Koupaliště, bazény a možné nákazy ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
17.7.24 14:20

Tady se někdo díval v pátek na Slunce, seno, erotika. Tam měla Kelišová průpovidky o tom „ajds“ :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
17.7.24 14:22

A teď si, zakladatelko, predstav, že žiješ na jedné planetě s několika miliardami lidí a všichni neustale něco vypouští- vzduch, výkaly, moč..hemží se kolem nich bakterie a přenáší viry. A co pidi, ale zvířata.
Nejvyšší čas, pořídit si kyslíkový stan, v něm se zavřít a už nikdy nevyjit.

• Citovat
  • Upravit
56505
17.7.24 14:28
@Anonymní píše: Více

8o
Napusť si doma vanu a vlez do ní. :lol:
Venku na tebe číhá, kde co. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3632
17.7.24 15:08

HIV uz bol vysvetleny, ale mne ako skromnemu cloveku by stacilo keby sa tie prasata pred vstupom do bazenu osprchovali = citaj umyt vodou a mydlom, normalne ako ked sa doma sprchujes. Nie iba 1.5s postat pod sprchou aby mali mokru pokozku a plavcik ich nevyhodil.

To je snad zakladna hygiena a podla mojho pozorovania ju ovlada tak 1 zo 100 ludi!

Ako pise @Svetluska55 no tak tu s nimi zijeme na planete a proste sa musime zmierit s tym ze sa chodime kupat do verejnej vane zo vsetkymi pozitivami aj negativami… Tiez sa niekedy divim s akymi prasatami mam spolocny geneticky kod.

Mimochodom sa ospravedlnujem skutocnym prasatam, vypada to ze su mimoriadne cistotne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
17.7.24 15:23
@BohunkaP píše: Více

Tekutinu přeměňují v gel? :lol: To si asi pleteš s vložkou nebo dětskou plínou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
17.7.24 15:30
@Rézina7 píše: Více

Tak detska plina nebo plavky ma zadrzet jen hovinka. Nevidela jsem, ze by se nejake dite pokakalo a dal v tom plavalo.

Ale ty plavky mne zaujaly, nepremyslela jsem nad tim, tampon nasakuje zevnitř a kdyz je nasakly, tak protece. Ty plavky tedy funguji jak, kdyz se perou? Nasakuji jen do vrstvy latky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5192
17.7.24 15:37

To ses ale fakt prudce zamyslela :think: A taky ses zamyslela nad sebou, nad svým chováním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3632
17.7.24 15:47

Ako chlap k MS plavkam asi nemam co povedat, ale prosim myslite.

Bud sa voda pod plavky (teda do priestoru medzi plavky a pokozku) dostane alebo nie. Ak plati moznost jedna teda ze sa voda pod ne dostane no tak sa tam prirodzene pohybom vymiena a odplavuje vasu krv a ostatne produkty (teda su horsie ako tampon, pretoze akurat zamezpecuju rovnomerne rozptylenie krvy, ale nijako jej nebrania v odtoku do bazenu). Ak sa voda pod ne nedostane tak ste samozrejme izolovane od vonkajsieho prostredia a do vody sa nic z vasej produkcie nedostane, dalo by sa to prirovnat k suchemu neoprenu (v tomto pripade su lepsie ako tampon)

Kazdy si moze vyskusat sam na sebe ci ma pod tymito dokonalymi plavkami sucho alebo mokro.

@BohunkaP a ako by asi tak tu tekutinu premienali v gel? To tak maximalne v divokych snoch reklamneho oddelenia. Keby dokazali premenit tekutinu na gel, tak by sa bazen po tvojom vstupe premenil na gel :-) Zlozenie vsetkych plaviek ktore som na internete nasiel je polyester+elastan (rozne %, obcas jedna alebo obe zlozky recyklovane), ani jedno nedokaze premenit tekutinu na gel, proste fyziku neoklames bez ohladu na to ako moc by si si to priala.

@pikola za nikim se cervena cara netahne koli tomu ze objem krvy ktoru stratis za den je tam maly ze ziadna viditelna cervena ciara nema ako vzniknut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.24 18:41

@ibis hlavně že máš možnost někoho ponížit že? Co má co společného chování s otázkou??
Tady na Emiminu už je to aby dotyčného sejmuli a pojmenovali ho za Trolla.

• Citovat
  • Upravit
5192
17.7.24 18:57

Tak když ty máš strach, že něco od někoho chytneš, to znamená, že i druzí můžou mít strach, aby náhodou něco od tebe nechytli, ty anonymko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24867
17.7.24 20:57

Mám s menstruačními plavkami čerstvou zkušenost, byla jsem v termálech s neteří, která zrovna měla MS, a to dost silnou. Plavky fungovaly stoprocentně, neprotekla ani kapka. Chodila teda pravidelně na WC a do sprchy, ale v bazénu byla nonstop klidně hodinu. Sama jsem byla překvapená, jak to fungovalo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
17.7.24 21:25
@lucad77 píše: Více

A v te sprse a na WC se s temi plavkami neco dela? Nebo proc to zminujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69127
17.7.24 21:37

A že zrovna menstruační plavky? Když se v bazénech normálně čůrá. I kdybych pominula dospělá čuňata, tak žádné batolecí plavky ani koupací pleny nejsou stavěné na zadržení moči uvnitř, podstatné je jen, aby udržely i tekuté kakání, které teda na rozdíl od pár kapek krve je problém - kvůli tomu se normálně bazén zavírá. Pokud jsem úzkostlivá, do veřejného bazénu radši nelezu. Jinak jsou teda povětšinou chlorované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí