Koupání dětí v biotopu dnes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81481
3.7.19 14:50
@Anonymní píše:
Jsem asi pako, paranoidní, máme jet za týden na dovolenou, tak bych ráda, aby byly děti zdravé :oops:

A co naopak ty děti krapet otužit a utužit a neopečovávat jak skleníkové kytičky, aby je právě nesmetlo každé namočení palce do vody pod 30 st…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.19 14:57

@Lama Lama napsala jsem toto téma právě proto, abych dostala „nakládačku“, protože vím, že jsme příšerně přecitlivělá :? samozřejmě máš pravdu, díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
74217
3.7.19 14:58

U nas je teplo a koupeme se. Ja jsem prave na lehatku a ctu si.
Decka litaji bazen -) trampolina -) kolo, kolobezka -) bazen.
Je fakt, ze dnes vic fouka, ale slunko pracuje. Decka jsou nerizene strely, tem je vse jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.7.19 15:11
@Alušáček píše:
Není chladno, na sluníčku je teplo, dcera se na zahradě taky koupala v bazenu už dopoledne ;)

Taky jsem lezla do vody po snidani :zed:, nemela jsem jinou moznost. Bylo treba to vysat, nez naskacou potapky a nevysaju ani drobek. Co by pro svoje potapky clovek neudelal.
Osobne potrebuji minimalne 28 ° :oops:. Ted ma voda 24-25°. Po desti je chladnesjsi.
Na me uz malo, tak si plavu na lehatku a studena voda pode mnou. Decka jsou otuzilejsi, nez jsem ja. Ti vydrzi vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
3.7.19 17:36

Čemu říkáte biotop? Ve významu toho slova by se dalo koupat jen v určitých případech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
3.7.19 17:42

Jsme na Šumavě v 1000 metrů nad mořem, za chvilku se jdeme koupat do hotelového jezírka. Vzduch 20, voda 23 stupňů. Bereme to jako super osvěžení po tropických dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.7.19 17:43
@Pudloslava píše: Čemu říkáte biotop? Ve významu toho slova by se dalo koupat jen v určitých případech.

Biotop jsou moderní přírodní koupaliště. V Praze třeba v Radotíně.

• Citovat
  • Upravit
3.7.19 18:37
@Anonymní píše: :hug:

Já se dnes z dovolené zrovna vrátila a jela jsem tam s chrapotem. Zrovna u první večeře jsem ztratila asi na dvacet minut hlas, ale to ‘mořské’ ovzduší prostě vždy zabere.

A biotopy jsou fakt teplé a obzvlášť JM, chápu tvoje obavy, ale zbytečně se nestresuj :srdce: Vsadím se, že by zrovna instruktoři do studené vody na půl hodiny nelezli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
3.7.19 18:59
@lucenka píše:
Biotop jsou moderní přírodní koupaliště. V Praze třeba v Radotíně.

Radotín a Lhotka

• Citovat
  • Upravit
Caboverde
3.7.19 19:10

Já byla včera s dcerou na koupališti v Divoké Šárce, zrovna napouštěli druhý bazén. Do bazénů napouští vodu z místního potoka. Byla extrémně studená. Napuštený, vyhřátější bazén mohl mít okolo 20°C, ten druhý klidně pod 10°C. Byly jsme v obou bazénech. Dceři je pět, mladší dítě jsem v té ledovější části neviděla. Chce jít zase do „ledárny“. Faktem ale je, že bych ji tam týden před odletem na dovolenou nevzala. Na normální koupaliště bez problémů.

• Citovat
  • Upravit
5571
3.7.19 20:52

Biotop v Brně, zakladatelko? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
3.7.19 22:52

Připadám si teď trochu jako spartánská matka, ale můj syn poprvé plaval v Berounce v šesti měsících věku :lol:
Těší se nadále dobrému zdraví (ťuk ťuk) a pokaždé se spokojeně smál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.19 02:11
@mamina2017 píše:
Biotop v Brně, zakladatelko? ;)

V Modré v Archeoskanzenu na Velehradu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek