zvlast ked autorka jasne deklarovala ze chce osobny kontakt, ktory jej ja nechcem poskytnut.
@IcePlanet7 osobní nemyslím jakoze setkání, stačí mi formou zpráv.
@IcePlanet7 píše: Více
stahnout si a pouzivat kaloricke tabulky urcite neni chyba
nastavit si prijem 300 (ceho?) pod bazal je blbost
lezet na gauci a nehybat se je blbost, na druhou stranu neni treba denne ujet na kole 30 km nebo ubehnout desitku
@zulu630 píše: Více
Kouč bude dojíždět (vlastně ani neví kam), nebo si to představuješ po internetu? ![]()
@Eliška píše: Více
Ono by tu desítku stačilo pro většinu lidí jen denně ujít a nebyl by tu skoro nikdo s nadváhou ![]()
@rmot píše: Více
ne kazdy ma na to denne dve hodiny cas, ale staci zmenit jidelnicek a rozumne se hybat
@Eliška píše: Více
Na toto téma jsem ve fitku zažil mnoho debat. Pomáhá nechat dotyčného týden zapisovat každou denní aktivitu. Většina zjistí, že se dá vyšetřít mnohem více, než hoďka až dvě na cvičení
Jen kolik lidi proleží u televize, u počítače, na mobilu… ![]()