Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ano, nechala, úplně v pohodě. Navíc voda v biotopu bývá teploučká
Vždyť nje teplo. Nechala bych úplně v koupat. Pokud ti vadí, co s tvým dítětem dělají, tak ho nech příště sedět doma na zadku.
Snad instruktorky ví, co dělají
@Anonymní píše:
Možná hloupý dotaz…ale nechali byste dnes koupat děti v biotopu? Přijde mně dost chladno, děti jsou dnes na příměstském táboře a zjistili jsme, že je nahnali do biotopu na půl hodiny, souhlas jsem k tomu nedala, jsem z toho celkem vytočená a mám obavu z nachlazení. Děkuji za vaše jakékoliv názory
U nás má vzduch 26,voda v biotopu 24,na koupání ideál. Ale jestli je to biotop v Krkonoších, byla bych asi lehce nervózní ![]()
Je na koupání přirozenější, než bazén s chemií
Navíc biotop bývá teplejší, než v bazénu, protože tam probíhá přirozený proces… Takže za mě ano, nechala.
@Anonymní píše:
Ne, je to biotop na jižní moravě
Tak v tom případě bych to neřešila vůbec. Snad je v té vodě nedrží násilím a až vylezou, ususi se. Ty ses nikdy nekoupila v podobném počasí? Za mě lepší, než jít na nějakou túru nebo nějak intenzivně sportovat.
Jsem asi pako, paranoidní, máme jet za týden na dovolenou, tak bych ráda, aby byly děti zdravé ![]()
@Anonymní píše:
Možná hloupý dotaz…ale nechali byste dnes koupat děti v biotopu? Přijde mně dost chladno, děti jsou dnes na příměstském táboře a zjistili jsme, že je nahnali do biotopu na půl hodiny, souhlas jsem k tomu nedala, jsem z toho celkem vytočená a mám obavu z nachlazení. Děkuji za vaše jakékoliv názory
Není chladno, na sluníčku je teplo, dcera se na zahradě taky koupala v bazenu už dopoledne ![]()