Koupání se řvaním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32
30.6.11 21:38

koupání se řvaním

Ahoj,mám 2měsíčního chlapečka a ten už od začátku při koupání a mazání pořád brečí-máte to někdo podobné? a co jste dělaly? koupeme každý den,kvůli rituálu ale nevím jestly to má vůbec cenu,když tak vyvádí-ale večer pak spí-budí se po 3hodinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pjajaj
30.6.11 21:41

no u nás se brečelo o sto šest celé šestinedělí, ted už nám jsou 2,5 měsíce a je klid a jen samý úsměv…nekoupeš ho třeba hladovýho, nebo unavenýho, ospalýho? to by třeba mohl být taky důvod, proč brečí.
ale neboj dřív nebo později se mu to taky zalíbí… jen měj trpělivost :palec:

• Citovat
  • Upravit
31594
30.6.11 21:44

Když řve, tak bych ho nenutila. Koupu dítě 1× za týden a ještě mi neshnilo :lol:
Prdku samozřejmě po každém kadění, mokrou žínkou na přebalováku mu vezmu každý den ksichtík, ručičky a projedu faldy.
Na rozdíl od prvního má krásnou kůži a neloupe se. Spí v noci hezky, rituál žádný nemáme, jen teda zavinujem dle karpa, to je tuhej hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
30.6.11 21:45

Ahojky, dělal to náš prvorozený, nepomáhalo nám nic, jen to přetrpět. Jak se mohl posadit a měl kolem sebe hračky, bylo líp. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
30.6.11 21:48

Jo a jinak taky doporučuju koupat klidně v úúplně jinou dobu, než večer. Některý dítka jsou už unavený a tou kopulí je vyloženě naštveme. :mrgreen:
Rituály spíš jiné (když nemá rád vodu) a jako gladys bych to s koupelí taky nepřeháněla. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
30.6.11 21:49

Ahojky, já osobně bych se na to tedy vykašlala, my koupali dvakrát, třikrát do týdne a stačilo to. Zadeček po stolici jsem mu myla pod vodou, takže byl vlastně pořád čistý.
Rituály pro ně údajně mají smysl až cca v půl roce, do té doby si to ani nijak neuvědomují.
Pak jsme začali koupat denně-večer, jenže mladý pán si pak usmyslel, že bude mít každé ráno v pleně tak na.ráno, že je to na koupel, teď ji má tudíž ráno a večer mu to tedy nechybí, pokud je špinavý z písku, už jen sprchujeme :wink:
Ještě dodám, že náš malý první koupání též řval jako tur, měla jsem tu paní na plavání a z tou jsme vyzkoušeli vykoupat ve velké vaně a najednou klid a ticho. Prostě mu vadil stísněný prostor ve vaničce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
30.6.11 21:51

Nám pomohlo koupání v kyblíku - vadilo mu ležet na zádech ve vaně.

Pak jsme začli chodit na plavání a už neměl problém být ve vaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
30.6.11 21:51

Ahoj, u nás se ze začátku řvalo taky, ale za par týdnů si zvykl. Někde sem četla že pomáhá, když je před koupáním třeba jen s maminkou, ta na miminko šeptá, máte zatažený závěsy aby bylo šero…prý se trošku cítí jako v bříšku. My to tak děláme a koupání si už krásně užívá. Nebo tady holky někde psali místo vaničky vyzkoušet kyblík…třeba potřebuje jen trošku víc času… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pjajaj
30.6.11 21:54
Puťula píše:
Ahoj, u nás se ze začátku řvalo taky, ale za par týdnů si zvykl. Někde sem četla že pomáhá, když je před koupáním třeba jen s maminkou, ta na miminko šeptá, máte zatažený závěsy aby bylo šero…prý se trošku cítí jako v bříšku. My to tak děláme a koupání si už krásně užívá. Nebo tady holky někde psali místo vaničky vyzkoušet kyblík…třeba potřebuje jen trošku víc času… :wink:

jo jo, souhlasim, je dobré na miminko mluvit, šeptat, vykládat mu prostě kraviny :-) , hlavně mluvit, mluvit a ono by ho to mělo uklidnit :palec:

• Citovat
  • Upravit
81477
30.6.11 21:55

Klukovi pomohlo koupání v kyblíku, teplejší voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.6.11 21:56

Tak to asi nebudu hrotit,možná nejdřív zkusim dřív po tom jídle ale to ho zase nemůžu nakrmit po koupání…zavinuju ho taky a spí hezky-zavinuješ i přes den-Gladys??? uvidim,asi si fakt ten rituál neuvědomuje a je fakt že na zádech neleží rád ani v kočárku a v postýlce tak možná zkusim kyblík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016

Zkus hadrovou žínku na bříško… Můj řval jen co byl nahatej…
Kýbl ale vyhrál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891

mě malej řval asi dvakrát, pak už ne. Taky koupeme tak 2× - 3× do týdne :nevim: prdelku mu myju po každém kakání, protože to ani jinak nejde :mrgreen: většinou je zesranej až za ušima :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.6.11 22:00

Zavinuju přes den, v noci, někdy to možná potřeba není, jindy je vidět, že nemůže zabrat a jakmile ho stáhnu, tak už se mu zavírají očka. Rozhodně hodlám zavinovat tak dlouho, jak to bude potřeba, za ten klid mi to stojí 8-)

Což mi připomíná, že někde radili dát miminko koupat právě ovinuté plínkou. Asi stejný princip jako Kamiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.6.11 22:12

On právě taky nemůže zabrat přes den,je to na něm vidět-brečí ale chtěl by spát tak ho taky zkusim zavinout i přes den.S tou plýnou to určitě zkusim a určitě teda ne každý den,nebudu ho dál trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí