Koupání dětí v biotopu dnes

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.7.19 14:27

Koupání dětí v biotopu dnes

Možná hloupý dotaz…ale nechali byste dnes koupat děti v biotopu? Přijde mně dost chladno, děti jsou dnes na příměstském táboře a zjistili jsme, že je nahnali do biotopu na půl hodiny, souhlas jsem k tomu nedala, jsem z toho celkem vytočená a mám obavu z nachlazení. Děkuji za vaše jakékoliv názory :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.7.19 14:29

Ano, nechala, úplně v pohodě. Navíc voda v biotopu bývá teploučká

• Citovat
  • Upravit
lucenka
3.7.19 14:31

Vždyť nje teplo. Nechala bych úplně v koupat. Pokud ti vadí, co s tvým dítětem dělají, tak ho nech příště sedět doma na zadku.

• Citovat
  • Upravit
3198
3.7.19 14:33

Snad instruktorky ví, co dělají

@Anonymní píše:
Možná hloupý dotaz…ale nechali byste dnes koupat děti v biotopu? Přijde mně dost chladno, děti jsou dnes na příměstském táboře a zjistili jsme, že je nahnali do biotopu na půl hodiny, souhlas jsem k tomu nedala, jsem z toho celkem vytočená a mám obavu z nachlazení. Děkuji za vaše jakékoliv názory :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4958
3.7.19 14:35

U nás má vzduch 26,voda v biotopu 24,na koupání ideál. Ale jestli je to biotop v Krkonoších, byla bych asi lehce nervózní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.7.19 14:37

Biotop

Je na koupání přirozenější, než bazén s chemií :palec: Navíc biotop bývá teplejší, než v bazénu, protože tam probíhá přirozený proces… Takže za mě ano, nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.19 14:38

Ne, je to biotop na jižní moravě :roll:

• Citovat
  • Upravit
4958
3.7.19 14:40
@Anonymní píše:
Ne, je to biotop na jižní moravě :roll:

Tak v tom případě bych to neřešila vůbec. Snad je v té vodě nedrží násilím a až vylezou, ususi se. Ty ses nikdy nekoupila v podobném počasí? Za mě lepší, než jít na nějakou túru nebo nějak intenzivně sportovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
3.7.19 14:41

Jo, taky se dnes koupeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.19 14:43

Jsem asi pako, paranoidní, máme jet za týden na dovolenou, tak bych ráda, aby byly děti zdravé :oops:

• Citovat
  • Upravit
81479
3.7.19 14:44
@Anonymní píše:
Možná hloupý dotaz…ale nechali byste dnes koupat děti v biotopu? Přijde mně dost chladno, děti jsou dnes na příměstském táboře a zjistili jsme, že je nahnali do biotopu na půl hodiny, souhlas jsem k tomu nedala, jsem z toho celkem vytočená a mám obavu z nachlazení. Děkuji za vaše jakékoliv názory :think:
:roll: 8o Jasně, že jo. Předpokládám, že tam za nohu nepřivázali. Seš hysterická a úzkostná
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.19 14:45

@Lama Lama jsem, vím :zed:

• Citovat
  • Upravit
24760
3.7.19 14:47

Je teplo, na JM ještě o to víc.. Klíííd, matko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.19 14:47
@Lucy75 píše:
Je teplo, na JM ještě o to víc.. Klíííd, matko :mrgreen:
:hug:
  • Citovat
  • Upravit
15134
3.7.19 14:50

Není chladno, na sluníčku je teplo, dcera se na zahradě taky koupala v bazenu už dopoledne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí