Koupě auta - prosím přidejte názor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35718
16.5.11 23:17

Nic takového to nemá, ale já předtím měla jen skleněné střechy, ne díry do střechy :mrgreen: Hele, mám dvoumetrového muže, ten by to měl při otevřené střeše jako gabriolet :mrgreen: :mrgreen: Navíc to pordražuje pojištění.
Tmavá okna to nemá, němci to nemívají, ale to se dá dodělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
16.5.11 23:21
Háta_x píše:
ruku na srdce, kdo nechává každý rok čistit ventilační systém auta a klimu?

Háto, můj manžel ano :mrgreen: a to myslím vážně a většinou přes sezónnou i po sezónně :mrgreen: Ale máme známého automechanika a u něj máme práci zadara, manžel hlídá na našich autech a své motorce každou volovinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.5.11 23:35

Pikolo, odhlédnu od toho, že střešní okno/šíbr by mělo prodražit pojištění…ale jestli koukáš i na cenu pojistky, proč si kupujete auto, které bude drahé na provoz a servis? :think: Proč si nekoupíte něco, čeho jezdí na silnicích kolony a tudíž je všude mrak náhradních dílů, za hubičku a všude dostupný a jako bonus - hodně automechaniků si s tím z fleku poradí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
16.5.11 23:39

Parkovací senzory se dají domontovat a vyhřívané sedačky snižují mužskou plodnost a buhví jestli nemaj stejný vliv i na potenci, to bych teda partnerovi zatrhla :mrgreen: Za mne by to bylo jasné, auto bych brala, ale taky bacha aby nebyl jen přetočený tacháč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
16.5.11 23:49
Háta_x píše:
Pikolo, odhlédnu od toho, že střešní okno/šíbr by mělo prodražit pojištění…ale jestli koukáš i na cenu pojistky, proč si kupujete auto, které bude drahé na provoz a servis? :think: Proč si nekoupíte něco, čeho jezdí na silnicích kolony a tudíž je všude mrak náhradních dílů, za hubičku a všude dostupný a jako bonus - hodně automechaniků si s tím z fleku poradí?

No nekoukám jako tak hrozně na cenu pojistky, ale každá kačka dobrá :lol:
Navíc, muž se do toho zamiloval a basta, on se třeba do škodovky nevejde. A servis drahý být nemusí, pokud nejezdíš do autorizovaného servisu, dneska už ti spraví všichno všechno. Máme mercedesů v rodině asi 6.
My už na dím přemýšlíme dlouho, já taky navrhovala nějakou „lidovku“, ale nic vhodného jsme nenašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
16.5.11 23:56

Tak obecně: upřednostnila bych nižší počet najetých km a doufala, že tak auto delší dobu nebude potřebovat finanční inijekci z důvodu řešení nějakých problémů.

Konkrétně, co se týe zmiňované výbavy, tak pípáky teď sice mám, ale v autech předtím ne a parkovat jsem uměla (resp. zvládala). Jako když už, tak bych chtěla takového toho asistenta, co zaparkuje úplně sám. :jazyk: Tomu říkám parádička, ale s pípáky musíš dávat i tak bacha… :wink: (někdy to snímá vysokou trávu a jindy to nesejme obrubník :roll: ). Vyhřívaná sedadla taky mám, ale i bez toho bych se obešla (dřív jsem neměla). Bez čeho bych se neobešla jsou bezpečnostní prvky (ABS, airbagy atd.) a klimatizace. A to píšeš, že tam je.

Btw, jinak čerstvá zkušenost s ojetým autem: brácha teď pořizoval auto přes jednoho dovozce aut. Podle obrázků jej měl vyhlídnuté, oni pro něj měli jet a zkontrolovat ho (ta firma, nabízí takovou službu). Auto krásné, cena velmi sympatická, všechno eňo ňuno… až moc. Lak byl bez jediného škrábanečku, což vedlo k podezření, že je přelakované. A taky bylo. Poznali pomocí nějakého spešl přístoje (který si vzali s sebou), že to má drobné nepravidelnosti tmelu a že tudíž auto bylo bourané, zatmelované (špatně) a přelakované. Takže mu ho nedoporučili a našli pro něj jiné. Ale jak tohle chcete poznat bez odborníků…? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
17.5.11 00:03

Cena není zas tak „super“, ale je slušná, jen bez toho, abych si musela zařizovat tahaní auta z německa sama.
No uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
17.5.11 08:02

Tak za mě,já bych koupila s více najetých kilometrů a s výbavou kterou chci aby tam byla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
25.12.15 09:28
@pikola píše:
Ahoj ženy,
prosím o radu, nemůžu se rozhodnout.

Kupujeme si auto (první) a já mám hrozné dilema.
Koupit lepší výbavu, na úkor kilometrů
Nebo horší výbavu a méně km?

Máme totiž možnost koupit moc hezké auto, ale neumíme se rozhodnout, já jsem chtěla parkovací senzory a muž vyhřívané sedačky, ani jedno tohle to auto nemá, ale zase je skoro nejeté (50t km).

Počkaly by jse na jiné, nebo koupily? Už čekáme asi 4 měsíce, námi vybrané auto je trochu rarita, v čr jsou asi 4, v německu sice jsou, ale víc jeté a trochu dražší, ale s výbavou a to musím připočítat peníze za převoz.. :nevim:

Co je na mercedesu B tak extra že nejde sehnat :nevim: podle vašich parametrů jich je u nás 70 minimálně a několik se vší výbavou kterou píšeš :think: sem čekal nějaké extra auto a když jsem přišel k příspěvku s Mercedesem B tak jsem se musel smát, promiň :mrgreen: já mám několik extra aut na které u nás nenaraziš v inzerátu i několik let, tak mi to přišlo směšné ;) přeju úspěšný kauf :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
25.12.15 14:02

@klukjakobuk už je to 5 let stará diskuze :mrgreen: jinak auto bylo fajn, v létě jsme ho prodali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák