Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nic takového to nemá, ale já předtím měla jen skleněné střechy, ne díry do střechy
Hele, mám dvoumetrového muže, ten by to měl při otevřené střeše jako gabriolet
Navíc to pordražuje pojištění.
Tmavá okna to nemá, němci to nemívají, ale to se dá dodělat..
Háta_x píše:
ruku na srdce, kdo nechává každý rok čistit ventilační systém auta a klimu?Háto, můj manžel ano
a to myslím vážně a většinou přes sezónnou i po sezónně
Ale máme známého automechanika a u něj máme práci zadara, manžel hlídá na našich autech a své motorce každou volovinu
Pikolo, odhlédnu od toho, že střešní okno/šíbr by mělo prodražit pojištění…ale jestli koukáš i na cenu pojistky, proč si kupujete auto, které bude drahé na provoz a servis?
Proč si nekoupíte něco, čeho jezdí na silnicích kolony a tudíž je všude mrak náhradních dílů, za hubičku a všude dostupný a jako bonus - hodně automechaniků si s tím z fleku poradí?
Parkovací senzory se dají domontovat a vyhřívané sedačky snižují mužskou plodnost a buhví jestli nemaj stejný vliv i na potenci, to bych teda partnerovi zatrhla
Za mne by to bylo jasné, auto bych brala, ale taky bacha aby nebyl jen přetočený tacháč.
Háta_x píše:
Pikolo, odhlédnu od toho, že střešní okno/šíbr by mělo prodražit pojištění…ale jestli koukáš i na cenu pojistky, proč si kupujete auto, které bude drahé na provoz a servis?Proč si nekoupíte něco, čeho jezdí na silnicích kolony a tudíž je všude mrak náhradních dílů, za hubičku a všude dostupný a jako bonus - hodně automechaniků si s tím z fleku poradí?
No nekoukám jako tak hrozně na cenu pojistky, ale každá kačka dobrá ![]()
Navíc, muž se do toho zamiloval a basta, on se třeba do škodovky nevejde. A servis drahý být nemusí, pokud nejezdíš do autorizovaného servisu, dneska už ti spraví všichno všechno. Máme mercedesů v rodině asi 6.
My už na dím přemýšlíme dlouho, já taky navrhovala nějakou „lidovku“, ale nic vhodného jsme nenašli.
Tak obecně: upřednostnila bych nižší počet najetých km a doufala, že tak auto delší dobu nebude potřebovat finanční inijekci z důvodu řešení nějakých problémů.
Konkrétně, co se týe zmiňované výbavy, tak pípáky teď sice mám, ale v autech předtím ne a parkovat jsem uměla (resp. zvládala). Jako když už, tak bych chtěla takového toho asistenta, co zaparkuje úplně sám.
Tomu říkám parádička, ale s pípáky musíš dávat i tak bacha…
(někdy to snímá vysokou trávu a jindy to nesejme obrubník
). Vyhřívaná sedadla taky mám, ale i bez toho bych se obešla (dřív jsem neměla). Bez čeho bych se neobešla jsou bezpečnostní prvky (ABS, airbagy atd.) a klimatizace. A to píšeš, že tam je.
Btw, jinak čerstvá zkušenost s ojetým autem: brácha teď pořizoval auto přes jednoho dovozce aut. Podle obrázků jej měl vyhlídnuté, oni pro něj měli jet a zkontrolovat ho (ta firma, nabízí takovou službu). Auto krásné, cena velmi sympatická, všechno eňo ňuno… až moc. Lak byl bez jediného škrábanečku, což vedlo k podezření, že je přelakované. A taky bylo. Poznali pomocí nějakého spešl přístoje (který si vzali s sebou), že to má drobné nepravidelnosti tmelu a že tudíž auto bylo bourané, zatmelované (špatně) a přelakované. Takže mu ho nedoporučili a našli pro něj jiné. Ale jak tohle chcete poznat bez odborníků…? ![]()
Cena není zas tak „super“, ale je slušná, jen bez toho, abych si musela zařizovat tahaní auta z německa sama.
No uvidím.
Tak za mě,já bych koupila s více najetých kilometrů a s výbavou kterou chci aby tam byla ![]()
@pikola píše:
Ahoj ženy,
prosím o radu, nemůžu se rozhodnout.Kupujeme si auto (první) a já mám hrozné dilema.
Koupit lepší výbavu, na úkor kilometrů
Nebo horší výbavu a méně km?Máme totiž možnost koupit moc hezké auto, ale neumíme se rozhodnout, já jsem chtěla parkovací senzory a muž vyhřívané sedačky, ani jedno tohle to auto nemá, ale zase je skoro nejeté (50t km).
Počkaly by jse na jiné, nebo koupily? Už čekáme asi 4 měsíce, námi vybrané auto je trochu rarita, v čr jsou asi 4, v německu sice jsou, ale víc jeté a trochu dražší, ale s výbavou a to musím připočítat peníze za převoz..
Co je na mercedesu B tak extra že nejde sehnat
podle vašich parametrů jich je u nás 70 minimálně a několik se vší výbavou kterou píšeš
sem čekal nějaké extra auto a když jsem přišel k příspěvku s Mercedesem B tak jsem se musel smát, promiň
já mám několik extra aut na které u nás nenaraziš v inzerátu i několik let, tak mi to přišlo směšné
přeju úspěšný kauf ![]()
@klukjakobuk už je to 5 let stará diskuze
jinak auto bylo fajn, v létě jsme ho prodali.